Jump to content

Boot.lv Foruma akcija


Grisha
 Share

Recommended Posts

Štatos i5 procis savādāks kā pie mums?! 

 

Neviens jau nerunā par preci bet gan cenu kas ir atšķirīga...ja neesi pamanījis tad visi komplektāciju topiki ir ar savu budžetu + citi grib pašu latviešu viedokli dzirdēt:)

Labots - HeHe112
Link to comment
Share on other sites

Tu, kamieļģīmi...

Kaut kāds rocket science ir atvērt googli un pameklēt benchus? Nedaudz padomāt ar galvu un salikt kompi?

Nu ja nerubī neko no tā, tad pērc gatavu vai ej uz veikalu!

 

Domā, ka kāds alkst pēc Tava latviešu viedokļa? Ar ko Tavs viedoklis ir labāks par tumšādaina Zimbabves iedzīvotāja viedokli?

Link to comment
Share on other sites

Stumdās kā govis pa saviem sūdiem.

 

Risinājums ir tikai viens.

 

1)Moderim/Adminiem ir taisnība

2)Ja nav, skatīt pirmo punktu.

 

Akurāti un lieliski šis te strādā.

Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam
Risinājums ir tikai viens. 1)Moderim/Adminiem ir taisnība 2)Ja nav, skatīt pirmo punktu. Akurāti un lieliski šis te strādā.

 

Atvainojos, bet neh..a tas nestrādā. Te "pašvaldībai" ir ļoti švaki ar vēsturi kā tādu...

nekādas saprašanas par pārvaldīšanu, uzraudzīšanu, kārtības uzturēšanu. Visur tikai represijas, sodi un likumi. (līdz savai rokai...murmuļi tādi)

Paturpināsim šo tēmu? Labi, par likumu (noteikumu) ievērošanu esmu PAR, bet ar stingru uzsvaru, ka JEBKURAM lietotājam tie jāievēro (arī adminiem un moderiem tb noteikumu izdomātājiem un kārtības uzturētājiem), nevis tagad kādam gudram iedodmam tiesības moderēt (adminam, moderam pēc amatiem) un viņam viss ir piegriezies, jeb uznākusi vecuma krīze, un tad nu tagad būs atmaksas stunda....jūs visi citādi domājošie dabūsiet BANU, velc par to stender'!!!!nu ja ir noteikumi, tad ir un viss!!! Nevis visi ir vienlīdzīgi, daži ir vienlīdzīgāki par citiem....bet nu roka roku mazgā un es pats labi saprotu, ka šeit mācīt krutos ir bezjēdzīgi. Kamēr paši nesapratīs prioritātes, tikmēr nekas te nemainīsies.

 

Just for the record - šeit ir tikai divi normāli moderi, pārejie ir k.... un admini vispār...bez komentāra!!

Labots - NeticuNevienam
Link to comment
Share on other sites

 

 

Visi, kas veidos jaunas tēmas, sakarā ar kaut kādām komplektācijām, postēšanas liegums uz mēnesi bez brīdinājuma.

Vispārējos foruma noteikumus esiet rediģējuši? http://www.boot.lv/forums/index.php?/forum/25-foruma-noteikumi/

 

Tiek pacelts kkāds bullshit topiks par kārtējām izmaiņām,bet noteikumus pie konkrētās sadaļas tāpat neviens nav spējīgs piespraust.

Šeit--> http://www.boot.lv/forums/index.php?/forum/109-datora-komplektācijas-apspriešana/

Esiet iedomājušies,ka katrs jaunais biedrs,kas piereģistrējies uzies šo topiku vai iepriekšējo.Tiks izveidots kārtējais kompl.topiks,nezinot par šiem noteikumiem/izmaiņām.

Tad esiet tik labi un piespraudiet šos noteikumus konkrētajā sadaļā.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Domā, ka kāds alkst pēc Tava latviešu viedokļa? Ar ko Tavs viedoklis ir labāks par tumšādaina Zimbabves iedzīvotāja viedokli?


Atšķirība ir tajā ka kāds skaidri latvietim var izteikt vēlmes un saprotoši izlasīt...Ne visi latvieši spēj zimbabaviešu valodā lasīt/ralstīt :sarkasms:  
Link to comment
Share on other sites

Te risinājums ir tikai viens: netaisīt lieki topikus. Man, piemēram, labāk patīk lasīt, nevis rakstīt. Skaidrā reti kad tādu greznību atļaujos.

 

Atbilde hehehim112 - jaunbiedri, diemžēl neraksta arī latviski.

Link to comment
Share on other sites

 

 

jaunbiedri, diemžēl neraksta arī latviski


Tādi moderātori ka D_L arī. 
Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Vot, redz kur cilvēks (intervall) runā sakarīgu valodu. Protams, runāt ir viens, bet darīt, pavisam cits, bet TIEŠI TĀPĒC, JŪS, MODERI UN ADMINI, esat tajā vietā, lai uzlabotu, labotu un palīdzētu, nevis dzēstu un nosaukātu. (un es varu pateikt tieši to pašu atbildi ko jūs - ja nepatīk šis forums special for you [nepatīk moderēt], tad ej uz citu) vienkārši, ko ne? Reāli runa ir par attieksmi kā tādu...nu kā jūs varat gribēt cieņu pret sevim, ja neizrādat cieņu pret citiem? Noteikumi visiem vienādi ķīpa...nu tad piespraudiet, dariet visu iespējamo, lai cilvēki izlasītu viņus, nevis tikai sastādīt un pēc tam "ķert" pārkāpējus....līdzību neredzat kādā citā tēmā? Tas jau būtu pilnīgs offtopics, bet nu pārvaldes sistēma šeit (boot.lv) un ar valsti kā tādu velk paralēles.

 

aoma - nu tad lasi, neatbildi! :)  (bet ir kadri kam ar to ir LIELAS problēmas)

 

Matu skaldīšana, nu reāli šito topiku ir jāslēdz, jēgas nav nekādas!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

aoma - nu tad lasi, neatbildi!

 

Pārkāpēji ir jāķer, savādāk sāksies anarhija. Tev par bēdām, šovakar esu nedaudz iesviedis, tāpēc nav grūti atbildēt :)
Pārfrāzējot klasisko teicienu: moderatori dara kā grib, lietotāji kā ļauj. Ja būs savādāk, portāls uzsprāgs (tēlaini izsakoties), jeb pārvērtīsies par otru datuvi.
Hehe112, jaunekli, lizards raksta gramatiski pareizi, atškīrībā no garum un mīkstinātāj zīmju lietotājiem, bet pilnīgiem interpunkcijas neievērotājiem jeb pusanalfabētiem.
Atzīšos, arī man, pāriet no translita uz parasto rakstību bija vajadzīgs ilgāks laiks, bet mani principi šai ziņā nebija tik nelokāmi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...