Jump to content

godaddy


ww55
 Share

Recommended Posts

Kāds no jums ir lietojis godaddy servisu. Kādas ir atskauksmes? Man dīvaini likās, indetitātes pārbude, kad visi maksājumi tika veikti, bija nepiciešams sūtīt savu dokumentu kopiju: pasi,bankas karti. Plus pēc  pēc četrām dienā maksājumos parādās mistiks maksājums: Miscellaneous Charge..

Labots - ww55
Link to comment
Share on other sites

Nezinu man nav nekad bijis jaasuuta kaadas kopijas no bankas vinjiem, vai pases kopijas. 4 gadus lietoju no vinjiem domain iegaadi vai renewal.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nezinu man nav nekad bijis jaasuuta kaadas kopijas

Iespējams tāpēc ka tu neizvēlējies opciju ''express chceckout'' (cerams +- pareizi uzrakstīju :)) , tanī gadījumā ir jāsūta, vai arī vienkārši visiem tagad ir jāsūta tie dokumenti.

 

 

 

Kādas ir atskauksmes?

Stabilāku un drošāku jau pasaulē neatradīsi, nav pat jēgas meklēt un pēc tam kost pirkstos ka tavs domēns vienu dienu ņems un pazūdīs ar galiem.

Link to comment
Share on other sites

Kas ir Miscellaneous Charge,

Es visu to peripētīju neatceros bet principā apmēram tā, samaksāji par domēniem, nepaspēji aizsūtīt laikā doķus, goddady atgriež naudu, apstiprināja tavu identitāti, savāca no bankas tavu naudu par domēniem.

 

Miscellaneous Charge - ''nakladniji rashodi''- google, tā pārtulkoja

 

 

 

Nesprotu NIC priekš kam tik augstas domēnu cenas LV.

Apsveicu ar dzīvi Latvijā :), nezinu, grib vārīties.

Labots - deriksx
Link to comment
Share on other sites

viss ir atkarīgs kādas klases sertifikātus pērk. Class 3 sertifikātiem viņi protams ka visu pārbauda. Man parastiem sertifikātiem neprasīja neko.

 

GoDaddy ir OK ja lietotājs nav ciris un nesaklikšķina dažādos "izdevīgos" piedāvājumus. 

Link to comment
Share on other sites

deriksx: nu paskaties piemērma bankām parasti ir class 3 sertifikāti , tas nozīmē to ka sertifikāta izsniedzējs ir reāli pārbaudījis ka tev pieder domēns , tu esi reāla reģistrēta kompānija utt

Un viņi tiešām to pārbauda vai ir reģistrēts kantoris, kam pieder domēns,pat  piemēram piezvana firmas prezidentam un palūdz apstiprināt, ka kāds ir pieprasījis šo sertifikātu. Arī pārlūkos šie sertifikāti parādās savādāk - kā zaļi. Paskaties piemēram lielāko banku internetbankas - tur parasti ir Verisign Class 3 extended validation .... 

Link to comment
Share on other sites

Godaddy ir tipisks draņķa kantorelis, ar īpatnēju attieksmi pret klientu - China DDoS domēnu neaiztiek, bet neko ļaunu nedarošus cilvēkus atstāj bez servisa, jo redz no viņiem var pāriet tikai pie viņiem. 



http://www.ddosservice.com/

viens, no šo te malaču pateicīgajiem klientiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...