Jump to content

aukstā lodējuma pārlodēšana


_dunduks_
 Share

Recommended Posts

RudeWolf

Nū, viņš būtu labs, ja ligzda ir kaut kur netālu- piemēram, pie darba galda. Man gan šis lodeklis stāv dīkā pēdējā laikā, jo esmu pasācis staciju izmantot- tā i sasilst ātrāk, i mitrā mačalka ir. Stacija kādus 25LVL izmaksāja.

Link to comment
Share on other sites

Varētu būt, ka tas ir viens no 2-3 maniem lodāmuriem (sencis atdeva, tāpēc nezinu, vai tieši tas). Rozete - pagarinātājs, kas pieskrūvēts pie galda kājas (must have!). Bet  vads vienalga par īsu/cietu šķiet.

Par mitro mačalku - var jau būt, ka daru pilnīgi nepareizi (no manis lodētājs kā no suņa kosmonauts - apmācīt var, bet pie tā vēl jāpiestrādā :D), bet izlīdzos ar papīra dvieli. Kaut kad mačalku mēģināju - nepatika.

Link to comment
Share on other sites

RudeWolf

Galvenais, lai tā mačalka nebūtu sintētiska, jo tad ūdenim žūstot kusīs. Pamatā jau var izlīdzēties ar parastu dibenpapīru, kas saplucināts un samitrināts. Nevajag arī, ka mērc dzīvā ūdenī, jo raksta, ka tas radot termisko šoku galiņam. Var arī metāla šrubējamo izmantot.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Acīmredzot Knaabja gadījumā tas 3 Ls risinājums bija gana labs.

Atļaušos piebilst, ka tas bija tālajā ~1985. (laikam) gadā...

Nu kaut kur ap to laiku.

Tad veikalā bija (labi ja bija...) tikai krievu lodāmuri un tici vai nē, arī mikrenes pamanījāmies gan izlodēt, gan ielodēt tās nesabojājot!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
_dunduks_
(labots)
...vai arī paņem resnu vara vadu, uzasini, aptin ap resno lodāmumuru un varēsi sīkākas detaļas čakarēt

Mazs pārskats:

Lietotājam Skrandainais cepums par ideju.

Ņēmu parasto cieto elektrības vadu (šķiet 1.5mm2, ja ne vēl mazāks), aptinu ap lodāmuru un visiem sīkajiem kontaktiem varēja tikt klāt un kopā ar kalifoniju kaut kā sanāca salodēt. Protams, izskats un izpildījums nav uz 100%, bet nu jau nedēļu nekas nav atkritis un viss strādā.

Labots - _dunduks_
Link to comment
Share on other sites

Un tāda sīkuma dēļ tofiks uz 2 lapām...

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...