Jump to content

Automatizētā rēķinu izsūtīšana


Pirenejs
 Share

Recommended Posts

Labrīt!

 

Pirms laiciņa izdevās ar šī foruma palīdzību ievietot savā excel failā macro, un katru Worksheet saglabāt kā atsevišķu pdf failu izsūtīšanai atbilstošam adresātam.

 

Tomēr vēl individuāli sūtu katram, sastādot atsevišķus e-pasta vēstuli, pārkopējot vienu un to pašu tekstu, tāpēc gribēju uzzināt, vai kāds lietpratējs nezina, vai pieejama bezmaksas iespēja izsūtīt ikmēneša rēķinus pdf formā automatizēti - tā, ka pievienoju tikai atbilstošo rēķinu katram adresātam?

 

Iespējams, ka dzīvokļu apsaimniekotāji izmanto kādu programmu, taču nebrīnītos, ja tādas ir par maksu...

Link to comment
Share on other sites

Man Tele2 un Baltcom sūta rēķinus caur Rekini.lv. Ja ir iespējams ar viņiem sadarboties, iesaku to. Kā lietotājam ļoti ērti - visi rēķini vienviet, un uzreiz var apmaksāt ar vienas pogas spiedienu. Kā pakalpojuma piedāvātājam Tev arī būs uzreiz iespēja dabūt saviem rēķiniem apmaksu ar visām internetbankām. Un nebūs jāuztraucas par infrastruktūru.

 

Pievienots: Ā, tagad tikai pamanīju, ka gribi kaut ko bezmaksas. Šis laikam nebūs īsti tas. Kaut arī cenas viņu lapā neatradu - varbūt, ka nav tik trakas. Par painteresēšanos neviens nesitīs.

Labots - Vilx-
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...