Jump to content

Planšetdatora iegāde


SoHappy
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Tātad kā pēc virsraksta var noprast, tad plānoju iegādāties planšetdatoru, līdz šim bija noskatits google nexus 7 (2013), bet nomāc viena problēma, un tā ir par ekrāna lielumu. Liekas, ka tas nexus ekrāns tāds izstiepts ir. Gribētos, lai iesakat kādu labu planšetnieku līdz kādiem 160ls, un ekrāna izmēru sākot no 7.9collām. Uz planšetnieka domāts skatīties filmas, sēdēt internetā un pa retam varētu arī kādu spēlīti. Paldies jau iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

7 collas nav normāla planšete - ja taisies to reāli lietot, tad skaties uz 10 collām.

 

Pats lietoju trešo iPad un dēlam ir Nexus 7 - nu nav ērts tas mazais brīnums, nav. Man vēl priekš saviem gadiem acis diezgan skaidras, bet vienalga 7 collas rada diskomfortu tajā lasot/sērfojot.

Link to comment
Share on other sites

10 ērts? rokā turēt tiešām nav ērts, jo tik viegli kā 7 colu nevarēsi paturēt, neērti būs vai rokai diskomforts.

Labots - HeHe112
Link to comment
Share on other sites

Nolēmu tomēr pieturēties tad pie tām 7''. Noskatījos daudz un dažādus apskatus, un vienīgā sliktā lieta par nexus bija ekrāna lielums, kas man jau sāk šķist pat labs, un kā jau jūs teicāt - ērts. Tuvākajās 2 nedeļās pasūtīšu to nexus'u.

Link to comment
Share on other sites

Nexusam noteikti nav ne vainas, ļoti jaudīgs, izskats arī normāls, bet par ekrāna izstiepumu runājot man pat liekas ka nexusam pamaz izstiepts izskatas:D

Labots - HeHe112
Link to comment
Share on other sites

šodien pabiju elkorā un tomēr liekas, ka 7 collas būs par mazu. Šobrīd skatos uz šādu variantu un gribētu dzirdēt jūsu viedokli par šo asusu un varbūt kādam ir šāds un var pastāstīt kā tiek galā ar ikdienas darbibām, ar dažām spelītēm u.t.t. Un kā ir ar dzelžiem, šim ir labāki par nexus 7 2nd gen vai nē?   http://www.1a.lv/datortehnika/plansetdatori/asus_memo_pad_me302c_16gb_full_hd_dark_blue

 

Link to comment
Share on other sites

Šodien nopirku nexus 7, pie reizes vēl māsai tab 3 8.0 nopirku. Pirmie iespaidi par nexus vienkārši wow, tā kvalitāte. Viennozīmīgi labākā 7'' planšete šajā cenas grupā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...