Jump to content

Sazinaties ar dhl


Meilins
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Pasutiju sportdirect.com drebes utt, bet pasutijums ir iesprudis Latvija dhl.  30. septembri izsutija 8. octobri bija Latvija. Dhl nav zvanijusi vai sutijusi epastu. Pirmo reizi sadi, jo ne pirmo reizi ko sutu. Izskatiju vinu majas lapu, bet ta ari neatradu kur zvanit vai rakstit. Varbut kadam ir bijis lidzig,i vai kads tomar atrod kontaktus. 

 

Liels paldies jau ieprieks.

Link to comment
Share on other sites

uzzvani uz noradito numuru, nosauc sutijuma numuru un lai mekle ... saistiba ar sportsdirect pasam bija gadijums ... pacina kurjeram automobili nometajas tris dienas, bija kaut kas nojucis  ... zvaniju uz dhl , sadzina vini kurjeru un pieveda paku ...



dhl var ari nezvanit , jo ir reizes , kad man dhl kurjers pec pievesanas uz noradito adresi , zelojas ka neesot mobilo uzradijis , lai gan profila un pie maksasanas caur paypal vienmer noradu mobilo ... iepakojot piemirst uzradit vai vel kadas nianses ...

Link to comment
Share on other sites

bieži ir , ka pārdēvējs nenorāda mob. nr. - kas, tiek pievienots pie maksāšanas, tieši šī iemesla dēļ, pēc apmaksas jānosūta pārdevējam ziņa ar savu numuru ar piezīmi- kurjeram. 

 

Pašam vairāki sūtijumi iesprūda iekš dhl -un visiem viens un tas pats attaisnojums: kurjers veda uz mājām un tālāk aiz durvīm netika - čips... tiklīdz sāku norādīt telefona numuru (atsevišķi nosūtot pārdevējam), tad arī vairs tādu problēmu nav bijis. Ja neatbrauc dhl kurjers, tad atbrauc latvijas pasta busiņš no dhl pa tiešo uz darba vietu :). DHL ja neatrod pēc sūtijuma numura, tad droši var nosaukt adresi un uzvārdu uz kuru bija jābūt sūtijumam - pēc tā arī atrod ;)

 

Bija viena prece par kuru satraucos- no vācijas izsūtija ar hermes un tad nevarēju nekādīgi saprast, kas iekš LV šamos pārstāv- beigās arī dhl šo pašu paku piegādāja :)

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Ar DHL Latvia kaut kāds murgs vispār. Divas no trim reizēm, kad sūtīju no sportsdirect.com. No Anglijas smuki aizsūta uz Beļģiju. 1. reizē pa taisno no Beļgījas uz Latviju, un diezgan ātri arī tika atvests. 2. reizē izgāja caur Poliju un Lietuvu. Tajās divās valstīs diezgan ilgi nomarinējās. Bet 3. reizē vispār aizgāja uz Zviedriju. Tad atnācā uz Latviju, kur atkal ilgi stāvēja. Tad beidzot atveda Latvijas Pasts. 3. reize sūtīšana kopā pagāja vairāk kā 2 nedēļas, lai gan parasti nedēļa. Kaut kas ar to DHL nav vairs kārtībā. 

Link to comment
Share on other sites

1kārt, vai sūtījums ar DHL (kurjerpasts) vai vienkārši Doiče posts (DHL māte)?

ja ir DHL, tad drošvien no sūtītāja var dabūt treking numuru un pēc tā dzīt pēdas.

a ja parastais zemes pasts - tad ar DHL nav nekāda sakara, gaidiet kamēr gliemežpastnieks papīreli atnes.

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā, nevajag jaukt DHL kurjerpastu ar DHL parasto pastu. Divas dažādas lietas. Iekš Lv ir tikai kurjerpasts un tam nav nekādas daļas par to otru. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...