Jump to content

Canon EOS 1100D


Guest
 Share

Recommended Posts

Mezavecis

Nekas nav miris, joprojām lietoju, tikai skudrām un citiem objektiem, kas tuvāki pa 10cm, jāpārslēdz uz manuālo fokusu un Liveview :) Es aizstiepu uz servisu, pateica, ka neko nevar sataisīt. Pie vainas esot viens pipļuks, kurš ar laiku ir sadilis un vietā nevar dabūt. Es nesaku, ka Sigma ir slikts, bet gan, ka automātiskiem objektīviem resurss nav bezgalīgs. Ja tādu objektīvu tirgotu un noklusētu, fig atklātu, jo reti kurš objektīvu testē visos iespējamos režīmos un apstākļos.

 

ka palēnām mira fokusēšanās, un beigās nomira, tāpēc Sigma slikta un lietotu vispār nevar pirkt - nu sorry. Būtu laicīgi uz servisu aizstiepis, mok nebūtu nomirusi.
Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

versatile

Nu ja, ka saprotu - reportieru tehnika. Tāpēc arī saku, nesašaurini visus profesionāļus līdz reportieriem.

Btw, ir arī tādi studiju meitblieži ko nekā savādāk kā par reportieriem nenosauksi - varbut vēl vienīgi par dokumentālistiem :D

 

tā ir tehnika ar īpaši augstu kvalitāti, precizitāti, izturību utt

Ja jau pieaksamies, tad piekasamies.

Lūdzu, paskaidro, kas no šī nepiemīt Sony Alpha a7r?

Reku par švako A7R kvalitāti: http://www.dxomark.com/Cameras/Compare/Side-by-side/Sony-A7R-versus-Nikon-D800E-versus-Canon-EOS-40D___917_814_180

 

Pie vainas esot viens pipļuks, kurš ar laiku ir sadilis

Taisni tā, ar laiku.

Neticu, ka nevar dabūt/uztaisīt - ticamākais, ka negrib čakarēties. Drusku jāpagaida, lai 3D printeri aiziet masveidā :)

 

automātiskiem objektīviem resurss nav bezgalīgs

Visiem tak skaidrs, ka nekam resurss nav bezgalīgs. Par to nav strīdu :)

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Long John
Lūdzu, paskaidro, kas no šī nepiemīt Sony Alpha a7r?

 

Ar Sony darīšana nav bijusi, tādēļ neizteikšos. Tik atļaušos būt skeptiks, vai tiešām pieredzējuši profi mainīs savus "stagnātiski- klasiskos"  ieradumus dēļ jauniem grabulīšiem- tas pārsvarā ir gadžetomānu un pikseļseksotāju "lauciņš".  :)

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

versatile
ik atļaušos būt skeptiks, vai tiešām pieredzējuši profi mainīs savus ieradumus

Iepriekš bija saite uz Scott Bourne pieredzi no 1DX, 5D Mark III pārejot uz m4/3 :)

Par Sony jau gan paspēji izteikties, ka tā ir biezo spēļmantiņa, tā ka tagad neizlokies. Diezgan ticami, ka drīzumā dabūšu u pāris nedēļām to A7R paspaidīt; tāpat ir bijusi darīšana ar NEX 5R, NEX 6, RX 100 II "ziepi" - es drusku zinu, ko saku par sony.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Cilvēks prasa pirkt Canon 1100D vai 600D ar kit objektīvu, budžets 300 lati... mans posts bija veikts ņemot vērā doto cenu kategoriju. Kādā ellē ratā jūs te sākāt runāt par pilnformāta kamerām

Link to comment
Share on other sites

Long John

versatile, on 13 Dec 2013 - 10:17, said: Iepriekš bija saite uz Scott Bourne pieredzi no 1DX, 5D Mark III pārejot uz m4/3 Par Sony jau gan paspēji izteikties, ka tā ir biezo spēļmantiņa, tā ka tagad neizlokies.

 

Par Sony es tikai atļāvos paķiķināt, bet nopietni neizteikšos, jo nav reālas pieredzes..

Scott Bourne pieredzi diemžēl neizlasīju (opim švaka angļu valoda), taču īpaši neuzticos "speciālistam", kurš visā nopietnībā atļaujas salīdzināt m4/3 grabulīšus ar pilnformāta kamerām :yahoo:

 

 

Edman, on 13 Dec 2013 - 10:21, said: Cilvēks prasa pirkt Canon 1100D vai 600D ar kit objektīvu, budžets 300 lati... mans posts bija veikts ņemot vērā doto cenu kategoriju. Kādā ellē ratā jūs te sākāt runāt par pilnformāta kamerām

 

 

Savas domas par konkrēto jautājumu es jau izteicu iepriekšējā "lappusē".

Runas par pilnformāta kamerām "panesās" tādā kontekstā, ka es izteicu savu viedokli- cilvēkam ar nākotnes foto-ambīcijām labāk sākt ar lētāku body, krāt labākai optikai, kas perspektīvā varētu noderēt profesionālai izaugsmei- līdz pat pilnformāta kamerām.

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

versatile

Frīdi, Tava loģika taisni tāda pati kā tiem, kas neuzticas vēsturniekiem, kuri apgalvo, ka PSRS bija okupējuši Latviju :)

Grāmatiņu nelasi, bet viedklis ir - speciāli Tev iedevu DXOmark saiti, kur sausi dati par Sony A7R, Nikon D800E un Tev, domāju, labi zināmo Canon 40D. Paskaties - tur valodu nevajag, pietiek ar cipariņiem.

 

Par 300 Ls var nopirkt labu labo NEX kameru, kas tai pašā cenu grupā pieejamos m4/3 izkodīs vienos vārtos. Nex C3, Nex 5N...

Lētu objektīvu nav ne vienam, ne otram - vienīgiem patīkamie izņēmumi ir Sigma 19mm, 30mm un 60mm f/2.8 stikli, kas pieejami abiem formātiem.

 

Par 300 Ls var arī nopirkt nojātu 5D body, bet to gan neiesaku.

Olympus E-PL1 arī neiesaku, gadu bija - nepatika, īpaši, salīdzinot ar NEX kamerām. Nesen pārdevu. Tiesa, pie tā E-PL1 tiku, samainot pret 30D spoguleni - nenožēloju nevienu brīdi, jo E-PL1 līdzi paņemt bija daudz, daudz vieglāk.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Long John

Versatile, nav jēga strīdēties. Katram sava taisnība. Es savas domas jau izteicu!

Cik saprotu, pats vairāk esi teorētiķis- salīdzinātājs un svešu domu atreferētājs, nekā fotografētājs-praktiķis  ar pieredzi. :sorry:

 

Ja būtu praktiķis, tā "nenoliktu" spoguļkameras. Kā jau teicu, operativitātes un kvalitātes ziņā pagaidām bezspoguļi ar tām nespēj pilnvērtīgi konkurēt.  Tā kā pareizāk būtu lietot gan vienus, gan otrus, ja atļauj rocība. Tas jāizlemj katram pašam.

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

versatile

Cik saprotu, pats jau arī vairāk esi teorētiķis- salīdzinātājs un svešu domu atreferētājs

Daļēji taisnība.

Ar foto naudu nepelnu, taču bildējis esmu ar veselu lērumu kameru un pēdējā gada laikā iztestējis diezgan daudz kameru, rakstu to aprakstus krizdabz.lv blogam. Varētu vairāk, bet nepietiek kapacitātes.

Bildēts ir, sākot ar ziepjiem, beidzot ar 85/1.2 - varu par diezgan lielu tehnikas klāstu padalīties pieredzē. Ne ilgstošā, jo liela daļa kameru bijušas izīrētas kādam konkrētam darbam/pasākumam, bet pietiekami, lai varētu pateikt ko vairāk par sausu netā lasītu testu rezultātiem.

Piemēram, EOS 700D - forša kamera, bet sev tādu nepirktu. Nebildēju reportāžas. Ikdienai par lielu un smagu. Apraksu marinēju jau ilgāku laiku... jo vienkārši nav ko pateikt. Tāda pati spoguļkamera kā visas pārējās tirgū pieejamās. Nekā interesanta. Nekādas inovācijas. Pat kvalitāte nav sevišķi pacēlusies pret 650D - patiesībā, ja ticēt sausajiem tstiem - pat kritusies...

Apzināti nerakstu aprakstus par "resno" galu - 6D un tamlīdzīgiem. Tie lai paliek profesionāļiem, kā pats izsakies. 99% no tiem, kas šo postu izlasīs, tādi nav un nekad nebūs. Es to kameru nenotestēšu tik precīzi kā dpreview, kur to aprakstu izlasīs tie profi. Es rakstu par jaunām, aktuālām un pieejamām kamerām - par to, kā ir tās reāli lietot maksimāli ticamos scenārijos.

Esmu arī vēl pirms 2 gadiem profesionālām vajadzībām lietojis EOS D60 - jā, jā, to pašu večukiņu. Time lapse video no saullēkta līdz saulrietam safočēja nevainojami.

Pašam priekš sevis ir Pentax 645 un 6x6 parodija KIEV, kuru pamazām cenšos uzlabot. Bildējas lēni, bet man steigas nav.

Profla bildē man ir 30D ar 85/1.8 virsū - fantastisks objektīvs. Tomēr zinu fotogrāfi, kas no manis noprika 135/2.8 SF un 85/1.8 pārdeva - katram savs.

Nupat paņēmu NEX C3 - gan jau nebūšu vīlies. 23.ajā ar lbss jābūt klāt.

Katrai vajadzībai sava kamera. Skrūves taču ar āmuru, cerams, sienā nedzen?

kaut kas fotoblogā rakstīja, ka es esot tik daudz kameru nomainījis, bet savu neesot atradis... Ne gluži. Kameras ar gadiem nesāk īsti sliktākas taisīt - kāpēc turēties pie viena, ja var izmēģināt ko jaunu un sekot līdzi tam, kā attīstās tehnika?

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Long John
Katrai vajadzībai sava kamera. Skrūves taču ar āmuru, cerams, sienā nedzen?

 

Es takš jau rakstīju- man tāpat- katrai vajadzībai savs verķis- Canon 40D, Fuji X10, Fuji F550, Galaxy Note. 

Ar visiem pa biškam bildēju (ar spoguleni gan sanāk vismazāk). To pārvarā paņemu, kad gribas mazdēlus kustībā sabildēt- tādas lietas pagaidām spoguļkamera prot vislabāk...

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

 

 

nepatika, īpaši, salīdzinot ar NEX kamerām.

e-pl1 pirku jaunu pirms 2 gadiem par ~170 ls ar kit objektīvu (no vācijas internetveikala).

Kā var salīdzināt ar jaunām kamerām, kas pie tam ir citā cenu grupā?

Link to comment
Share on other sites

Nepaslinkoju un izlasiiju to rakstu par m4/3. Tur autors arii godiigi noraadaa sisteemas truukumus un kaa vinjam naacies mainiit savus paradumus paareejot no full frame kameras. Uzskaitiishus galvenos miinusus - 

Olympus is not a perfect camera

I am getting old. Carrying tons of gear on excursions ... tires me out.

These smaller sensors suffer when there’s low light. So I simply wait for good light or make my own.

Once you try to shoot moving objects the Olympus (and all other MFT cameras I’ve tried) stumbles.

Short battery life.

Link to comment
Share on other sites

versatile
Kā var salīdzināt ar jaunām kamerām, kas pie tam ir citā cenu grupā?

E-PL1 bija viens no autoram ieteiktajiem variantiem šeit. Pirms gada tā vēl bija OK kamera, bet šodien - galīgi nē.

 

jozhix, jaa, protams, tas viss tā ir - bet, kā jau teicu, pirms gadiem trim neviens neko tādu par m4/3 VISPĀR neteica. Šodien saka, ka jau vismaz daļēji var aizstāt - tas progress ir nenormāls. Nupat jau ir laukā OM-D EM-5 aizstājējs, ja neko nejaucu - tas būs vēl labāks.

Un tas čalis nav kapeikpisējs - jo Oly labie objektīvi maksā ai, cik daudz...

Rekur var palasīt - http://photofocus.com/2012/12/27/how-serious-am-i-about-mft-cameras-canon-camera-gear-for-sale/

ok, čalis saka, ka iet pensijā un vairs profesionāli nebildēs - da viņš tāpat bildēs vairāk, nekā vairums no mums pat kopā ņemti :) Par viņa "neprofesionālajām" vajadzībām var mierīgi lasīt kā par ikdienas bildētāja vēlmēm + domāju, ka cilvēks, kas pirms tam bildēja ar EOS 1D-X gan zina, ko saka par kvalitāti un citām lietām. Katrā gadījumā labāk, kā Frīdis zina par Sony :)

 

Lielākais bezspoguļa sistēmu trūkums ir autofokuss, to tieši spoguļa mehānismam pateicoties, vairāku gadu desmitu laikā bija pilnveidots AF mehānisms. Nedomājiet, ka bezspoguļu industrija guļ - viņi jau pa pāris gadiem ir nonākuši tik tālu, cik tālu spoguļkameru AF bija ticis vismaz 20-25 gadu laikā. Parādās hibrīd AF ar speciāli konstruētām amtricām, kas spēj arī darboties kā fāzu nobīdes AF mehānisms - procesoru jaudas aug, arī mehāniskie risinājumi.

Pirms gadiem 5 Frīdim līdzīgie šķaudīja un teica, ka video opcija spogulenē ir mārketings un nav uz palikšanu. Šodien ir kabatā iebāžama 4K kamera zem 10k USD cenas. Šodien ir risinājumi, kas ļauj kabatā iebāzt pro līmeņa tehniku http://www.bhphotovideo.com/c/product/964117-REG/blackmagic_design_blackmagic_pocket_cinema_camera.html (protams, lai filmētu, tā tik un tā jāapkarina ar lērumu ierīču, bet tik un tā); arī tas 4K ir tikai laika jautājums. http://www.blackmagicdesign.com/products/blackmagicproductioncamera4k - šī nemaz ne tik lielā kamera dod ārā iepriekš nesasniedzamas lietas 4k dolāru budžetā! Pameklējiet, piemēram, cik maksā RED.

 

Šodien amatierim pirkt amatiera vajadībām "lētāku spoguleni, dārgāku stiklu, lai var vēlāk uz FF apgreidoties" ir stulbi, jo diez vai vēlāk vispār būs vajadzība pēc tās spogulenes. Lai tās paliek reportieriem un citiem profiem.

 

 

- Canon 40D, Fuji X10, Fuji F550, Galaxy Note. Ar visiem pa biškam bildēju (ar spoguleni gan sanāk vismazāk).

Tad kamdēļ ieteikt cilvēkam to, kas pašam ikdienas vajadzībām izrādās vismazāk noderīgais? :)

Visu cieņu par pieredzi un bildēm - bet sarunājam, ka pie izdevības palietosi kādu no NEXiem un tad uzstāsies ar viedokļiem :)

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Long John
Tad kamdēļ ieteikt cilvēkam to, kas pašam ikdienas vajadzībām izrādās vismazāk noderīgais? Visu cieņu par pieredzi un bildēm - bet sarunājam, ka pie izdevības palietosi kādu no NEXiem un tad uzstāsies ar viedokļiem

 

Es cenšos padalīties ar savu personīgo pieredzi- kāda nu man viņa ir, bet tomēr tā ir mana un vairāku desmitu gadu garumā !

Un tā pieredze joprojām spītīgi apgalvo- vismaz pagaidām ātru notikumu reportāžām neviens bezspogulis nespēj izkonkurēt spoguļkameru- un ne tikai dēļ AF ātruma, bet arī dēļ gaiša, kvalitatīva un precīza optiskā skatu meklētāja.

 

Tādēļ arī lietoju katrai lietai savus verķus- ātriem notikumiem, švakai gaismai, labai kvalitātei- vairāk spoguļkameru, bet ceļojumiem un pastaigām- labu ziepi vai telefonu. Un to pašu iesaku arī citiem, nevis mēģinu autoritatīvi apgalvot, ka NEX'i & Co ir panaceja visiem dzīves gadījieniem. :yahoo:  Protams, ja būs iespēja, labprāt papētīšu arī kādu NEX'u, taču īpašus brīnumus no šiem negaidu.

 

Tagad ar gadiem vairs nav lustes un spēku skraidīt peļņas darbos un tādēļ spoguļkameras kvalitāte man vairs nav tik aktuāla, kā agrāk. Taču pavisam šķirties no viņas vēl netaisos.

 

Bet jaunajiem censoņiem tā varbūt ir aktuāla. Tādēļ lai vien uzklausa dažādus viedokļus un izdara paši savus secinājumus... 

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

versatile

 

 

vismaz pagaidām ātru notikumu reportāžām neviens bezspogulis nespēj izkonkurēt spoguļkameru

Alleluja. Šo jau neviens neapstrīd :)

Link to comment
Share on other sites

Nu man ir Olympus OM-D E-M5. Ko tur lai saka, perfekta kamera - mode dials, divi papildus diali, 2 Fn pogas, iebūvēts EVF, pilnībā lietus izturīgs. Lietoju ar 12mm f/2 un 45mm f/1.8 objektīviem, kā arī 7.5mm f/3.5 fisheye. Biju vēl arī 2 mēnešu ceļojumā pa DA Āziju, vispār vienkārši super.

 

Aizbraukt ceļojumā ar ziepjutrauku vai telefonu - paldies, esmu mēģinājis. Pilnīgi nopietni tā ir stulbākā lieta ko var izdarīt vai kādam ieteikt.

 

Specifiskām lietām, kur ir vajadzīgi gaiši telephoto objektīvi vai PDAF kas ļaut sekot kustīgiem objektiem kamera nederēs, bet es tādas lietas nebildēju.

 

Domāju, ja gribētu tiešām kaut ko upgreidot, nāktos pāriet uz Phase One vai kaut ko tādu.

Link to comment
Share on other sites

Long John

 

 

Aizbraukt ceļojumā ar ziepjutrauku vai telefonu - paldies, esmu mēģinājis. Pilnīgi nopietni tā ir stulbākā lieta ko var izdarīt vai kādam ieteikt.


Agrāk braukāju ceļojumos ar spoguļkameru un 3 objektīviem "sling-shot pusmugursomā". Pēdējos 2 braucienos bez spoguļkameras ņēmu Fuji X10 un Fuji F550 (vairāk platleņķa un tele-kadriem, kurus X-10 nenoklāj).
Neko īpaši stulbu nejutu, bildes arī nebija daudz sliktākas (protams, jāpiezīmē, ka National Geographic vākam nepretendēju) :yahoo: Spoguļkamera vairāk čučāja bagāžā.
Toties brīnišķa viegluma sajūta un nekādu kreņķu par kriminālām situācijām dienvidu pilsētās... :pooh_go:

Un daudz vairāk ceļojuma prieku, nekā mūžīgie fotogrāfa kreņķi par objektīvu mainīšanu un rakursu ķeršanu. Vai nu atpūta, vai darbs... :shok:

Labots - Long John
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

versatile
Aizbraukt ceļojumā ar ziepjutrauku vai telefonu - paldies, esmu mēģinājis. Pilnīgi nopietni tā ir stulbākā lieta ko var izdarīt vai kādam ieteikt.

http://www.photosight.ru/photos/5226890/ Galaxy S2 - briesmīga ceļojumbilde un labāk, tādā grozā stāvot, pāri malai, nosalušiem pirkstiem, turēt spoguleni, ne? :)

Un Sony RX100 II ar 1" matricu arī būtu ārprāts ceļojumā, vai ne tā?

 

 

 

oties brīnišķa viegluma sajūta un nekādu kreņķu par kriminālām situācijām dienvidu pilsētās... :pooh_go: Un daudz vairāk ceļojuma prieku, nekā mūžīgie fotogrāfa kreņķi par objektīvu mainīšanu un rakursu ķeršanu. Vai nu atpūta, vai darbs... :shok:

Taisni tā. Ieslēdz vēl telefonā visu bilžu uploadu uz dropbox, kad tiec pie kāda wifi vai vietējās SIM - un bēdu nezini.

Protams,s avādāk ir tad, ja viss brauciens ir ar mērķi bildēt. Nenoliedzu. Tad atmaksājas vaāt tehniku līdzi. Atpūsties, apskatīties - da nu... OM-D gan ir labs variants braucieniem, jo maziņš - tas tiesa.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Long John

Nu, ja tā godīgi, tas kolosāli skaistais ezera skats būtu pelnījis bik labāku kvalitāti, nekā tā, ko telefona "kaķa acs" objektīviņš spēj dot. Telefons tomēr ir otra galējība (pret smago spogļkameru).

 

Bet Fuji X-10 kvalitātes ziņā ceļojumā  mani pilnīgi apmierināja- pēc tam, apstrādājot un šķirojot bildes, dažreiiz bez EXIF uzreiz pat nevarēja saprast- kur ziepis, kur spogulis... .  :beee:

 

Oly OM-D man arī dikti patīk (teorētiski, jo priekš penža bik pa sālītu).

Taču  ceļojumā tomēr labāk (praktiskāk)  ir zūms (ir gadījies, spogulenei steigā objektīvus mainot, nomest to zemē (uz asfalta)- labi, ka tas bij lētais travelzūms Sigma 18-200, nevis 70-200/4L, ko paspēju uzlikt....   

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

versatile
Nu, ja tā godīgi, tas kolosāli skaistais ezera skats būtu pelnījis bik labāku kvalitāti

Noteikti. Tad arī vietas piefiksēšanu braucienā, saziņu pa rāciju ar funikuliera operatoru, apstāšanos, rūpīgāku iekadrēšanu... :D braucu atpūsties, ne bildēt. Un man ar šo un citām tā brauciena bildēm pietiek, turklāt, šai pāri ir gājis instagram filtrs.

Somā bija arī Oly bezspogulis, ar to sabildēju kalna augšu. Pašā grozā nebija lustes ņemt somu nost un meklēt citu kameru...

Turklāt... Ir tak google :)

https://www.google.lv/search?q=lago+maggiore+funivia&client=firefox-a&hs=M67&rls=org.mozilla:en-US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=AfOqUujpMYmo4ASJk4HIDg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1600&bih=811

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Es ceļojumos neņemu līdzi mobilo telefonu. TĀ ir atpūta.

 

Teksti no sērijas "ja jau tu neņem līdzi Canon 5D MkIII, tad jau tikpat labi tu vari ņemt kaut kādu ziepjutrauku vai bildēt ar mobilo telefonu" ir absurdi. Mazajam Olympus E-PM2 (cena ar kit objektīvu neostore.lv: 277 lati, svars: 269 grami, objektīvam 113g) ir labāki DxO Mark rezultāti nekā piemēram Canon 7D (72 punkti pret 66 punktiem).

Link to comment
Share on other sites

versatile

pa lielam jau tas E-PM2 nav diži lielāks ne-ziepjutrauks kā Sony RX100 II, tik tas otrais ir vēl krietni kompaktāks un neuzkrītošāks :) Man viņi visi iet vienā kategorijā. Tā 1//3 collas matricas izmēra starpībā nav tik būtiska, tas pats Canon G1X ir pilnīgs mēsls ar visu to, ka matrica lielāka... Tā ka visi jau apmēram domājam vienu un to pašu.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Par daudz diskusijas goda priekš pāris simtiem lašu.

 

Cilvēks pērk to, kas ir pa kabatai un patīk pašam. Kad būs palietojis, tad nākamo lielo naudu jau varēs tērēt ar apsvērumiem.

Link to comment
Share on other sites

Sony RX100 II nav maināmu objektīvu, un telephoto galā tas objektīvs ir f/4.9, maksā min 460 latus - tieši kādā veidā to var ieteikt cilvēkam kurš meklē pirmo spoguļkameru 300 latu robežās?

 

Olympus E-PM2 ir tā pati spoguļkamera, tikai bez spoguļa. Sensors ir labāks nekā Canon 1100D vai 600D. Cena internetveikalā 277 lati. Svars ar kit objektīvu - 382g, Canon 600D - 760g

 

Izmēra starpība:

http://camerasize.com/compact/#387.92,99.23,98.23,ha,t

 

DxoMark overall score

Olympus E-PM2: 72

Canon 600D: 65

Canon 1100D: 62

 

Atkal jau nāk ārā ka redziet Olympus E-PM2 nav jau nekāds diži liels ne-ziepjutrauks, no stila "ja jau tā nav Phase One vidējā formāta kamera tad tikpat labi var bildēt ar telefonu"... sorry bet ja tev ir sensors kurš sit pušu abas šajā topikā pieminētās APS-C kameras un ja tev ir maināmi objektīvi un iespējas bildēt M, A, S režīmā un RAW failus, tad tas NAV ziepjutrauks.

Labots - Edman
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...