Jump to content

cellpfoneforever esiet uzmanīgi!


Kaža no Tukuma
 Share

Recommended Posts

Gribu padalīties ar bēdīgu pieredzi!

Jau vairākus gadus pirku telefonus no šī  e-bay pārdevēja http://stores.ebay.com/Cellphoneforever

Šogad, janvārī nopirku divus SonyErikson telefonus (meitai un sievai dažādās krāsās), kuri sākot lietot ļoti bieži pazaudēja zonu (pie tam abi un, kā telefoni nebija lietojami), ņemot vērā manu pozitīvo pieredzi ar šo veikalu aizsūtīju viņiem telefonus atpakaļ (veikals solīja atsūtīt jaunus un apmaksāt sūtīšanas izdevumus). Tomēr situācija izvērtās citādi - naudu par sūtīšanu sākumā solīja, tad teica, ka atdošot, kad saņemšot telefonus utt. Tad ilgi negribēja atzīt, ka telefoni ir saņemti (vilka laiku kādas 5 nedēļas). Naudu par atpakaļ sūtīšanu neatdeva, jaunus telefonus neizsūtīja (iedeva fake tracking numurus un nekādi telefoni neatnāca). Viņi nekad tieši neatšuj, bet nemitīgi sola (solījumus nepilda!!), velk laiku. Man sanāca izdevumi tel. 89 un 92$ + 15$ par katru piegāde + LV PVN + atpakaļsūtīšana! Tad , kad paiet laiks un beidzas termiņš lai iesniegtu sūdzību e-bay un paypal tad pārdevējs parāda savu patieso seju! Neiesaku nevienam pirkt rebrendotos telefonus un noteikti nevajag ielaisties ar šo pārdevēju (riskanta laimes spēle).

Labots - Kaža no Tukuma
Link to comment
Share on other sites

labiitis

Un cik tad taisījies ietaupīt? Kā redzams nebija tā vērts - jāgaida+nav garantijas. Tepat pelēkos vai forumā lietotus var savākt...

Laba mācība...

Labots - labiitis
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Paldies par info!

Tas, ka viena bode lažo, nenozīmē, ka lažo visi tāda veida pārdevēji.

Un nebūt tā, ka pērkot tepat, iegūsti diži labāku preci un servisu. Viens zināms čalis nopirka telefonu tepat Latvijā pie  ******* operatora.. Telefons nobruka, aiznesa šiem, šie paņēma remontā, solīja, ka viss būs bumbās, bet beigās no servisa ienāca info, ka šis pats esot vainīgs. Atsūtīja bildes ar pārlauztu plati, jo, redz, esot kāds uzkāpis virsū un garantija nepienākas. Protams, nekas tamlīdzīgs dabā nebija noticis. Ja nu vienīgi ceļā no viena kantora uz otru. Rezultātā tā arī patiesību neviens nepierādīja. 300 Ls pa kāju un neviens nevar palīdzēt.

Lūk, tad pa to naudu paņem 3 dzeltenos labāk no dažādiem pādevējiem....

Link to comment
Share on other sites

nu vo šajā gadijumā jau nav tā, ka nekas nav darāms ar šo 300Ls vērto telefonu.

Ja plate parlauzta, tad tas nozīmē, ka no ārpuses vajadzētu būt redzamam tam, ka ir bijusi kāda smaga deformācija vai kas tāds.

Kantoris kuram nodod telefonu, viņiem ir dokumentāli jāpiefiksē, kādā vizuālā stāvoklī nodod, līdz ar to, ja pēc tam no servisa atdodot atpakaļ redzams, ka lauzts kaut kas, un papīros tas nav atrunāts, tad nu tur var panākt ļoti daudz ko.

Link to comment
Share on other sites

Kaža no Tukuma
(labots)

labiitis, on 21 Aug 2013 - 16:00, said: Un cik tad taisījies ietaupīt? Kā redzams nebija tā vērts - jāgaida+nav garantijas. Tepat pelēkos vai forumā lietotus var savākt... Laba mācība...

Kāda Tev daļa cik gribēju ietaupīt? Vienkārši padalījos ar pieredzi (šoreiz negatīvu). Jāsaka, ka iepriekš pirktie telefoni (no e-bay) darbojās labi un ietaupījums salīdzinot ar LV cenām ir un visai ievērojams! Gadās visādi.

p.s telefoni bija SonyEricsson X10 experia ar 4" ekrānu SonyEricson X10 (katrā ziņa janvārī tā bija 50% no LV cenas).

Labots - Kaža no Tukuma
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...