Jump to content

Windows 8.1 jau iegustams sodien.


Nettwerk
 Share

Recommended Posts

Tīri uz portatīvā, kuru izmanto dokumentiem, netam un pr0nam jā, bet stacionārajam vienalga stāv w7, negribās dēļa katra sīkuma lasīt googli kā caur pakaļu izdarīt elementāras lietas astotajā. /viedoklis subjektīvais/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • raiviic

    13

  • Pirkss

    11

  • vvv

    25

  • Volters

    13

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

 

Kopš viss nav jādara ar Win pogu uz klavieres, ir normāli ne pārāk dziļi noslēpta PC izslēgšana un startējas pēc noklusējuma desktops, nevis Metro, W8.1 pat ir lietojams.

Lietojams W8 bija jau no paša sākuma. Parādījās W8.1, kļuva lietojams vēl labāk. Vakardienas Update, domāju, padarīja astoto pavisam labu. Nu nav vairs īsti argumentu pret šo OS, ja nu vienīgi Start menu iztrūkums, vai pareizāk tiekt, savādāks Start menu.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

W8.0 bija diezgan diskutabla lietojamība. Gandrīz nožēloju tos 30 eiro par licenci.

 

Ā, kāds man var izstāstīt, ja instalācija bija W8.0, tad apdeits uz W8.1 un tagad W8.1 Update 1 un noresetoju Win - kas notiek. Mani aizmet uz W8.0 atpakaļ? Vismaz tā noprotu no interneta.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ā, kāds man var izstāstīt, ja instalācija bija W8.0, tad apdeits uz W8.1 un tagad W8.1 Update 1 un noresetoju Win - kas notiek. Mani aizmet uz W8.0 atpakaļ? Vismaz tā noprotu no interneta.

Tas tā varētu būt.

http://windows.microsoft.com/lv-lv/windows-8/restore-refresh-reset-pc 


Ja ir saglabāts uz datora Windows atkopšanas nodalījums, tad, jā, būs galā Windows 8.

Ja tāda atkopšanas nodalījuma nav, domāju, prasīs ievietot instalācijas disku.

Link to comment
Share on other sites

hmm.. interesanti.. Tiku šodien paspaidīt windows 8.1. portatīvo.. salīdzinājumā ar windows 8 kā diena pret nakti.. un viedoklis arī pamainījās uz pozitīvo pusi. Laikam tāpat kā ar Windows 7 pēc SP1.. tā arī ar Windows8 pēc 8.1. iznākšanas kļūst lietojami. :D

Link to comment
Share on other sites

Kurš mēģinājis ar windows 8 atslēgu likt svaigu  windows 8.1 instalāciju? Vai tas ir iespējams?

 

Šur tur sadabūju svaigu MSDN w8.1 iso, bet nepieņem windows 8 atslēgu. Protams tādu paša MSDN w8 iso atslēgu pieņem par derīgu.

Sanāk instalēt w8 + atjauninājumus, tad no veikala w8.1 + vēl atjauninājumi  :sorry:

Link to comment
Share on other sites

 

 

Sanāk instalēt w8 + atjauninājumus, tad no veikala w8.1 + vēl atjauninājumi

Ja vien win 8 nav OEM versija, tad var dabūt 8.1 uzreiz, bet ja OEM, tad diemžēl sanāk minētais čakars.  

Link to comment
Share on other sites

Bulšits!

Win 8.1 RTM gadījumā jāliek ar generic keju. VL gadījumā - bez keja. Win 8.0 keju ievada vēlāk.

Viss darbojas!

 

P.S.

Pie kājas. OEM arī viss darbojas pēc augstāk minētā scenārija. Nekādas piramīdas nevajag.

 

P.P.S.

Vēl labāk - vienmēr instalēt no VL diska un vienalga kādu koro reizi vajag keju ievadīt pēc tam.

Labots - Volters
Link to comment
Share on other sites

 

 

VL gadījumā - bez keja

a var stulbu jautājumu? kas ir VL?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

vajag palidzibu.

Portativajam ir doma nomainit HDD pret SSD un pie reizes parinstalet. portativais naca ar Windows 8 un iebuveto keyu.

Interneta instrukcijas pa pilno, jaiet uz MS lapu "Get Windows with product key", iesakt ka4at 8, tad puscela atcelt un noka4at 8.1.

Pectam pieinstalet ar kadu pagaidu keye, pec tam samainit uz to kuru pirmstam nolasijka no BIOSa.

 

Bet iesprustu jau pirmai soli, ievadot to keyu vins saka "Not valid Windows 8 retail key". Varbut kads var iedot linku kur noka4at jaunako Windows 8.1 home vai ari atsketinat sho problemu.

un ja vins no sakuma jau saka ka tas keys neder, tad pectam deres lai aktivizetu?

Link to comment
Share on other sites

Esi pārliecināts, ka instalē ar Retail, nevis OEM key ? Kā arī - W8.1 ar 8 key neinstalējas, jālieto derīgs, bet pēc tam var aktivizēt jau ar esošo, legālo W8 key - viss notiek, pārbaudīts personīgi.

Palasi dažus postus augstāk Volters  postā doto linku. 

Link to comment
Share on other sites

ne, problema jau ir pie lejupieladesanas. Vins to erroru izmet kad jaievada keys lai tiktu pie .iso, tur es vadu OEM key. Cik es interneta palasijos, tad daudziem ir tada problema un iesaka vienkarsi dabut kkur pedejako .iso, tad instalet ar gereric key, pectam nomainit uz OEM.

Tapec jautaju vai kads nevar iedot linku uz Windows 8.1 home/core 64bit ar pedejako atjauninajumu

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

 Mēģināji šādā veidā?  Pats neesmu mēģinājis,  jo 8.1 dabūju un aktivizēju kā jau rakstīju, ar legālo W8 key, bet ar neseno 8.1 update 1 apgreidoju jau pirmajā iznākšanas dienā.

 Ja kas - uzticamos torrent "lielveikalos" ir pieejami oriģinālie M$ w8.1 update 1 iso. Ja aktivizēsi ar savu legālo atslēgu - nav svarīgi, kur instalācija dabūta, viss būs legāls. Tikai jāņem oriģinālie, ne čaklo roku "uzlabotie" iso.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

 Nāksies, nāksies un kā vēl, jo daudzi jaunie dzelži ne tikai XP, bet arī W7 vairs neatbalsta (var uzinstalēt, bet ne bez buramvārdiem un šamaņa dejām ar bubeni).  Pēc 8.1 update1 W8.1 ir ļoti normāli lietojams un galvenais, ātrāks par W7.

 Uzlīme nav, jo key saglabāts BIOSā.  N - viss tas pats kas bez N, izņemot  to, ka tajā nav iekļautas atsevišķas ar multividi saistītas tehnoloģijas (Windows Media Player, Mūzika, Video, Skype) - nu patiesībā tās arī ir nevajadzīgas lietas, jo Media player tāpat neviens normāls cilvēks nelieto, video un audio vajadzībām instalē ko normālu (mani favorīti - mūzikai tikai un vienīgi Foobar 2000, video MPClassic vai VLC) un arī Skype Metro versija ir jāizmet un jāuzliek normāla.

 VL - Volume License - uzņēmumiem, DVD un dokumentācija vienā eksemplārā ar kaudzi key (cik nu vajag).

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē burts ,,N,,?   ,,Windows 8.1 Professional N VL,,?

Windows 8.1 N editions have been designed to give you most of the features of Windows 8.1—with the addition of choice. There are three Windows 8.1 N editions: Windows 8.1 N,Windows 8.1 Pro N, and Windows 8.1 Pro Pack N. The N editions of Windows 8.1 allow you to choose your own media player and software required to manage and play CDs, DVDs, and other digital media files. If you choose to use Windows Media Player 12, downloading it, along with related software, is free. Windows 8.1 N editions are available for customers who live in countries that are part of the European Economic Area and Switzerland. 

Labots - jema
Link to comment
Share on other sites

raiviic - Jā es jau apskatījos, kas tas ir 8 gadījumā!

Labots - jema
Link to comment
Share on other sites

 

 

Uzlīme nav, jo key saglabāts BIOSā

Vai to key nevar nolasīt ar kādu programmu? Kad es pārinstalēju, tad es, lai nesajauktu keyus, pārbaudīju ar pirmo ko atradu internetā - Belarc Advisor. Man gan ir dators ar parastu m-dēli.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Ja tev naaca Windows 8 preinstalleets no ruupniicas datoraa, tad nesanaaks (Updated: Paldies Volters par labojumu). Bet ja ir uzstaadiits Windows 8 peec pieprasiijuma, veikalaa, tad ar kaadu no noraadiitajaam programmaam kas googlee paraadiijaas. Kaut vai Belarc. Bet pamataa preinstalleetaa datoraa, vari installeet Windows 8 paarinstalleet sisteem un Windows pats nolasiis.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Atkal prātuļojumi galīgi nevietā!

Preinstalēto atslēgu, kas BIOSā, var aplūkot ar, piemēram, RW-Everything. Stāv viņa tur pleintekstā. Kā lietot RW-Everything, sagoglēsiet paši.

Ja tiek instalēta tieši tā win versija, kas pienākas oficiāli kā preinstalēta, atslēgu instalācija atradīs. Ja citu, tad lasi, ko teicu iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu pagaidām nav sanācis sastapt dzelzi kuram W7 nevarētu uzlikt un draiverus atrast,

Ir. Diezgan daudz. Pārsvarā ar 478 socketu, DDR1 un platēm, kas oficiālu suportē ne vairāk kā Win XP. Parasti ir tā, ka instalācija sākas, bet turpat arī bedzas ar zilo logu. (Ko tik nenes remontā. Dažam labam vēl Abit vai EliteGroup plate.)

 

Tāpat ir daudz vecu lamatu ar nForce čipsetiem. Ja no Intela vēl kaut ko var sakombinēt, tad tā laika AMD ppilnīgi noteikti ir pirmie, kas iet uz miskasti, jo neatpazītu dzelžu neesamība vēl nenozīmē, ka ar "dženerikiem" viss darbojas, kā nākas. Ja jau gribas mocīt sevi, tad ir daudz lētāki varianti vienkārši paņemt vietā citu kasti par 20-30 eur, uz kura tas win7 vismaz kaut kā vēl griežas.

 

Ir arī eksemplāri, kam var uzlikt win7, bet nevar uzlikt win8.x. Neskatoties uz to, ka ietūcītajam procim ir viss vajadzīgais priekš win8 security.

Video draivera neesamība priekš win8  - tā jau ir klasika. Cik var, tik tiek uzmānīts no win7, bet ne jau vienmēr izdodas.

 

Protams, arī uz Win7 var uzbāzt dažu labu video draiveri no XP, bet tad noteikti pirmā lieta, kas jāpārbauda, ir enerģijas fīčas. Vairums problēmu sākas tad, kad XP draivera dēļ kompis sāk nekorekti mosties no slīpa un hibernizācijas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...