Jump to content

Kādu media pleijeri izvēlēties, 70lvl robežās?


JānisL
 Share

Recommended Posts

Sveiki.
Kādā blakus forumā jau šo rakstīju, bet varbūt te būs vairāk cilvēku, kuri ir saskārušies ar media pleijeriem un zin to + un - .

 

Budžets +- 70lvl. Būs ziemassvētku dāvana tēvam, tākā meklēju labāko variantu.
Prasības - ātrs, bez īpašas bremzēšanas. wifi. Būtu forši ja būtu arī dažas aplikācijas caur kurām var skatīties filmas, seriālus online.
Pirkt taisos kadā lv veikalā ar sakarīgu garantiju. Pleijeri uz kuriem metu acis ir asus miniplay plus, wdtv live, wdtv play, philips hmp 5000. Bet varbūt ir kas labāks?

 

Jebšu labāk pirkt blu ray atskaņotāju? Kā piemēram sony bdp s5100. ir wifi, var filmas internetā skatīties + lielāks, normāla pults...

Labots - JānisL
Link to comment
Share on other sites

Jau gandrīz 2 gadus lietoju WDTV Live.

Ļoti labs. Nenožēloju, ka izvēlējos šo.

Kad pats meklēju vēlējos starp šo un Philips.

 

Klāt piejūgts 750Gb ārējais cietais disks un viss caur WiFi tiek glabāts uz šamā, lai nebūtu jāslēdz iekšā dators, kad gribu kaut ko skatīties. Caur WDTV Live slēdzos diskam klāt arī ar planšetdatoru.

Protams ik pa laikam kaut kas nogļuko (parasti pie lielu failu vēršanas), bet ne tik bieži, lai kristu uz nerviem.

Vadība ērta. Ir dažādas aplikācijas (tiesa ne pārāk daudz), kuras gan neizmantoju.

Spēlē gandrīz visu izņemot atsevišķus wmv un dažus flv.

 

Vienā vārdā sakot - Patīk!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Lemoninsh

Es ar atbalstu WD. Ir lietots arī Lacie pleijeris, arī neslikts variants - vienīgi interfeiss, tas ir, Menu šrifts bija tāds pamazs!

 

Teiksim integrētie usb pleijeri iekš TV vai teiksim DVD ierīcēs būs ar mazāku formātu atbalstu.

 

Pats lietoju vienu no pirmās paaudzes WD TV Play pleijeriem un iet uz nebēdu. Pēdējā izlaiduma modelis atbalsta Wifi, bet ir tikai viens USB, toties no sāna, līdz ar to, nav jābaidas, ka ejot garām varētu nolauzt to flešku :)

http://ff.lv/tv_audio_video/cinema_audio/media_players/Western_Digital_TV_Play_2013

Link to comment
Share on other sites

Par media pleijeri +/- skaidrs. wd tv tiešām izskatās ok. Tagad tik jāizlemj ņemt media pleijeri vai blu ray atskaņotāju :)
Noskatījis esmu augstāk pieminēto sony bdp s5100. Kā ar šo aparātu? Un Latvijā jau laikam neies hulu, netflix un tamlīdzīgi video avoti?

Link to comment
Share on other sites

aivars.m.

Man ir Egreat EG-R6S Plus, super verķis. Tiesa gan mazliet virs budžeta, pult.lv būs 85 Ls. Toties bez problēmām lasa 3D blu ray ISO failus. Iepriekš bija WD TV Live un vairs pie tā negribu atgriezties....

Link to comment
Share on other sites

Liels paldies par egreat ieteikšanu, liekas super verķis. šitais vien ir ko vērts :) : ГлавТВ: Kartina.TV, Rodnoe.TV, OZO.TV, TVigle, HDSerials.RU, Cinema-HD, Sovok.TV и многое другое (бесплатные базы фильмов, сериалов, IPTV каналов)

Link to comment
Share on other sites

Jaunajam WD TV ir iekšā vai-vai? Vecajam, kas man saimniecībā, tam nav. Mēģināju kaut kādu puļķi, neņem, tikai noteiktus modeļus pazīst.

Link to comment
Share on other sites

Tā kā pa vai-vai grūti no servera BD remux skatīties, izmantoju tomēr ethernet... nopirku nesen kārtējo wd tv live - meņucis itin nemaz vairs nav zils! ;)

Link to comment
Share on other sites

WD TV Play(šā gada) - gan nekādā gadījumā nepirkt! MĒSLS, jo daudzus failus, kurus bez problēmām skatos uz Selteka TC-402 HD - neatpazīst. Daudziem failiem, kurus atskaņoju no HDD, nemāk pārslēgt skaņas celiņus - minētā selteka ar tiem darbojas bez problēmām. "Pārtīšana" kaut cik ciešama ir tikai vecos AVI failos. MP4, MKV, ja vēl nedod Dievs tas ir ar par SD lielāku izšķirtspēju - pārtīšana ir vienkārši kaitinoši lēna un ar aizturēm. Šāds gļuks ir gan "tinot" filmu, kuru atskaņoju no USB pieslēgta HDD/Fleškas, gan ja atskaņoju DLNA serverī glabātu filmu. Vienīgais pluss šim WD salīdzinot ar Selteka - māk atskaņot wmv.

 

Ja pērk WD - tad labāk kādu WD Live. WD TV Play tikai tad, ja nav kur likt naudu un gribas smuku puķu poda paliktnīti.

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

Esmu nobriedis ņemt blu ray gudro pleijeri sony bdp s4100/b + ārējo cieto disku 500gb.
Media pleijeri varbūt kādreiz sevu uzdāvināšu :)

Link to comment
Share on other sites

aivars.m.

4100 nestrīmo mkv, un neatbalsta flac un divx. Nav analogās audio izejas. Nez vai no usb vispār lasa blu ray folderi, pēc specenēm nevar saprast. Īsāk sakot, tāds aparāts ir labs, ja skatās mkv no piespraustā usb vai arī liek iekšā blu-ray disku (pa 15 Ls :). Īsāk sakot, es tādu nepirktu :) bet sencim moš arī to visu nevajag.

Link to comment
Share on other sites

bet vai ir kas labāks par līdzīgu cenu? s5100 bišk par dārgu, ja ņem vēl hdd, kuru vajag, jo negribu visulaiku portatīvo atstāt ieslēgtu.

Link to comment
Share on other sites

Labāk tad to pašu WD vai kādu ķīnieti ar androīdu.

Link to comment
Share on other sites

WD TV Play(šā gada) - gan nekādā gadījumā nepirkt! MĒSLS, jo daudzus failus, kurus bez problēmām skatos uz Selteka TC-402 HD - neatpazīst.

Tā kā pašam ir selteka TC-402 HD, izlasot, ka tas rāda daudzus failus bez problēmām tad man jautājums ko tad viņš tev rāda?

Man personīgi viņš laikam rāda tikai avi un mkv cik esmu skatījies.

 

Atvainojos, ka nedaudz ārpus tēmas.

Labots - Janis 9
Link to comment
Share on other sites

Janis 9 - tieši šie man arī pārsvarā ir. Gan sen sagādāti, gan nesen. Seltekas pluss ir tāds, ka ja tas kaut ko atskaņo, tad atskaņo OK, gan "pārtin" normāli, gan māk pārslēgt skaņas celiņus. WD TV Play, kurš it kā būtu moderns aparāts, kuram it kā būtu jābūt labākam, tāds īstenībā nav, ja runa ir par video atskaņošanu. Protams, dažiem būtiski liksies visas WD online fīčas (youtube utt skatīšanās iespējas). Es šo WD pirmkārt ņēmu lai skatītos visāda veida video pa DLNA/no USB sorage. Ja šo funkciju jauns aparāts, kurš ir arī dārgāks, nepilda labāk par 2008tajā ražotu dzelzi, tad.. WD TV Play mīnuss ir arī tāds, ka tam, vismaz pagaidām, nav pieejamas nekādas "kreisās" firmwares. WD TV Live ir pieejami vairāki varianti...

 

Pieļauju, ka ar laiku šos WD TV play gļukus salabos ar firmware updeitiem. Man gan tas vairs nebūs aktuāli - aparāts netiek lietots, jo tika iegādāts LG "Gudrais" TV, kuram pagaidām vēl nav bijušas problēmas ar kāda faila atskaņošanu.

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

rubb, bet vai LG gudrais Smart TV Tev normāli pārslēdz video skaņas celiņus vai saprot idx subtitrus? :) Vai arī tu skaties tikai no USB?

Un ja var kāds konkrēti Tev ir modelis? Man ir 47LM660s diemžēl ne skaņas celiņu, ne iebūvētos subtitrus manējais nesaprot caur DLNA. Tikai no USB devaisa. 

Bet labprāt aprunātos kāds Tavējais TV ir lietošanā.

 

P.S Mani interesē media playeris kurš spētu normāli atskaņot FULL overunder 3d kam rezolūcija ir 1980x1600. It ka to var Dune3d izdarīt bet tie ir baig pa dārgo :)

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Kādreiz bija darīšana ar diviem LG viedajiem TV un tie it kā MKV pavilka no USB, bet pēc 10 min skatīšanās skaņa aizpeldēja. Neatceros kas tur bija, laikam procesori nespējnieki.

 

Pats lietoju pirmo WD TV Live, jo tam ir DTS. Diemžēl WD TV Live ir problēmas ar tīkla šāri un citu reizi iet, citu neiet. Uz rokas pirkstiem skaitāmas reizes esmu pielauzis WD atskaņot šāroto saturu, bet 80% gadījumu ir drausmīga ķēpa un patērētais laiks. Tā arī neesmu izpratis kur ir problēma. Forumos arī par šo lauž šķēpus, bet nekur nav tikuši. Pieejama WD Android pults aplikācija - WD TV un telefonam jābūt vienā Wifi, tad strādā. A vot ņifiga, citreiz strādā, citreiz nē. No USB spēlē visu ar visiem subtitriem, kas man nākuši pretī.

Link to comment
Share on other sites

Manā gadījumā uz mana LG TV nekas neraustās un neizslēdzās. Bija sākumā problēma, ka es skatījos filmas no USB diska, kas pieslēgts pie rūtera un tad gan bija gluks, filma pēc 15 min izslēdzās. Bet tā bija rūtera konfigurācijas problēma, ka tip disks iemieg. 

Visādi citādi caur DLNA šancē ļoti okey, pat 3D filmas iet. Vienīgi kā jau teicu, caur DLNA nevar pārslēgt audio trackus un nesaprot idx subtitrus. Smieklīgākais ir tas, ka pirmajās firmware versijās tas bija pieejams. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ir viens lieks wd tv live, atpakots, bet pat neieslēgts, jo tv mājās nav. Garantijas nav, bet in moneyback, teiksim, nedēļu.

Pa 40Ls atdotu. PM sīkāk.

_____________________

Pārdots

Labots - Vilx
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sveiki,

 

Vēlējos pajautāt, vai Jūs tos WD TV live lietojat ar oriģinālo firmwari vai alternatīvo?

Man oriģinālā (pleijeris vecā versija bez iebūvētā vai-vai), bet bieži mēdz nogļukot.

Nesen palaidu qnap NAS tīklā, tagad man uz viņa glabājas visas filmas. Bieži filma nepalaižas - pleijeris kaut ko gremo, gremo utt. Palīdz tikai restarts, pēc tā parasti viss aiziet. LAN savienojums ar vadu, arī NAS pie rūtera pieslēgts ar vadu.

Link to comment
Share on other sites

Man nav ne jausmas kas ir "sambas šāre", bet wdtv viņu atrod kā šārētu tīkla resursu.

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. tad būs jautrāk :) Man jau nav WD, es tikai teorētiski.

uz QNAP definēji lietoāju un paroli ?

vai pieslēdzoties no WD to paroli prasīja?

varbūt esi pieslēdzies ar DLNA vai kā tur tas nosaukts konkrētam qnap.

Link to comment
Share on other sites

 

Vēlējos pajautāt, vai Jūs tos WD TV live lietojat ar oriģinālo firmwari vai alternatīvo?

 

Sveiks!

Tūlīt instalē virsū wdlxtv! Man arī ilgstoši bija problēmas ar tīkla šāri. Citreiz atrada citreiz neatrada. Vienreiz kaut ko windowā nomainīju, tad slēdzās klāt, pēc kāda laika vispār vairs nelēdzās. Uzliku wdlxtv, šārei pieslēdzas 100% gadījumu, ielādējas ātrāk, utt.

Vienīgi, kad uzliku win 8.1 jauninājumu, tas nomainīja lietotāja konta tipu, ar kuru atkal nevarēja pieslēgties, bet uzliekot atpakaļ lokālo kontu, viss atsāka strādāt.

Link to comment
Share on other sites

uz QNAP definēji lietoāju un paroli ? vai pieslēdzoties no WD to paroli prasīja? varbūt esi pieslēdzies ar DLNA vai kā tur tas nosaukts konkrētam qnap.

1. jā, ir uzlikts

2. prasīja protams, pagaidām pieslēdzos ar admina paroli

3. Nē, esmu pieslēdzies vienkārši pie šārēta diska, nevis ar DLNA, lai varu atvērt konkrēto mapi un atrast vajadzīgo failu, nevis meklēt kopējā sarakstā.

Tā, nu jau esmu kādu laiciņu dzīvojis ar WD TV Live un WDLXTV firmwari un filmām no QNAP servera šāres. It kā viss strādā, bet tajā pašā laikā tomēr ne visai. Lieta tāda, ka filmu var palaist un noskatīties. Reizēm (filmas sākumā) var arī pauzi uzlikt un pēc tam atsākt skatīšanos. Bet pēc tam jau viss, ja mēģina filmu izslēgt vai uzlikt pauzi, tad parādās tīkla mapes saturs, bet skaņa turpinās, tobiš filmu it kā turpina rādīt bet tikai skaņu bez bildes. Aparāts vairs neklausa komandām un normālu darbību var atjaunot tikai izraujot elektrobarošanas vadu un pēc pāris sekundēm iespraužot atpakaļ, tobiš restartējot. Arī ar oriģinālo firmwari bija gļuki, kas nozīmē, ka kaut kas īsti nav kārtībā ar pašu aparātu.

Kādas idejas? Ir iespējams kaut kā panākt, lai normāli tas verķis darbotos?

Labots - ivo
Link to comment
Share on other sites

Man ir doma pamēģināt "Android 4 box" lasot specifikāciju liekas tīri laba manta.

Ja kādam ir pieredze moš padalaties.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kādas idejas?

 

Noresetot uz defaultajiem iestatījumiem.

Bet j tas ir dzelžu gļuks, nekāds softs nepalīdzēs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...