Jump to content

Pērku barošanas bloku ( strāvas pārveidotāju ) Output 12V 2A , 5-15 ls


Peleecis
 Share

Recommended Posts

Par cik šeit apgrozās bariņš uz tehniskām lietām orientētu cilvēku , bet tādi ļauži mēdz mājās vākt visādas grabažas , izteikšu savu sāpi -

Var būt kādam , Rīgā , pieRīgā, mājās ir aizmētājies parastais , transformatora ar taisngriezi, strāvas pārveidotājs . Ieejošais 220V,  izejošais DC 12V , 2A vai vairāk .

Star dekoderim nosprāga barošana ...Svētki ... TV vajag - ģimene brēc ...bet Tieši šobrīd nospraga . Būtu normāls laiks , ne brīvdienu - pūstu uz veikalu , bet nekas nestrādā .

Impulsnieks nederēs ... jo tik daudz paspēju iztestēt , ka ar to dekoderis negrib korekti strādāt . Sāk darbu un tad nemitīgi pārstartējas . Nezinu kapēc , jo oriģinālais barošanas ir tieši impulsnieks .

Var būt , tam sprāgstot , kāds papildus gļuks iemeties ... Biju atdevis pie pazīstama meistara , tad lūk - tieši viņš mēģināja slēgt klāt pie trafiņa pārveidotāja ... dzenāja dzenāja divas dienas un nekādas anomālijas neparādījās - vis kārtībā . Atvedu mājās , pielieku pie impulsnieka , atkal restarts .... un svētki ,un visas bodes ciet ... Ja nu kādam mājās ir aizmētājies kas tāds , ko varētu man piedāvāt , labprāt šodien pat aizskrietu pakaļ un nopirktu .

 

Link to comment
Share on other sites

da fig viņ zin par tiem murgiem ... vienkārši saku , ko redzu . Piemeklēju nosprāgušajam analogu barošanas bloku , man, kā reiz, cieto disku tāds darbina . Media pleijerim arī līdzīgs , tikai bik mazjaudīgāks . Ar abiem dekoderis slēdzas iekšā ,bet taisa nemitīgos restartus . Bet par to , ka neimpusnieku vajag , ienāca prātā , jo uz parastā strāvas pārveidotāja dekoderis tika dzenāts vairākas dienas un tā arī restartēties netaisījās . Kas , kapēc ... nezinu , jo šajos jautājumos esmu pārāk glupš ...bet nu fakts ir fakts .

Bet par Latgalīti - tā jau arī visticamākais pēc svētkiem atdzīvosies ...


Ok ... jautājums gudrākiem - vai varētu būt kāds iemesls , kapēc pēc barošanas bloka nobeigšanās , dekoderis varētu negribēt vairs strādāt uz oriģināli paredzētā 2A barošanas bloka . Jautāju tapēc , ka tas , uz kā tika testēts un nerestartējās , bija 2,5A bloks . Nupat bakstoties un ņemoties pieslēdzu brutāli pie Auto ledusskapja 5A barošanas bloka - pat netaisās restartēties . Bet cik noprotu arī šis ir impulsa pārveidotājs . Varētu jau šādi svētkus pārlaist ... tik tam negantniekam ventilators iekšā - taisa trobeli :) .


Nekā .... jau nopriecājos , bet dažas minūtes pastrādāja un restarts ...ai ka nav kazai piena , tad nav

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

Paldies , Lapais ... un droši vien aizskrietu , taču oriģīnālais nestrādās ... Es jau saku - nezinu , kapēc tā .Sākumā , kamēr apjēdzu , ka man uz cietā diska stāv baroklis - analoģisks oriģinālajam , kādu brīdi es dekoderi padarbināju uz 1.5 A barokļa - no mediju atskaņotāja . Un kādas pāris dienas pat strādāja . Domāju .. nu ok - lai parūc , kamēr būs vaļa līdz bodei aizskriet . Un tad sākās restarti . Precīzāk pāris reizes restarts un tad uzkaras . Atkarināt var tikai izvelkot un iespraužot barošanas vadu . Domāju , ka nepietiekoši jaudīgais baroklis nosprādzis .... sāku histēriski meklēt pa mājām un tad uzgāju , ka man ir elektroniskais baroklis ikurāt uz 2A . Taču ar to tā pati hevere . Kā augstāk rakstīju , pat 5A nevelk . Domāju jau ka dekoderis nosprādzis , atdevu remontēt speciālistam un tieši viņš man teica , ka pieslēdzis pie visparastākā trafa un trīs dienas nesekmīgi gaidījis simptomus un tā arī nesagaidījis - vis tipa ok . Es nezinu kas par vainu ... var būt daudz dzirdētie star firmwares gļuki ...anyway - uz orīģinālā - ipulsnieka , nestrādā .

Link to comment
Share on other sites

Paņem kādu vecu ATX barokli, sprāgušajam noknieb vadu un sastiķē - un - aiziet :)

Link to comment
Share on other sites

Vadu, ar visu filtru jau varētu arī cmuki pārlodēt ... tik nav nekā piemērota , kam to darīt - tapēc arī cepu tofiku

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

Būtu pajautājis kādam ATX barokli, gan jau par pāris latiem visāsus Technicolor 250W brīnumus pakaļ sviestu :D:)

Link to comment
Share on other sites

Tu domā , ka es rubīju fišku visādos barokļu veidos ? :D . Labi ka zinu , ka impulsa pārveidotājs nestrādā - tas ,ar manu zināšanu līmeni par šo tēmu , jau ir kaut kas :D . Cerība bija , ka gudrāki cilvēki zinās , ko piedāvāt , ja vispār kāds ko piedāvās

Link to comment
Share on other sites

Peleeci, runa bija par parastu stacionārā datora barošanas bloku - kā avārijas variantu, ko svētkus izvilkt, ja nu famīlijs tik ļoti pēc TV brēc.. :)

Link to comment
Share on other sites

ha, tieši sēžu un blenžu uz vienā tādu Stāra... impulsnieku, izejošie pa 12V sapūtušies...

 

Ja ir ATX PSU, tad izlodē to vadu no nosprāgušā un plusu pielodē pie dzelteniem vadiem, mīnusu pie melnā..

Labots - Tubus
Link to comment
Share on other sites

Nē nu ... oriģinālais baroklis ir nosprādzis - par to nav šaubu , taču dīvainība ir tā , ka viņa analogs ( nu cipariņus vismaz salīdzināt māku ) tāpat vairs to dekoderi nedarbina . IOmega cietais uz viņa iet , bet dekoderis taisa restartus . Un vēl dīvaini ir , ka man meistars trīs dienas dekoderi dzenāja , bet tā arī restartu nesagaidīja . Ok .. es jau sapratu - būs jābakstās uz aklo tālāk . parīt bodes strādās , ceru , ka ko varēšu iegādāt . Bet nu ... paldies par padomiem visiem !

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...