Jump to content

Nevar nopirkt spēli stīmā


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

Varbūt kāds, kas kašājās par šitiem stīma seiliem, var pateikt, kas par fišku. Tagadiņās gribu nopirkt "Borderlands 2" kā davanu vienam kadram. Pašam man viņa jau ir. Nospiežot "pirkt" parādās reksts "Your account already owns some of the above items, so you can’t purchase them again. You can purchase these items as a gift or adjust the contents of your cart to continue." Viss jau būtu jauki, marazma nav, labi zinu, ka man viņa jau ir - bet abas pogas ir disablētas, gan pirkt pašam, gan pirkt, kā dāvanu :(

Link to comment
Share on other sites

tāpēc, ka dažām ir reģionālais ierobežojums, citas pat var pirkt tikai sev. Atrisināt vari aizejot uz steam forumu un paprasot kādam nopirkt (būs international) un pretī ietreido tik pat vērtīgu spēli.

Tas ir dēļ kaut kādām tiesībām pārdod spēli, tur tak apakšā rakstīts:

*If you purchased Borderlands 2 in Latvia, you will receive two versions of the game in your library at launch. Both version are playable for you, but cannot be gifted. 

Labots - labiitis
Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Njā, nesaprotu šito stīma & ražotāju ākstīšanos dažreiz - sevišķi jau nu tur pieminētajām valstīm - tur jābūt laimīgam, ka kāds ko taisās oficiāli nopirkt :). Nu, OK, solīts bij rada bērnam, uzmetu kreiso versiju, bez games jau nepalika, tā kā stīms arī vienīgais zaudētājs šamajā gadījumā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...