Jump to content

windows 8.1 nevar dabūt nost watermarks


Payne
 Share

Recommended Posts

Tātad windows ir aktivizets,biju novāķis arī watermarks,bet pēc pāris restartiem,desktopa labajā stūrī atkal ir evulation copy. build 9600.

 

izmēģināju ļoti dažādus veidus,kā viņu novākt,bet neviens nelīdzēja.

 

varbūt kās var ieteikt ,ko darīt.

 

 

Kā jau teicu,vindows ir aktivizēts.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu,vindows ir aktivizēts.

 

Bet vai legāls? :hunter:

 

Neiet runa par pa pakaļu sišanu par warez lietošanu, bet idejiski, ja ir zāļots, tad šādas problēmas ir tikai loģiskas ;)

Labots - Red
Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

Man liekas, ka te visai nedraudzīgi izturas pret pirātu līcī iegādātu programmatūru. Vispār jau pavisam loģiski būtu vērsties tur, kur Windows pirkts vai "pirkts", tātad pie mikromīkstajiem, ja iegādāts legālā ceļā, vai arī pirātu līcī, ja iegādāts tur. Parasti pirātu līcī un citās līdzīgās vietās komentāros ātri vien parādās gan visādas problēmas, gan to risinājumi, it sevišķi pie tik liela patēriņa produktiem.

Link to comment
Share on other sites

Un watermark remover?? Nestrādā??

Link to comment
Share on other sites

Legāli iegūta Windows aktivācija mēdz pārāk bieži nozust tā, ka pati programmatūra nespēj salāpīties. Nu tā vienkārši ir.

Link to comment
Share on other sites

Ne ar Windows 8.1, bet ar Windows 8 instalāciju pirms gada bija problēma. Uz datora stāvēja 7. Nopirku toreiz tajā akcijā lēto Windows 8 pro upgrade. Nopirku veikalā disku. Instalēju, izvēlējos tīro instalāciju, nevarēja aktivēt un uz desktopa rēgojās kaut kāds watermark. Zvanīju Microsoft atbalstam, šie teica, ka viss no manas puses pareizi darīts, kā risinājumu ieteica instalēt pa jaunu 7to, pa virsu 8to, tikai kā upgrade. Atklāju, ka pie Windows 8 instalēšanas, kad veidojas patrīcijas, nevajag neko formatēt, tikai delete. Negribas jau domāt, ka tēmas autoram ar legalitāti kas nav kārtībā. Varbūt ir kas līdzīgs, kā man pie 8tā instalēšanas. Autor, tu instalēji caur veikalu, vai savādāk? Izskatās, ka Microsoft galā ļoti strādā pie jaunāko OS legalitātes čekošanas, pat labticīgi lietotāji dabū ciest, ka taciņa uz to aktivāciju tik šaura.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Man ar ir šī paša problēma. Pārinstalēju laptopu no WinXP uz Win8.1 64-bit. Win no Microsoft lapas. Atslēga pirkta. Pie prpperty rada ka Wins aktivizēts, bet watermark labajā stūrī nepazuda.



Jautājums atrisinājās pats par sevi. Beigās ar sīkiem burtiem atradu, ka ta ir Evaluation copy un pēc tam nevar izmantot ievadot atslēgu. Ir jāpārinstalē pa jaunu ar legālu atslēgu.

Labots - Slaids
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...