Jump to content

aliExpress.com


Kaža no Tukuma
 Share

Recommended Posts

Atskaitīšos arī - saņēmu šodien "Spyderco" nazīša pakaļdarinājumu. Izskatās ļoti kvalitatīvs, ja nebūtu youtube apskatu kā atšķirt oriģinālu - nemaz arī neatšķirtu. Ja kādu interesē šis nazis ķīniešu variantā, varu ielikt makro bildes. 18 dienas, diezgan ātri :) Vēl liels pasūtījumu skaits ceļā pie manis.

Labots - nock
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Firza

    7

  • FoX

    7

  • ivo

    17

  • Bomaars/C12

    11

Top Posters In This Topic

Es arī saņēmu nazīti. Arī liekas kvalitatīvs, mehānisms strādā labi un ass kā žilete. Tiesa gan sākumā intensīvi "spēlējoties" ar viņu mehānisms kļuva vaļīgs un kā izrādījās ass skrūves nebija pievilktas. Pievilku un ir OK.

Pārdevēju gan biku pakacināju, ka viņš man pakaļdarinājumu atsūtījis. Nepatīk man tomēr, ka čakarē cilvēkus, kuri tic, ka šis tirgo oriģinālu. Atvēru case par tēmu, ka counterfeit prece, paprasīju atpakaļ 30 USD. Maksāja nazītis pāri 70. Šis nepiekrita protams, pamatoja, ka produkts precīzi atbilst attēlos redzamajam utt. Bet tomēr piedāvāja mīļā miera labad atgriezt 10 USD, uz ko es piekritu :)

Labots - ivo
Link to comment
Share on other sites

Nu jāskatās tagad, kā ilgtermiņā uzvedīsies. Cik labi asumu turēs. Vai rūsa nemetīsies.

 

Es savam Benčijam nesen pārgāju asmenim pāri ar siksnu. No vienkārši sharp kļuva par scary sharp. Par žileti gan saukt nevar, jo skūties ar viņu neiesaku. Žiletei tomēr ir pavisam cita asmens ģeometrija, kas neder ikdienas asmenim.

Link to comment
Share on other sites

Es gan ar pārdevēju nestrīdējos un ieliku 5 zvaigznes, pirmkārt jau savlaicīgi zināms, ka šis nav oriģināls, otrkārt, vajadzētu paturēt rokās oriģinālu, lai atrast atšķirības.

 

Visas bildes var palielināt.

 

Kastīte no ārpuses nedaudz apskrāpēta, bez aizsargplēves, bet apdruka ļoti kvalitatīva - precīzas, neizplūdušas kontūras, robežās krāsas neuzbrauc viena otrai. Iespiests apzeltīts Spyderco logo.

QRRQlz4s.jpg 9XvUIkes.jpg L2yeZ0cs.jpg bGisBFCs.jpg

 

Iekšā izbīdama sarkana kastīte ar nazi. Tās aizmugure smalki apdrukāta - viss ļoti labi salasāms. Garantijas informācija, kur sūtīt ja brāķis (var mēģināt? )) un "pircējs ir atbildīgs par likumīgu naža izmantošanu bla bla bla...".

IyIuJOus.jpg

 

Kopā ar nazi nāk vēstule - "Dārgais Spyderco klient...". Kā tad :) Iekšā raksta par to, cik stipri ir uzlabojuši naža kvalitāti un kādas izmaiņas veikuši salīdzinot ar iepriekšējo versiju.

NFEDOIls.jpg

 

Video apskatos parasti iepakojums un vēstules apdruka ir diezgan aizdomīgā kvalitātē, bet šeit viss izskatās kārtībā. Redzams, ka apdrukāts tipogrāfijā.

a2a7zRss.jpg

 

Pats griežamais.

X2weOD2s.jpg 2hEvi4Ls.jpg

 

No vienas puses Spyderco logotips.

ViDU3X4s.jpg

 

No otras kaut-kādi ķeburi.

rBnFEFvs.jpg

 

Naža roktura tekstūra smalka, pirksti neslīd. Vispār nazi rokās turēt diezgan patīkami, nav liels svars, turklāt uzreiz no iepakojuma ļoti ass.

kO8HxOys.jpg

 

Cik saprotu uzrakstam "Golden, Colorado U.S.A Earth" jābūt nedaudz smalkākam un ne tik "izplūdušam". Kā arī zobiņiem, kas redzami pa malām jābūt iecirstiem zem leņķa, lai atdurtos pret pirkstu. Kaut gan arī šādā izpildījumā pirksts atduras pret tiem tīri labi un nekur neslīd.

s0r3464s.jpg

 

Uz piesprādzējamās daļas ir diezgan smalks logotipa iespiedums.

3Qzyos1s.jpg

 

Esmu pieradis, ka ķīniešu atdarinājumi parasti ir atpazīstami uzreiz tiklīdz atver iepakojumu, bet te viss - gan iepakojums, gan pats produkts ir izpildīts ļoti kvalitatīvi. Redzēsim kā viņš parādīs sevi sadzīvē, bet priekš nazīša ikdienai par 24 eiro uzskatu, ka šis ir labs pirkums.  :butcher:

Link to comment
Share on other sites

 

 

pirmkārt jau savlaicīgi zināms, ka šis nav oriģināls

Redzi - man bija zināms un Tev bija zināms. Bet cik ir piečakarētu pircēju, kas svēti tic, ka nopirkušu Spyderco? Es ne jau par to, ka nazītis slikts, bet par to ka ķīnieši, ražojot šādus pakaļdarinājums uzvedas kā cūkas. Nu, OK, nokopēji dizainu, bet liec vismaz  savu brendu virsū, kā to dara Ganzo vai Ego. Tas vismaz ir daļēji godprātīgi.

Link to comment
Share on other sites

 

 

ķīnieši, ražojot šādus pakaļdarinājums uzvedas kā cūkas

 

Tas ir kā zināma veida sods visiem tiem kapeikp..... kas svēti gaudo pie alibabas stabules atbalstot šo zemisko dzīvesveidu ko viņi piekopj.

Jāskatās tālāk par savu degungalu - katrs šāds ķīnīzeru barotājs/kapeikp.... atbalsta, sponsorē un propagandē visu to kas tur notiek - nelegālu/korumpētu derīgo izrakteņu rakšanu āfrikā, nemaksāšanu par darbu - kapeiku maksāšanu kas tālāk noved pie nožēlojama dzīvesveida bērniem graustu rajonos daudziem vietējiem, kas tālāk noved pie visa dzīvā aprīšanu ( http://www.videsfakti.lv/skatities-raidijumus/?content_id=1ad3ep5 ) zemes piesārņošanu un mirušās zonas jeb ķīnas ikdienas dabas radīšanu...

Skatieties uz saviem krutajiem pirkumiem un vērojiet naža atspulgā kā ķīnietis noslaktē pēdējo brunurupuci un aprij papagaili uzkožot kaķi un suņi un uzsmaidiet savam mājdzīvniekam pirms gulētiešanas...

 

:)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet cik ir piečakarētu pircēju, kas svēti tic, ka nopirkušu Spyderco?

 

Nu tad lai mācās par savu naudu!

Link to comment
Share on other sites

 

 

katrs šāds ķīnīzeru barotājs/kapeikp.... atbalsta, sponsorē un propagandē visu to kas tur notiek

Kā Tev liekas, kur ir ražoti 90% mūsu veikalos nopērkamo rūpniecības preču? Starpība ir tikai tā, ka pērkot to pašu preci šeit, Tu papildus vēl baro tirgotājus - gan vietējos gan ārzemju. No otras puses - protams, ja nebarotu tirgotājus, tad veikalu nebūtu un visu nāktos sūtīt no ārzemēm, līdzīgi kā tas jau tagad ir lielu daļu dārgo/ekskluzīvo/ne-masu patēriņa preču. Tie paši oriģinālie Spyderco nazīši cik vietās LV nopērkami. Kaut kas ļoti mazā izvēlē ir iekš armijas bodes (vai kā viņu tur sauc) uz brīvībenes netālu no VEF tilta un kaut kas pāris e-bodēs. Viss. Veikalu vitrīnas masveidā pārpildītas ar lētiem sūdiem.

Link to comment
Share on other sites

es labāk baroju Leatherman vai Cold Steel frēžu, robotu un tālāk to cilvēku apmaksai kas tos aparātus izdomā uztaisa saprogrammē...

pēc pāris gadiem, ok bišk vairāk moš... :D tur (China) maz kas būs palicis rietumi upgreidos visu uz robotiem un atvilks ražošanu atpakalj - pārmaiņas nāk... :D

 

Tu papildus vēl baro tirgotājus - gan vietējos gan ārzemju.
 

 

Rietumu ražotāju precēm uzcenojums parasti ir daudz mazāks nekā ķīnīzeru... ;)
20% - 45% vs 50% - 200%

Labots - hyk
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kaut kas ļoti mazā izvēlē ir iekš armijas bodes (vai kā viņu tur sauc) uz brīvībenes netālu no VEF tilta un kaut kas pāris e-bodēs.

 

Nu tu zini, ar cienīgi pārstāvētu Spyderco sortimentu var mierīgi vienu veikalu aizpildīt.

Link to comment
Share on other sites

Hahahhahhaaa.

 

24euro par ķīniešu kopiju.. par to naudu var nopirkt divus labus orgjinaala razojuma nazhus, kas ir liimeeni ar paramilitary2 no spyderco. Ieberziens ne iepirkshaanaas tev sanaakusi.

Paarlasiiju pavedienu.

 

Pievienojos Gestapo teiktajam.

Buutu labaak Benchmade griptilian 550 panjeemis ja naziiti ikdienai vajag. Ja gribaas naziiti no augstaakiem plauktiem. Bencjmade vinju gan ielocis zilajaa kategorijaa, bet es vinju liktu pat melnajaa. Ja naudas nav, bet gribas kvalitatiivu nazi - ontario rat 1. Par to naudu labaakais kas ir. Izturiigs,viegli asinaas aus 8 . Izjaucams ar aizveertaam aciim.

Link to comment
Share on other sites

Nu Griptillian toč nebūs Black class. Nav viņš ne militārajiem operatoriem paredzēts, ne glābējiem. Protams, ka to var šādi izmantot, bet lielā mērā tas tomēr ir labs ikdienas nazis un tikai. Kā smejies arī 940 Osborns ir "tikai" zilā klase.

 

Lielais Grips gan nav tas, ko es ņemtu ikdienai - drusku par lielu kabatai. Mazo gan vispār nejūt.

Link to comment
Share on other sites

 

 

24euro par ķīniešu kopiju.. par to naudu var nopirkt divus labus orgjinaala razojuma nazhus, kas ir liimeeni ar paramilitary2 no spyderco.

 

Kur tad? Tevis minētais Benchmade griptilian 550 maksā 93€, Ontario RAT 1 30-40$ ar šippingu kopā. Es nesaku, ka gribēju tieši Spyderco un varēju atļauties tikai kopiju. Parasti pērku oriģinālas lietas, bet es gribēju vienalga kāda ražotāja normālu nazi par saprātīgu cenu un bonusā vēl izmēģināt pirkumus no aliexpress. Nekādīgi neatbalstu to, ka viņi nokopējuši visus logotipus un kopiraitus. Taču neesmu liels ķīniešu tirgus pretinieks - ja nebūtu kopētāju, tad tiem, kas ražo īsto preci būtu mazāk motivācijas attīstīt savu ražojumu un uzturēt kvalitāti tādā līmenī, lai to varētu uzreiz atšķirt no pakaļdarinājuma.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ja naudas nav, bet gribas kvalitatiivu nazi - ontario rat 1.

Man ir arī tāds. Izmaksāja ~30 Ls ar piegādi un  PVN, sūtot no ebaja. Lētāk nezinu vai var dabūt. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
(labots) · Hidden by Mezavecis, Februāris 28, 2014 - Herņa
Hidden by Mezavecis, Februāris 28, 2014 - Herņa

Ko jūs ar tiem nažiem ikdienā darāt?

264561-wolfenstein-3d-dos-screenshot-usi

Labots - qsi
Link to comment
  • 2 weeks later...
Jusper
(labots)

Paceļu mēnesi vecu tēmu, bet kā jūs maksājat aliexpress? pa taisno ar visa vai tomēr izmantojot tos webmoney vai qiwi?

brālim savajadzējās autocom diagnostikas tūli un nu tagad skatos kā man izdevīgāk pasūtīt...

 

p.s. shipping time DHL 3-8 dienas ir reāli vai krāpšana? cik no ebaya sūtīts no ķīnas, nekad nav atnācis ātrāk par mēnesi...

http://www.aliexpress.com/item/Factory-OBD-2-Cable-For-Autocom-CDP-Pro-Cars-Cables-with-hardware-full-set-cables-free/1323988978.html links uz preci - ebayā iepērkos regulāri, bet aliexpress man ir tumša bilde

 

edit - šis tomēr izskatās fake... zem 10 atsauksmēm saņēmis pārdevējs...

Labots - Jusper
Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

Ar DHL tas shipping time arī var būt reāls. Mēnesi nāk caur parasto ķīniešu pastu, kas parasti ir bezmaksas nelielām precēm.

Link to comment
Share on other sites

Maksāju ar karti. Debīlāku tūli par webmoney nespēju iedomāties. Tikai krievi spējīgi kaut ko tādu izdomāt.

Link to comment
Share on other sites

Jusper

ok, karte izskatās gana drošs risinājums, pvn nodoklis ir muitā jāmaksā? pašam jābrauc uz lidostu un jāizņem paka?

Link to comment
Share on other sites

psihiatrs

Pirku vairākus sīkumus. Maksāju ar Swed Open karti, nekādu problēmu pagaidām. Piegādā pasta nodaļā, bet tas atkarīgs, kuru piegādes veidu izvēlēsies. Free Shippings būs caur parasto pastu. Ja ņemsi DHL, tad vai nu kurjers atvedīs uz mājām (ņem vērā, ka piegādā tikai darba laikā), vai pašam nāksies testies uz lidostu. 

Nodoklis pagaidām nav bijis uzlikts, bet summas arī ne pārāk lielas. Diagnostikas tūlim var arī uzrauties. 

Link to comment
Share on other sites

Izskatās, ka muita šogad ir sākusi strādāt cītīgāk – par 3 pēdējām pakām dabūju maksāt PVN. Ir aizdomas, ka galvenais rādītājs tam, vajadzēs vai nevajadzēs maksāt PVN ir pakas izmērs, un tas vai pakai ir sūtītāja piešķirts „tracking number”. Lētām mantām (<$15-20) parasti „tracking number” neliek, bet tam ko pārdevējs ir uzrakstījis uz paciņas ($20,00 RC Model) muitnieki laikam vairs netic. Laikam jāprasa lai pārdevējs raksta uz paciņa reālo summu, vai manis izvēlēto summu, nevis standarta $20, citādi katru reizi jāčakarējas ar muitu, jo viņi nevar noteikt preces vērtību un prasa iesniegt pirkuma dokumentus. Labi vismaz, ka pašam nav jābauc uz muitu lietas kārtot - muita ņem pretī PDF izdrukas no ebay, paypal.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Lētām mantām (<$15-20) parasti „tracking number” neliek

Tā nu vis nebūs. Aliexpress tirgoņi visām pakām liek tracking numuru. 

Link to comment
Share on other sites

Par aliexpress nezinu. Cenšos tur neko nepirkt dēļ tā, ka nevar maksāt ar Paypal. Iekš ebay lētām mantām neliek "tracking number".

Link to comment
Share on other sites

niekalbis

Man bija līdzīgi kā pirmās tēmas autoram. Neīsts tracking number un kaut kā lētticīgi pagarināju piegādes termiņu. Beidzās viss labi pēc sūdzības aliexpress. Sākumā man šie paziņoja- 'ļoti žēl, bet pats vainīgs utt.'; vēlāk izrādījās, ka pārdevējs atrāvies kaut kādas sankcijas un pēc 2 mēnešiem žēlabaini pieteicās, ka gribot atdot naudu, citādi šim neļauj nākamos čakarēt...laipni piekritu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

un atkal jautājums par aliexpress. izskatās bez dispute atvēršanas neviens uz ziņām pat necenšas atbildēt... bija iedots tracking numurs, kurš nedarbojās, tagad iedeva citu. tad nu jautājums, ja es kanceloju dispute, es vēlāk varēšu par šo pašu preci atvērt no jauna(tuvojoties termiņa beigām, kad jāpienāk precei)?

+ ja tracking numurs rāda pirmo darbību otrajā aprīli, tad viņa ir arī izsūtīta otrajā arpīlī? domāju par šo, jo 16 martā vajadzēja izsūtīt...

Link to comment
Share on other sites

Nevarēsi atvērt jaunu dispute/case. Nokancelējot lietu, tiek atzīts, ka esi vienojies ar pārdevēju.

P.s. - cik pārdevējam ir zvaigznes (feedbacki)?

Link to comment
Share on other sites

hmm, bet kaut kā neloģiski, jo es takš nezinu vai iedodot tracking numuru man tā prece tiks atsūtīta vai vēl labāk, varbūt sabēris zemi kastē un atsūtījis :D piedevām, dispute verot vaļā, tieši norādīju, ka man nav tracking numurs (laika bieža problēma)

pārdevēja feedbacks 1an0mys0y9b3fswx63.png

tieši uz to preci, feedbacks svārstās no 1 līdz 5

Link to comment
Share on other sites

ekstrēmists. pirkties pie pārdevēja ar 92% feedbacku. gribēji pusdolāru iesipt?

Link to comment
Share on other sites

nuu bija vai nu šis vai "labāks" variants. nekādu kapeiku īpaši neskatījos, ka tik lētāk būtu. protams, LV ekvivalents ~60 EUR klāt.

 

 

edit

Can I reopen the dispute after I close it?
close_ico.gif
Eva:(2014-04-07 19:42:55)

If your order doesn't shows 'Finished', after you cancel dispute, you can reopen a dispute before the order closed.

If your order already shows 'Finished', you are advised to keep the dispute until your issue is resovled. If you cancel it, you are unable to reopen the dispute or get refund.

 

vai tad šis nenozīmē, ka es varēšu vēlreiz atvērt dispute?

Labots - Jusper
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Atļaušos nedaudz pacelt tēmu. 

Lieta sekojoša : Nesen biju pasūtījis Nokia Lumia 820 LCD. Maksāja 78USD. LCD atnāca - iečekoju - viss ok, saliku telefonu - strādā. Nedēļu nostaigāju - uzliku - ka sūtijums saņemts un apmierina. Telefonu nesāju maciņā, kritis vai citādi spīdzināts netika. Te vienu dienu vienkārši melns ekrāns ar maziem punktiņiem, tad pārstartēju - ieslēdzās, bet ar sīkām švīkām, kas rada diskomfortu. Kā arī šodien vispār rāda tikai zilo krāsu.

Uzrakstīju pārdevējam, piedāvā sūtīt atpakaļ vai saņemt 10 USD. Protams, tas ko viņš piedāvā ir smieklīgi. Šis LCD nav vienīgais ko esmu mainījis, līdz ar to esmu vairāk kā pārliecināts, ka no manas puses viss tika izdarīts korekti un ekrāns kā nekā nedēļu strādāja pilnīgi ok.

Ar pārdevēju sarakstos jau trešo dienu, bet vairāk par 15 USD viņš atpakaļ nepiedāvā. Sūtīt displeju atpakaļ nav vēlmes, jo tiks patērēts kāds mēnesis vismaz un nav garantijas, ka viņš atsūtīs strādājošu. 

Ko jūs ieteiktu darīt? 

Kāds iepriekš rakstīja par tādu opciju kā pieprasīt bankai chargeback? Kā tas notiek? Un vai šajā gadījumā vispār ir kaut kāda cerība dabūt atpakaļ vismaz daļu naudas? 

 

Būtu pateicīgs par jūsu viedokļiem. 

Link to comment
Share on other sites

Uzrakstīju pārdevējam, piedāvā sūtīt atpakaļ vai saņemt 10 USD

un

Kāds iepriekš rakstīja par tādu opciju kā pieprasīt bankai chargeback? Kā tas notiek? Un vai šajā gadījumā vispār ir kaut kāda cerība dabūt atpakaļ vismaz daļu naudas?

Pārdevējs tev piedāvā daļu preces vērtības ja tu viņam pat neaizsūti to displeju.

Piedāvā lai sūti atpakaļ, bet tev negribas gaidīt un tu gribi viņu uzmest ziņojot bankai par krāpniecību ?!

 

Nav ko sūtīt no ārzemēm, ja neesi sapratis ko tas nozīmē.

Būtu pircis pie vietējiem tirgotājiem(iespējams, ka dārgāk, bet ne vienmēr), tad tās jau būtu viņu problēmas.

 

Atvaino, bet tu esi mērens kretīns !

Piedod,ja kaut ko ne tā sapratu no tava teksta...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Un ja paprasa kā uzkrekot programmu, tad dzēš topikus un dod banus...

Link to comment
Share on other sites

MIGs - Vot nesaprotu tādu cilvēkus kā Tevi. Tādiem kā Tu izskatās galvenais ir kaut ko uzrakstīt pat neiedziļinoties tēmā. Un nosaukt cilvēku par kretīnu pēc viena posta arī parāda Tavu līmeni. 

Ja Tu uzskati, ka saņemt 10 dolārus 78 samaksāto vietā par acīmredzot defektīvu preci ir normāli tad nu vienīgais ko var pateikt, ka Tev ir interesanta loģika. Kā jau teicu - sūtīt atpakaļ to ekrānu un gaidīt mēnesi (pieļauju šajā gadījumā pat vairāk) nav variants, pie tam NAV GARANTA KA JAUNAIS LCD BŪS STRĀDĀJOŠS. 

Prasīju arī pārdevējam, lai atsūta vismaz 60 - 50 % no vērtības - arī nepiekrīt.

 

Mikhail - Šāds variants jau tika izskatīts, bet tas laikam nebūtu īsti korekti

 

Kā arī es te neprasu kā izkrāpt naudu, jo nemaz negrasos to darīt. Saprotu, ja prece būtu ok un Tu man brauktu augumā par to, ka gribu kaut ko izkrāpt, vienkārši gribēju zināt, varbūt kādam ir gadījies līdzīgi un kādi bija risinājumi. 

Labots - iWon
Link to comment
Share on other sites

Pagaidi - normāla procedūra ir aizsūtīt to displeju atpakaļ un TAD saņemt par to atpakaļ visu naudu vai citu displeju !

 

Kas tu nezināji, ka tieši tā tas notiek, ja sūti ko no ārzemēm ?

 

Ir reizes kad tu pērc detaļas pilnīgi BEZ garantijas - tas tiek parasti atsevišķi aprunāts.

 

Tas ko tu esi izdarīji ir sameklēji kur vari nopirkt lētāk kā LV(iespējams), bet kad jāsaskaras ar negatīvo pusi vēlies tādu pašu servisu it kā būtu pircis Latvijā.

 

Tas, ka pārdevējs tev piedāvā naudu BEZ saņemtās preces ir vistīrākā viņa pretimnākšana.

Un pērkot kaut kādus ķīniešu(vai citus) pakaļdarinājumus IR jārēķinās ar to, ka brāķu procents var būt diezgan liels.

tas pats attiecas uz itkā OEM daļām, kuras nezināmu iemelsu pēc tiek tirgotas par labu cenu.

 

Tas, ka tu nevari gaidīt mēnesi ir tavas problēmas. TEV ar to bija jārēķinās kad pirki preci.

 

Nevienā vietā šeit nesaskatu pārdevēja vainu(pašas detaļas brāķis ir cita saruna). Bet tava rīcība gan liekas nekrietna.

Link to comment
Share on other sites

Parasti jau daudzi pārdevēji tur piedāvā vismaz 50% atmaksu arī neatsūtot viņiem to preci atpakaļ ja tā ir defektīva - pie tam esmu sūtijis tam pārdevējam gan bildes gan video ar acīmredzamo defektu. Kā jau teicu iepriekš - šis nav pirmā lieta ko no turienes sūtu un ir bijuši arī dažādi gadījumi, kad preces ir defektīvas un pārdevēji atgriež pat visu naudas summu un neprasa preci sūtīt par jaunu ja tiem atsūti acīmredzamus pierādījumus. Pie tam šis pārdevējs apgalvo, ka visi displeji ko viņi izsūta ir iepriekš notestēti un 100% strādājoši. Sūtot preci no šī konkrētā pārdevēja iepazinos ar visiem garantijas noteikumiem un tos arī izpildīju. 

Un laikam būs jāatkārto trešo reizi - nav nekāda garanta, ka nākamais lcd būs darba kārtībā. 

 

Protams, paldies, par Tavu viedokli MIGs, bet nevēlos vairs lasīt komentārus, kas adresēti manā virzienā no Tevis, jo Tavu nostāju un uzskatus esmu sapratis.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Hmm, laikam dazhiem gruuti iet. Ieperkoties pa leto gribas sanjemt servisu kaa pa daargo. No kiinas ja peerc tad pirms to dari apdomaa, cik izmaksaas defektivas preces rezultaataa suutiit atpakalj. Kas veel ir puse no preces cenas reizeem. Laiks cik ilgi tiek piegaadaats. Un cik izmaksaas latvijaa pirkt. Reizem tomeer sheit pat uzvietas pirkt ir leetaak nekaa no turienes. Piemeeram kaa shajaa gadiijumaa.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Es tomēr vēl iekomentēšu !

* Vai pārdevējs nerīkojas tā kā bija norādījis savos garantijas nosacījumos ?

* Vai tu saproti, ka pretimnākšana(no šī vai citiem tirgotājiem) ir pretimnākšana nevis obligāts nosacījums ?

* Saprotu, ka displejs sākumā strādāja - tātad pārdevējs NAV uzmetis un ir nosūtījis tev displeju kas strādāja tajā brīdī.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Cilvēks nopirka pa to naudu 820 Lumia telefonam līdzīgu crap, ietaupīja... Ko te vēl runāt.

Link to comment
Share on other sites

Aliexpresim jau nav jaanodroshina garantija, tikai jaakontrolee, lai paardeveejs sanjem naudu un pirceejs, nesanjemot preci, var naudu atguut.

Kaa straadaa garantija Kjiina es nezinu, bet pieljauju, kaa vienkārši peerkot no ruupniicas 1000 ekraanus atsuuta 100 pa virsu, lai var tirgotaajs nodroshinaat garantiju. Protams, vinjam nav izdeviigi suutiit tev jaunu preci no zila gaisa, it sevishkji, ja Aliexpresha pirceeja aizsardziiba jau beigusies. Priecaajies, ka vispaar piedaavaa apmainiit.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...