Jump to content

wav uz uz kādu citu formātu


umpacis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Veicu ieraksto no video zvana koplietojot ekrānus ar camstudio. Ieraksta garums ~50min un lielums 4gb. Fails saglabājās wav formātā, nevaru to atver ne ar vienu no saviem pleijeriem ( WM, VLC, kā arī citiem ko nokačāju), convertēt uz kādu atskaņojamu failu arī neizdodas. Saglabāšanas procesā izmetās kāds error, laikam corrupted fail vai ko tādu. ( neorentējos tajās lietās )

Cik palasījos ārzemju forumos, tad max video ko var atskaņot no camstudio ir 2gb, tāpēc arī laikam šī parka.

 

Tas ieraksts ir diezgan svarīgs..... Varbūt kāds zina, vai ir iespējams, kā saglābt šo failu, padarīt skatāmu ????? 

 

Atvainojos, ja neprecīzi vai pavirši esmu izklāstījis problēmu, bet nu diezgan liels izmisums dēļm tā visa

Link to comment
Share on other sites

Kāds sakars wav ar video formātu :wtf2: ? Kaut gan - VLC atskaņo arī wav, kas ir tikai un vienīgi nekompresēts audio formāts

  Kaut gan 4GB wav - tur jau ne 50 min bet 5 h sanāktu - tā kā nez ko un kā esi saglabājis.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Tu tur kautko jauc. WAV ir tīrs audio formāts un to atspēlē visi plaijeri. Tu tak rakstīji video? Video gan var būt visādos papagaiļos ierakstīts, bet nu VLC parasti visu atskaņo. Skaties, kas tas Tev par faila formātu.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

martinno

 

 

Saglabāšanas procesā izmetās kāds error, laikam corrupted fail vai ko tādu. ( neorentējos tajās lietās )

Ar to arī apsveicu. 



Ja iztulkotu to brīdinājumu, tad saprastu, kāpēc nevari to failu noklausīties.

Link to comment
Share on other sites

Ierakstīju video ar audio no spīkeriem. Fails saglabājās wav formātā. Viss ir tā, kā rakstīju. Arzemju forumā ieteica failu iemest virtualdub, 

 

  • surferpete89 March 2012 Permalink
     
    First time using camstudio here. I chose to save using the default avi - microsoft video 1. I have now learnt that the limit of the file is 2gb. When i ended the recording i recieved and error and found two .wav files and a text file (20120321_0757_29.txt). One file (~temp-20120321_0757_29.wav) is 53mb and when opened i can hear the audio. The other file (20120321_0757_29.wav) is 2.1Gb and when opened gives an error. This file is much larger about 2.1Gb i assume this is the video content. Is it possible to recover this video somehow and merge with the audio? 

    In future how can I save files greater then 2gb? 

    Cheers, 
    Peter
  • TerryBritton March 2012 Permalink
     
    You absolutely must stop the recording and start a new one to record sessions that will go over 2GB. This is not because of CamStudio directly, but is because this version employs the AVI-1 specification from days past. There now is an AVI-2 spec which we will endeavor to update the software to use. 

    Meanwhile - using VirtualDub, you might be able to recover your files. 

    When opening the file, the main thing to do is check the box at the lower left that allows you to see further options upon opening the file. Then select at least the first one that rebuilds the keyframes. Save in Direct Streaming mode for the video. Then attempt to bring in the audio and put them together. 

    This is not fun, and I've not done it in several years myself, so I hope that information is adequate to get you started. Please post back here with any other questions, or additionally post to the VirtualDub forums. If you have success, it would be fantastic if you could report back here how you accomplished it!

    Terry
Link to comment
Share on other sites

Video nekad nevar būt WAV formāta. Tu vari cilvēcīgi uzrakstīt,ko un kā Tu rakstīji. Pričom te spīkeri? Tu ar mikrofonu vai rakstīji?

Link to comment
Share on other sites

 Ir tur kaut kāda mistika.  Wav ir tikai un vienīgi skaņa. Bet - 50 min nekompresēts audio nekad(vismaz amatieru apstākļos) nebūs 4GB. Dod precīzu info un ar GSpot paskaties, kas tieši par failu un kādi kodeki vajadzīgi. Kaut gan - ja jau meta errorus - varbūt arī veltīgi ko centies darīt.

Link to comment
Share on other sites

maz man tā saprašana no tādām lietam,j a kādam ir vēlmpe palīdzēt, tad varbūt var sakontaktēt mani skype chalitis1010

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Uzliec SonyForge Audio Video Studiju. Ja tas vaļā nevarēs atvērt tad vari droši izmest miskastē. Ar VirtualDub(ir specifiskas VD versijas doom9.org) var mēģināt vērt vaļā, Ja no kodeku viedokļa sapratīs, tad konsistenci mēģinās salabot, bet lielas cerības nelolo.

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Izmēģini konvertēt caur FreeStudio vai MediaCoder,man pašam tāds joks gadijās,tikai ar to pašu FS screeb capture,fails beigās bija kļūdains,6min un svēra ap 7GB.

Link to comment
Share on other sites

Uzliekam mediaInfo. http://mediainfo.sourceforge.net/

 

ar to paskatāmies, kas konteinerā iekšā. Lai adekvāti būtu viss, to failu var pat par *.tmp pārsaukt. Atkarībā no tā, kāds video stream tur rādīsies, var domāt , kādu ekstensiju failam piešķirt un ar ko tālāk virināt.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps
wav, kas ir tikai un vienīgi nekompresēts audio formāts

Interesanti, ka foruma vecbiedri arī pa laikam izmet absolūtas glupības! WAV ir tikai konteineris un tur iekšā var būt gandrīz jebkāds kodeks, ko identificē TwoCC identifikators. Kaut vai IEEE FLOAT, GSM, MP3, MP2, AAC, AC3, DTS, OGG, FLAC un citi. Vienkārši ikdienā 99% gadījumu tas ir nekompresēts PCM.

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...