Jump to content

robistnt
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Griežos pie jums, jo neviens draugs no datoriem neko nerubī vairāk par mani un naudu maksāt īsti nevienam nevaru atļauties.

 

Problēma sākotnēji bija šāda - Spēlēju nepārāk rijīgu spēli (GTA San Andreas), pēkšņi viss uzkārās un uz displeja bija violetas krāsas, visādi plankumi, līnijas un tā tālāk (ja pareizi atceros). Izrāvu vadu, kas iet uz barošanas bloku un ieslēdzu datoru atpakaļ. Neslēdzās un ierastā viena pīkstiena vietā noskanēja divi ātri un pēc tam astoņi lēnāki pīkstieni. Nospriedu, ka videokartē vaina, jo tā nesen tika iegādāta lietota.

Tā man bija bijis vienmēr, kad cerēju, ka dators būs pats no sevis salabojies.

 

Šodien, kad gribēju tiešām saprast, kas tur īsti ir noticis, slēdzu iekšā un re - ieslēdzas arī, tikai viss ieslēgšanās process ilga ļoti lēni, tiešām ĻOTI lēni, salīdzinot ar to ātrumu, kāds bija dators pirms šī visa. Bija atkal visādas zilas strīpas un plankumi un kaudze ar vienādiem simboliem, kas līdzinās "Y" burtam. Kad Windows XP beidzot ieslēdzās, viss bija tāds pretīgs un milzīgs, uz pašu minimālāko rezolūciju, kuru nezinu kāpēc nevarēja nomainīt. Videokarti pēkšņi kompis uztvēra kā nepazīstamu, pēc laika laikam draiveris kaut kāds ieinstalējās pats no sevis un piedāvāja restartēt kompi - restartēju. Tagad, viss notiek tāpat, tikai Windows līdz galam tā arī neieslēdzās, tiek līdz vietai, kur rakstīts "Windows XP", tāds milzīgs logo un lādējās zila svītriņa. Pēc tam melns.

 

Videokarte - Asus GeForce 8800GT

Pats nezinu kas īsti par vainu un varbūt nemaz vaina nav videokartē, bet kur citur...

LŪDZU PALĪDZIET!

Link to comment
Share on other sites

@Drunk_lizard Vecīt, tu kā moderātors novirzies no tēmas, t.i. rādi piemēru, tādu kādu nevajadzētu. Jautājums - vai vaina ir videokartē? Es pats arī īsti nezinu, ko nozīmē "cepta karte"... Paskaidro.

 

 

EDIT: Smaidiņkomentāri ir atļauti? Vai te visiem pie dibens* par kārtību forumā?

Labots - robistnt
Link to comment
Share on other sites

Jā,vaina videokartē.Cepta-ar fēnu vai cepeškrāsnī,jo čips nobeidzies-cepjot uz kādu laiku var dabūt pie dzīvības.



Ja MB ir integrētā,pierubī pie tās,iespējams,iepriekš ar cepto biosā būs jāieķeksē-int.graphics-enabled,ja gadījumā ir disabled.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tasinība, ka labāk to nedarīt...

BET, ir "īpaši" bīstamie modeļi, kurus NOTEIKTI NEVAJAG PIRKT LIETOTUS.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...