Jump to content

iGO android - zaudēts GPS savienojums


Aivis2
 Share

Recommended Posts

Navigaacija ir lietota diezgan daudz, tacu kops paarceelos uz citu pilseetu saakaas probleemas.

Navigaacija ir telefonaa LG E400. Ieprieks ar veco iGO nebija nekaadu probleemu. Nesen paarliku softu uz iGO PRIMO un pat istabaa pie loga ik pa laikam zinojums ka zaudeets GPS savienojums. Nodomaaju ka probleema ar jauno iGO PRIMO, tapec atliku atpakalj veco iGO- tas pats. Uzliku Android Tomtom, braucu un atkal ekraans paliek peleeks ik pa laicinjam. Taatad secinu ka iGO PRIMO nemaz nav pie vainas. Vai taaa vareetu buut ka pilseetaa ir visaadi trauceejumi un signaals var zust ik pa briidim? Nav arii man vairs parastaa Tomtom lai notesteetu. Veel esmu izmeeginaajis so uz cita taada pasa LG E400 un E610- rezultaats ir tas pats.

Varbuut kaads mani var apgaismot par GPS uztversanu dazaadaas ieriicees? Varbuut telefonos tas darbojas sliktaak nekaa speciaalajaas navigaacijas ieriicees?

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Atbildēšu pats kārtējo reizi uz savu jautājumu.

Atslēdzot A-GPS iekš service menu viss aizgāja bez problēmām un gps darbojas nevainojami. Pat negribu iedziļināties tajā A-gps... Man nav vajadzīgs lai meklē kaut kādu mistisku atrašanās vietu no tīkla vai mobilo torņiem...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Man nav vajadzīgs lai meklē kaut kādu mistisku atrašanās vietu no tīkla vai mobilo torņiem

Kādēļ mistisku?A-GPS tikai paātrina atrašanās vietas noteikšanu.Pie sliktas GPS uztveramības bez A-GPS tas var būt problemātiski-tuneļi,pazemes stāvvietas,kaut gan-tur parasti ar GPRS zonu arī pašvaki...cik garš,tik plats.Pie "aukstā" starta gan A-GPS ir labākais palīgs. 

Link to comment
Share on other sites

Man tas bija tik labs palīgs ka nespēju vien nopriecāties par ik brīža ,, Zaudēts GPS savienojums,, .. Nezinu, atslēdzu  to A-GPS un viss darbojas. Neizmantoju ne tuneļus, ne tīklu neprecīzās atrašanās vietas... un arī nekad neizmantošu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...