Jump to content

Vai Acer datoru slikta slava veljoprojam pastav?


Swift
 Share

Recommended Posts

Pirmais ko teiksu, esmu steiga un uz sis ierices nav laika uzlikt latvju garumzimes. 

Keroties versim pie ragiem, esmu noskatijis sev portativo - http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_aspire_v3771_powerstation_full_hd

Personigi uzskatu ka laba akcija. Vienigais kas mani atbaida ir brends - Acer. Pasenak, ap 2003-2004 gadu piedereja 2 acer portativie, kuri ka noladeti mira nost ar baterijas un cieta diska problemam. Ta ka neesmu ar nevienu portativo (iznemot uzticigus ASUS individus) darbojies kops 2005 gada, velos uzjautat cik liela uzticiba ir jaunas paaudzes ACER datoriem? Vismaz divus gadus izvilks, bez kautiniem ar garantijas servisu. 

Paldies par palidzibu jau laicigi.

Link to comment
Share on other sites

Brāķi ir visiem ražotājiem! Neviens negarantēs, ka konkrētais dators (lai arī kāds būtu ražotājs) strādās 2 gadus bez problēmām. Priekš tam arī ir garantija - ja kas notiek - stiep, lai remontē vai maina.

 

Acer/HP/Asus/Dell/etc. - kāda starpība, kas rakstīts virsū. Tā pat procesoru ražojis ir Intel (AMD), plati (droši vien) Foxconn, disku - WD/Seagate/Hitachi/etc., ekrānu - LG/Samsung/etc. Un to visu kopā saskrūvējuši vieni un tie paši ķīnieši. :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

nu bišku ir starpība piemērām es neņemtu portatīvo ar AMD + Nvidia + Ati komplektāciju liela iespējamība saskārties ar video problēmām

 

Pašam ir bijis lētais Acer Intel + intel videokarte nokalpoja ļoti labi beigās pārdevu.

Link to comment
Share on other sites

Starpība ir kā tie dzelži ir kopā saskrūvēti un salodēti. Vai dzese ir normāli organizēta. Vai neizsitas ar putekļiem. Korpusa un plastmasas kvalitāte.

 

Skaties uz Asus, Toshiba, Lenovo, Dell (neesmu drošs) pusi un būs tev laime. Vēlams, lai būtu ražotāja 3 gadu garantija.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Un kāpēc neviens nepiemin Samsung? Vai tad tie ar tik slikti? Ir personīgā lietošanā Samsung portatīvais, un pagaidām (vairāk par gadu) esmu apmierināts.

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

 

 

Starpība ir kā tie dzelži ir kopā saskrūvēti un salodēti. Vai dzese ir normāli organizēta.

Pareizi. Acer maz kam man zināmam ir, kam ir, citam iet trīsarpus gadus e mašīna pat, vienai ir gateway. Citam jau apmainīts uz garantiju pēc entā remonta. Ar tošibām apmēram tas pats.

Link to comment
Share on other sites

VISIEM ražotājiem atradīsies pāris slikti gadījumi un pāris labi.

Lenovo rullē? Un kā tad ar, šķiet, E sēriju, kuru Latvijā nelabo, bet sūta uz DE? Un tas nozīmē - 1-2 mēnešu gaidīšana.

Ja runājam par dzeses risinājumu, plastmasas kvalitāti u.tml., tad jāskatās konkrēts modelis, nevis Acer/Asus/Toshiba...

 

Starp citu - Samsung arī ir OK!

Link to comment
Share on other sites

Ir Acer jau pusotru gadu, ar tehniskām problēmām saskāries neesmu, bet korpusam dilst nost krāsa.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Skaties uz Asus, Toshiba, Lenovo, Dell (neesmu drošs) pusi un būs tev laime.

Meitai studentei tika kādu 1,5 gadus atpakaļ iepirkts lētais asus. Pirmkārt jau 1 nedēļas laikā nomira cietais disks. Serviss viņiem tāds konkrēts leišu-krievu kantoris, šī vārda sliktākajā nozīmē. Servisa pieņēmēja sākotnēji mēģināja iestāstīt, ka pie vainas paša instalētais windows (oriģināli kompīc nāca ar free DOS). Kad saprata, ka batonus neizdosies saspraust, tad remontā pieņēma, paziņojot, ka HDD speciāli jāpasūta un minimums nedēļa aizies, kamēr dabūs un nomainīs. Man gan liekas, ka tādus HDD uz katra stūra var nopirkt. :D

Pēc diska nomaiņas kompīc strādā, bet korpusa kvalitāte zem katras kritikas - nesen jaucot ārā lai putekļus iztīrītu, secināju, ka puse skrūvju jau izbirušas un pazudušas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

jap parsvarā visi datori ir vienādi atseviķi modeļi labāk sliktātki nevar pateikt ka visi dell /lenovo ir labi un vai visi acer /msi ir slikti

 

es iesaku izveleties datorus ar normalu garantijas servisu latvijā un no normāla pardeveja ne viens a jo var nākties gaidīt ilgi uz asus acer servisu jo ļoti iespejams tas but lietuvā nedodies čehijā

ar lenovo ir tā ka tikai thinkpad labo LV ideapad un edge ved uz čehiju tā ka 2 nedeļas vismaz bez pc,

 

normāls serviss ir HP, dell, un apple poratīvajiem

Labots - DJWoX
Link to comment
Share on other sites

Hvz, visādi var būt, šitas nav lētais gals un jāiet būtu normāli. Dabīgi, ka uzrauties uz defektīva datora var visos cenu diapazonos un no visiem ražotājiem (izņemot Nokia :wub: )

Link to comment
Share on other sites

tieši ar porativajiem vismaz 10 rezies jo nepērku tikai sev bet arī paziņām, radiem draugiem.

 

jo pat pērkot dell pie viņiem var pagadīties "lētā partija " kur LV servisā nelabos bet naksies nest pie viņiem un tad vvz kur sūta labot bez datora paliec uz 3nedēļam, samksā 10ls vairāk pērkot no elko/also dators jau nakošaja dienā gatavs/

 

vai ar parsteigums ka tavam HP garantija ir nevis 3 kā rakstīts papīrā bet gan tikai ražotāja 1 gads un 1 a neliekas ne zinis saka ka pašu vaina deļ video karte probookam radā svītras, un izbeidz savus atlikušos 2 gadus garnatiju

 

ja pērk vairāk ka vienu portatīvos reizi divos gados tad var tikai saprast kā latvijā darbojas visie šie uzņēmumi,

jau 2 gadus tagad es pērku vairs tikai pie vairumniekiem visu elektroniku

Labots - DJWoX
Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Komplektācija baigā, labi karsīs, ar visām no tā izrietošajām sekām. Ņemt budžeta klasi tādā komplektācijā, kur prāts vispār? Te kāds rupjāks vārds prasās...

Link to comment
Share on other sites

Acer manās acīs nav ne par gramu zemāks par HP, Dell, Samsung ... un citiem. Cik ir lieloti Aceri, par visiem labas atsauksmes, ko nevarētu teikt par, piemēram, HP.

      Jāskatās uz komponentēm nevis brendu. Jebkura brenda tīrs intelis būs uzticams darba zirgs, turpretī visdārgākā gala brends ar AMD + nvidia.. utt būs ar savu riska pakāpi, ka agri vai vēl nobeigsies.

Link to comment
Share on other sites

 

 

bet korpusa kvalitāte zem katras kritikas - nesen jaucot ārā lai putekļus iztīrītu, secināju, ka puse skrūvju jau izbirušas un pazudušas.

Labais :)

Link to comment
Share on other sites

man ir v3-571g vizuaali liidzigs modelis, tik 15,6colliigs un ar svakaakaam ieksaam, i3 un 640m varu teikt vienu, ka speeleejot kaadu prasiigaaku speeli, diezgan karst

Link to comment
Share on other sites

Cik cilvēku, tik pieredzes. Kā man teica bodē, kas stutē vietni, kur mēs draudzīgi zogam darba devēja laiku, tad Asusam pēc statistikas ir vismazāk garantijas gadījumu. Un Toshibai tāpat.

 

Nav jau tā ka Acer noteikti saplīsīs un Apple kalpos 10 gadus bez problēmām. Jebkura tehnika lūzt. 

 

Es pārsēdos uz Dell, jo tam vienīgajam ir backlight klaviere modeļos, kas nemaksā tūkstošus latu.



 

 

Acer maz kam man zināmam ir, kam ir, citam iet trīsarpus gadus e mašīna pat, vienai ir gateway. Citam jau apmainīts uz garantiju pēc entā remonta. Ar tošibām apmēram tas pats.
 

Teikuma konstrukcija tāda, ka var smadzeni salauzt, bet doma skaidra.

Link to comment
Share on other sites

Man ir Acer TravelMate 5720 diezgan vecs kādi 5-6 gadi nevaru sūdzēties vienīgi par bateriju tā gan nomira, tad pasūtiju jaunu no Ķīnas un pēc kāda gada tā arī nomira, bet citas problēmas nav.

Link to comment
Share on other sites

 

 

labas atsauksmes, ko nevarētu teikt par, piemēram, HP

Ja viedoklis veidojas tikai no pazīšanās ar HP end-user galu - spīdīgajām egļu mantiņām - Pavillion sēriju, tad saprotu.

Citādi - buļļa kakas. EliteBook ir ļoti labi, tiesa cenas kodīgas. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Jautaajums pareizaak buutu autoram. Vai buutu verts porkt datoru, kas nav leetais gals un sanjemt vispasaules vai whatever garantiju ka tev salabos uzreiz LV. Vai tomeer njemt leeta gala un piedaliities veiksmes vai neveiksmes loterijaa. Es personiigi labaak vienreiz vairaak samaksaaju par kvalitaati - Thinkpad T/X/W, Dell Latitude, vai HP Elitebook.

Link to comment
Share on other sites

intervall

Gribi uzticamu lapsi,tad skaties uz biznesa klasi,protams dažs labs konsūmeris būs labāks par dažu labu biznesa klases ķepļepu.Skaties review kā lapsis salikts etc.

Katram ražotājam ir savas melnās avis.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vai buutu verts porkt datoru, kas nav leetais gals un sanjemt vispasaules vai whatever garantiju ka tev salabos uzreiz LV.
Sito  var latviski? Jo Acerus Rīgā pa garantiju labo uzreiz arī nepirktus LV.          P.S.LV tika mainīts ram datoram kas pirkts NO. Remonta laiks ar testēšanu 3ar puss stundas.
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

Es personiigi labaak vienreiz vairaak samaksaaju par kvalitaati - Thinkpad T/X/W

 

+1 

Link to comment
Share on other sites

Lietoju Acer extensa jau trešo gadu, pirms tam  arī bija acer 2 gadus kamēr garantija beidzās..... darbā arī lietoju Acer jo Admins pasists uz tiem......     Varu teikt tikai visu labāko

Link to comment
Share on other sites

Esmu pamanījis ka arī ACER sāk piedāvāt 3 gadu garantiju,tad laikam kvalitāte ir mainījusies...

Labots - bio dio
Link to comment
Share on other sites

Lētais Acer Aspire ar i3 un GT630M jau otro gadu iet, tiek visur staipīts līdzi, pa laikam dzenāts ar spēlēm un līdz šim darbojas lieliski, ar korpusu problēmas nav, pat nedilst, batareja joprojām tur ap 3 - 4h. Esmu ļoti apmierināts, bet kas zin, varbūt man vienīgajam tā paveicies :)

Link to comment
Share on other sites

Ir bijuši vairāki acer portaki, gan i5,gan i3,gan amd pročiem, visiem nav bijušas problēmas.

Nesen pārdevu 3gadus vecu ar amd x2 proci + ATI HD5650, tika staipits lidzi kādeiz geimu vakaros, gan viss,kalpoja bez problēmām.

 

un aceriem krāsa lobās nost tiem,kuri ir "gludie", tiem kuriem grubuļaina virsma,kalpo perfekti.

 

Asusiem,gan bijusi nelāga pieredze ar korpusu,tas kurš nāca ar i5 un gf5640, metāliskais korpusņiks dila visai ātri.

Labots - MoYo
Link to comment
Share on other sites

Acer slikta slava? Esmu pārdevis kādus 100 datorus (privātiem, zināmiem cilvēkiem) atpakaļ atnākuši trīs. Visi ar plašu defektiem, bet garantijas serviss vispār unikāls - pēc nedēļas datoriņš jau ir atpakaļ ierindā, atkārtotas problēmas netiek novērotas. Darbā visur pērku tikai Acer. Visiem arī tos iesaku. Ar Aceriem tirgojos kādus gadus 6, bet aktīvāk tieši pēdējo divu gadu laikā. Nevajag pirkt no internetveikaliem. Es to daru pa taisno no bāzēm. Drošība, ka nav kritis vai mētāts tomēr. :)

 

Tikko atcerējos, ar Acer Aspire 5535 (zilie) parādījās problēmas jau pēc garantijas (visiem nosprāga video čipi), bet, tāpēc ka sūdīga dzese.

Labots - mmc
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Nezinu, kā jūs, bet lielākā daļa stūra veikalos ir pa 1 no dell, samsung utml. miroņiem-donoriem un kaudze ar Acer'iem. Varbūt jaunie modeļi viņiem ir labi, taču tie arī attiecīgi maksā. Ja gribi kvalitatīvu laptopu, paņem refurbished thinkpad'u. Vai dell'u. Lētajās kategorijās kategoriski aizliegts ņemt ko tādu, kas nāk ar diskrētām videokartēm un karstošiem pročiem. 

Link to comment
Share on other sites

Man atkal ar aceriem laba pieredze. Tiesa, pēc ~5 gadiem gan tie noklājās. Tagad man ir Dell, pa 400+, ja godīgi, būtu jānes uz servisu. Mikrofons nestrādā, viens ded pixels, otrs ded pixels randomā, taustiņš "Delete" nostrādā gandrīz pirms tam pieskaras, wifi švakāks, kā aceram.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Dells Vostro ar 13" un i3 pa 300ls kalpo otro gadu un nekādu problēmu nav. Viss strādā ideāli. 

 

Ja pērc lētu, tad vismaz ne sūdu. Bet eisers pa lēto tikai sūdu ražo.

Labots - nevertell
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mūsu kantoris gadā pārdod vairākus tūkstošus notbuku, un varu droši teikt, k ar Aceriem ir vismazākais čakars. Pirmkārt un galvenokārt tāpēc, ka labi strādā garantijas serviss. Ja garantijas atkārtojas, caur servisu var viegli panākt aparāta apmaiņu. Nevienam citam brendam tas nav tik labi atrisināts.

 

Asusiem servisa Latvijā nav. Ir tikai pieņemšanas birojs, kas visu saņemto ved uz Lietuvu. Līdz ar to pasākums var ievilkties pāri par mēnesi, un tev nav nekādu iespēju normāli uzzināt statusu, vai parunāt ar meistaru.

 

Ja runā par to, kurš brends biežāk lūzt, tad tas nav tik ļoti atkarīgs no ražotāja, cik no konkrētās aparāta sērijas. Katram ražotājam ir bijušas izteikti neveiksmīgas sērijas, atceramies kaut vai HP Pavilion DV6000. Turpretī tagadējie Paviljoni iet ka prieks un nekādas masveida nojukšans nav novērotas.

 

Ja runā par konkrēto Aspire V3 modeli, tad tam noteikti nav ne vainas. Vienīgi ņem vērā, ka uz mobilās 740 geforces FullHD (kas ir šī nota natīvais formāts) režīmā spēles normāli neuzspēlēsi. Tā karte ir krietni par švaku visām modernajām spēlēm. Un otra lieta - šim modelim ir iepriekšējās paaudzes procis. Citam tas varēu nebūt principiāli, bet man liekas muļķīgi pirkt novecojušu aparātu, kas jau pasen noņemts no ražošanas, ja tēmē uz augstā gala modeļiem. Kaut kādai interneta rakstāmmašīnai par kapeikām būtu pofig.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Pasenak, ap 2003-2004 gadu piedereja 2 acer portativie, kuri ka noladeti mira nost ar baterijas un cieta diska problemam
Vai tu uz šīm komponentēm redzēji Acer logo?

 

Acer/HP/Asus/Dell/etc. - kāda starpība, kas rakstīts virsū. Tā pat procesoru ražojis ir Intel (AMD), plati (droši vien) Foxconn, disku - WD/Seagate/Hitachi/etc., ekrānu - LG/Samsung/etc. Un to visu kopā saskrūvējuši vieni un tie paši ķīnieši.
ZELTS!

 

 

nu bišku ir starpība piemērām es neņemtu portatīvo ar AMD + Nvidia + Ati komplektāciju liela iespējamība saskārties ar video problēmām

 

nu bišku ir starpība piemērām es neņemtu portatīvo ar AMD + Nvidia + Ati komplektāciju liela iespējamība saskārties ar video problēmām

tev nemaz neviens vairāk neko tādu nepiedāvās :D

 

 

Un kāpēc neviens nepiemin Samsung? Vai tad tie ar tik slikti? Ir personīgā lietošanā Samsung portatīvais, un pagaidām (vairāk par gadu) esmu apmierināts.

SamShit. nēkā tur laba nav. Vislielākais izbrīns Samsung laptopā nepazīstamu brendu Ram moduļi un HDD.

 

 

Acer manās acīs nav ne par gramu zemāks par HP, Dell, Samsung ... un citiem. Cik ir lieloti Aceri, par visiem labas atsauksmes, ko nevarētu teikt par, piemēram, HP.
Manās arī, pat dodu priekšroku Aceriem.

 

Gribi uzticamu lapsi,tad skaties uz biznesa klasi,protams dažs labs konsūmeris būs labāks par dažu labu biznesa klases ķepļepu
nepiekrītu. Plastmasa labāka, krutāka komplektācija ar dārgākām komponentēm un tas arīcenu veido. Bet tanī pašā laikā tas pats MB un čipu ražotājs.

 

 

Tikko atcerējos, ar Acer Aspire 5535 (zilie) parādījās problēmas jau pēc garantijas (visiem nosprāga video čipi), bet, tāpēc ka sūdīga dzese
 heh, un tas pats ir ar visiem kuriem 3xxx ; 4xxx sērijas ATI čipi. nejau dzese pie vainas. (Taspats ir ar visu ražotāju lapšiem.) Nesaprotu, kpc par to tik skaļi neizkliedz pasaulē kā par Nvidia toreiz
Link to comment
Share on other sites

intervall

Nepiekrīti ,ka retais konsūmeris sit pušu biznesa sēriju?

Piemēram,Lenovo essential b5xx,edge pret Dell XPS.Protams ne jau visi šo sēriju lapši,bet daži ir gana pārāki.

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

 

 

un kaudze ar Acer'iem. Varbūt jaunie modeļi viņiem ir labi, taču tie arī attiecīgi maksā.
 

Kāda cenu grupa skaitās ar normālu cenu? :D

Bieži sanāk piedalīties dažādu kompīšu iepirkšanā,pērkot vidējas klases DELL,TOSHIBA - kvalitāte liek manīt, portatīvie datori strādā pat 7gadus un vairāk. (nopietni,vismaz 10 gadijumi jau tādi,un pašam arī viens notirgotais dēlis cilvēkam,joprojām darbojas)

Acer/Asus - 8 no 10 cilvēkiem,problēmas ierauga,pēc pirmā gada vai garantijas beigām(=-2mēneši),retos gadījumos arī pēc pirmās nedēļas.

Gadījumi?

Te viens izteicās par cietajiem diskiem,hitachi 500GB,asus - nokalpoja precīzi 10dienas,serviss Lietuvā 2Mēneši,protams garantijas maiņa.

Acer - cenu grupa 600ls,garantijas laiks 2gadi,pēc garantijas pilnībā nojūdzās - cietais disks(arī hitachi),displejs un diskdzinis.

Tāda sajūta ka Acer un Asus kvalitātes kontrole ir daudz zemākā līmenī kā Toshibai/Dell - ja skatās normālas cenu grupas,ne jau 155ls(tāda cena nesen bija vienā interneta bodē Aceram - kvalitāte ar noteikti labā,ar paziņu jokojām,jāņem 10gb un norm,kkas saplīst nākamo vietā,tik 1550ls (500gb cietais/4gb ram)).

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

°Man pietika ar vienu Acer mēslu sen sen atpakaļ, bet nu tik pamatīgu ka pat vardu trūkst... Karo€e personiskais boikots Acer markai kā tādai un man ir vienalga kas tur pie vainas, AMD vai Intel, video vai procis - ja tas kantoris spēja kaut ko tik drausmīgu izlaist cauri kvalitātes kontrolei tad manās acīs ir brāķis mūžīgi mūžos.

P.s. Tur pat par garantiju runa negāja - tas grabulis burtiski izjuka gada laikā tā ka nebij ko vākt, korpus sasprādzis, taustiņi krīt nost, baroklis nodedzis, barokļa ligzda korpusā tapat kā LAN un visas audioligzdas izdegušas/nestrādā, eņģes izļurkājušās un netur uzstādītajā leņķī, baterija nomirusi, mikrofons nestrādā un tas ka karsa tā ka var olas cept uz tā fona likās tīrākais sīkums.

Izlamājos no sirds ELKOR servisā ko tirgo tadus draņķus un kas tā par lietu ka nenovelk pat gadu un tas viss lūk uz garantiju neattiecoties. Laikam lieki teikt ka iekš ELKOR arī vairs nekad neko neesmu pircis

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...