Jump to content

windows7 32bit, asus k55vj driver


krapaalis
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Nesen uzliku uz sava asus-k55vj win7 32bit, jo bija disks. Lieta tāda, ka līdzi nāca tikai disks ar draiveriem win8 64bit versijai. Tagad man ir driveru nesaderības. Kur ir iespējams dabūt driverus win7 32bitu verisjai? Esmu izmeklējies caur googli, bet neko jēdzīgu neatradu izņemot G-force, bet to nevaru uzlikt jo nav intel drivera. Gribētu paprasīt padomu kā šajā situācijā labāk rīkoties? kādas programmas, saiti utt?

 

 

P.s Tā kā līdzi nāca tikai disks ar win8 64 bit, un pats asus ir free dos man radās jautājums. Vai vispār var likt win7 un vēl piedevām 32bitus ? Tas nekādā gadījumā neietekmē dzelžu darbību utt (neskaitot 32un64 ram izmantošanu)?

Link to comment
Share on other sites

 Tam lapsim, visticamāk, ir 4GB RAM. Kādu vēl 32 bit OS?   Vari likt 64 bit W7 un piemeklēt derīgus draiverus (oficiāli ražotājs piedāvā tikai priekš W8, bet iespējams, derēs arī uz W7). Daudz ko, ja ne visu, jau W7 pats spēj sameklēt.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

W7 seriālis legāls, nekur citur neizmantots ? Kaut gan, šķiet, vienalga 32 vai 64 bit - seriālis derēs un ja legāls, tad vari novilkt 64 bit instalāciju vienalga no kurienes - viss būs legāli.  Ja seriālis pirātiskais (gan jau) - tad kur vispār problēma ?

Link to comment
Share on other sites

intervall

Skatoties pēc tava modeļa,neatradu draiverus windows 7.Tikai windows 8 x64.

Iespējams,ka nepareizi minēji modeli.Piem.,manam vecajam Asus konsūmerim papīros bija X52J,bet uz bļambuka zem lapša K52JT.Pēc tā arī meklē draiverus.Tagad pašam ir HP lapsis un diemžēl arī nav windows 7 atbalsta.Tikai Linux un windows 8.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...