Jump to content

Kā var ierakstīt no TV datorā


ziedlapa
 Share

Recommended Posts

Kā var ierakstīt  no TV datorā kādu filmu ? Ir man interaktīvā TV,dekoderis ar HDMI izeju.Vai datorā vajag kādu karti,un kādu programmu?Ir datorā IEEE-1394 karte,vai ar to var kas sanākt(kāda pāreja varbūt?).Ja ne ,iegādāšos visu kas vajadzīgs,tikai uzrakstiet ko vajadzēs.Priecīgus svētkus!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Man šķiet, ka vienkāršāk nopirkt kādu uztvērēju ar ieraksta funkciju uz USB, būs cenā apmēram tas pats.

Link to comment
Share on other sites

Nu,nu, kādu tad Tu uztvērēju iesaki pirkt priekš interaktīvās TV :sarkasms: :sarkasms: :sarkasms: ? Ko lattelekoms iedod, ar to arī jādzīvo. Digitālo signālu no nās stulbās lattelekoma kastes. pa vienkāršo, ierakstīt neizdosies. Kā jau te teica, vajag video capture kautkādu verķi. Ja Tev jau ir IEEE-1394,tad var laist signālu cau videokameru,kurai ir capture funkcija. Stilbi jau ir digitalu signālu rakstīt pa analogajiem galiem.

Link to comment
Share on other sites

Nez, man ir flexbox kaut kāds. Raksta smuki, uzliec tik taimeri. Formāts arī normāls, ka var uzreiz arī, ja vajag, uz kompja palaist.

Link to comment
Share on other sites

ju, Tu vispār izlasīji pirmo teikumu "Ir man interaktīvā TV" :threaten: Nu un kā Tu lattelekoma kabelim pievienosi savu Flexbox?

Link to comment
Share on other sites

Šķiet, ka te jau reiz bija līdzīgs topiks, un kā tur beigās sanāca, ka telekoms esot kaut kādu aizsardzību ir uzlicis, lai nevar ta vienkārši ierakstīt.

Kaut ko tādu atceros.  Cik tas viss patiesi, neņemos apgalvot.

Link to comment
Share on other sites

...ka telekoms esot kaut kādu aizsardzību ir uzlicis...

  Ir, ir tāda lieta. Kādu laiku sākumā smuki varēja DVD raksteklī pa tiešo iedzīt, bet nu jau sen vairs digitālo nekādi.

Vai nu normālu capture karti ar analogo ieeju (un attiecīgi sačakarētu jau tā švako kvalitāti) , vai (kā man) - TV karte datorā  + smartkaršu lasītājs ar lattelecom karti + DVB Viewer Pro (pat samaksāju tam vācietim, labs softs) un viss notiek.  Ja naktī nāk miegs, vai kas labs "rādās" darba laikā - uzliekam taimeri un viss notiek.

 Vienīgais mīnuss - VTV ir mazāk kanālu, kā interaktīvajā, pie tam nav daudzi labākie - RTL piemēram, kur visnormālāk rāda un komentē F1.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Interaktīvo ierakstīt var tikai veicot šamaniskus rituālus.. bet vispār.. kāda h.. vajadzība pēc tā, ja pats LTC nodrošina diezgan plašu funkcionalitāti.?? t.sk. ierakstu/arhīvu.. tiesa.. protams, ne mūžīgi, bet nedēļas laikā taču var paspēt noskatīties.

Link to comment
Share on other sites

Ja gribās ko ko kvalitatīvi ierakstīt, tad tikai no SAT. Lattelekoms visu bildes kvalitāti ir sačakarējis un plnīgi pofig rakstīt digitāli vai analogi. Tīri informatīvs ieraksts sanāks un Youtube kvalitāte būs.

snukurins principā taisnība. Vismaz nevienu kvalitatīvu USB capture verķi es neesmu redzējis, bet Blacmagic karte maksā simtus.

Link to comment
Share on other sites

Man atkal nav skaidrs nafig filmas no TV jāraksta. Vai tad torenti piegriezti?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...