Jump to content

Dekodera savienojums ar TV , 1080p problēma.


dansss
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Radās problēma, ko īsti nevaru pats atrisināt. Man ir televīzija ar kabeli, bez nekādām kartēm dekoderī utt. Vienkārši antena uz dekoderi un dekoderis uz TV. Kaut ko slēdzelēju dekodera izvēlnē un ar savām līkajām rokām uzliku mode : 1080p 30. No tā brīža ir melns ekrāns ar paziņojumu - mode not supported, līdz ar to nevaru ieiet dekoderu izvēlnē lai nomainītu. Paša TV izvēlne neko tādu nepiedāvā. Dekoderim nekādas reset pogas neatradu. Vai kāds var palīdzēt šajā jautājumā? 
Paldies!

Labots - Mežavecis
Nederīgs atslēgvārds "problēma"
Link to comment
Share on other sites

Nu un kā laimēs zinām, kas Tev par dekoderi? Ja tā kaste pieslēgta pa HDMI, tad pieslēdz TV vietā datora monitoru. Protams, tam jābūt HD monim. Visdeīzak bilde parādīsies. Vēl, dekoderim parasti ir kompozītā videoizeja un uz ro nu nekādīgi nevar ieslēgt progresīvo izvēršanu.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kaut ko slēdzelēju dekodera izvēlnē
 

 

Prieks ka tā. Patiesībā, es vienmēr priecājos par tiem, kas kaut ko sačakarē nemaz nesaprotot, ko tad īsti viņi paši čakarē... Nu ja, manuālis jau tikai vīriem ar bumbām rakstīts...

Es, tāpat kā citi foruma biedri - saprotam, ka Tavs dekoders ir specifiska citplanētiešu iekārta, kluras modeli (ražotāju tāpat zemes iedzīvotāji nespēs saprast) teikt nedrīkst, bet tomēr... pat jebkuras superpuperekstreamega iekārtas iestatījumos ir paredzēts šamējo nomest uz rūpnīcas iestatījumiem. Un tad var čakarēt to padarīšanu tālāk - kamēr neapnīk. Ja interesē kā to var izdarīt, tad iekš googles meklē "xxx aparāts factory default". Kapiš?

Link to comment
Share on other sites

Ļoti atvainojos. Kaut kāds lētā gala Digiline 4201+. Par factory reset diemžēl neizdevās neko atrast. Paldies, par mēģinājumu palīdzēt.
Jā, caur HDMI, bet nu monitoram gan nevarēšu pieslēgt, laikam.

Link to comment
Share on other sites

Garnelino4

Varbūt, ka tev ir HD Ready TV 1366X768 , Kurš nav FullHD, un tāpēc uz FullHD nogļučija, atjauno iestatijumus. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...