Jump to content

Dāvana: fotosesija studijā, iesakiet studiju Rīgā


The_Saint
 Share

Recommended Posts

Tātad ir vēlēšanās draudzenei uz svētkiem uzdāvināt fotosesiju pie profesionāla fotogrāfija fotostudijā. Bez plikbildēm, vienkārši skaistus portretus.

 

Cik pagooglēju, tad 1h fotosesija ir ap 50 Ls, kas būtu OK. Vai tas skaitās lēti vai normāli?

 

Par cik nav paziņu profesionālu fotogrāfu aprindās, tad vēlējos zināt, vai ir kādi ieteikumi kurā studijā griezties un kurām mest līkumu.

 

Kā ar tādām lietām kā profesionāls makeup utml lietas, tas skaitās pašsaprotami vai tie ir mazie burti un jājautā kā par papildus pakalpojumu?

 

 

 

iepriekš paldies.



ā un ja raksta, ka ir fotosesija 1h garumā ar stilistu/meikap ārtistu, vai ir domāts, ka ir pati sesija 1h, vai arī laiks, kad taisa frizūru/meikapu ir tai 1h iekšā by default?! :)

Link to comment
Share on other sites

50ls par 1h sesiju ir ok, ja cenā ietilpst meikaps un vismaz 20 apstrādātas bildes. salonos neisaku griezties, meklē pa tiešo kādu fotogrāfu. pats esmu strādājis salonā un uzturējies salona fotogrāfu vidē... varu teikt - privātajās sesijās, kur uz spēles ir fotogrāfa vārds, nevis salona vārds, ir pavisam cita atdeve. salonā gan būtu lētāk, bet paviršāk.

 

Ja nebūtu pats tik noslogots, piedāvātu savus pakalpojumus, bet tuvākais laiks ir ļoti blīvi piebāzts.

Link to comment
Share on other sites

Nesen ko tādu (bez makeupa) uzdāvināju māsai. Atradu kuponos pa 15 ls (1 stunda) kaut kur Ziepniekkalnā. Bildes pēc tam digitāli varēja savākt USB zibatmiņā.

 

Makeup vismaz tur bija jāpērk atsevišķi un gan jau laiks nāk papildus klāt (neizmantoja šādu iespēju)

 

Galvenais jau lai fotogrāfs būtu aktīvs un runātīgs, savādāk nekas labs tur nesanāks.

No sākuma šaubījos, ka būs baisais s**s, jo smieklīgs cipars, bet beigās māsa priecīga un bildes arī sanākušas visai labas(viņai patika un tas arī bija galvenais).

 

Bilžu apstrāde gan laikam nebija.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

The_Saint

Nu labi, tad attiecīgi iesakiet kādu fotogrāfu vai PM ar saviem kontaktiem un apskatāmu portofio, ja grib kāds uzņemties šo darbu. Pieļauju, ka pati fotosesija varētu notikt 1-2 jūnija nedēļa, tad mums ir atvaļinājums un der arī darbadienas vidus.

Link to comment
Share on other sites

Pamatā visi vairāk vai mazāk būs OK, kas tādu naudu jau prasa. 

Vienīgais ko noskaidro, vai dabūsi arī visus failus. Ir bijis variants, kad dod tikai bildes, pie tam vienu kopiju. Gribi vairāk, pasūti pie viņiem. 

It kā jau varētu saprast atrunas, ka tipa autora garadarbs un tml., bet nu es tomēr nesaprotu, un vairāk pie tādiem neeju.

Link to comment
Share on other sites

The_Saint
(labots)

Nu jā, es ar skatījos, ka kuponos piedāvā, bet nu neuzticos. Ja nu kāds saka, ka attiecīgajā vietā būs portreti līmenī un nebildē hobijists, kurs noīrējis studiju. Pats jau ar māku portretu uztaisīt, bet nu par profesionāli sevi ne tuvu neuzdrīkstos saukt :)

 

 

Tas, ka dod augstas izšķirtspējas jepegus līdzi ir obligāta prasība. Paldies ju par uzmanības pievēršanu šim. Man jau likās, ka mūsdienās tas ir pašsaprotami

Labots - The_Saint
Link to comment
Share on other sites

Uz nedēļas nogalēm vari vairs necerēt, tur jau vasaru gadu iepriekš aizsit - kāzas, saproties :)

Link to comment
Share on other sites

The_Saint

Tāpēc arī rakstu, ka tā varētu būt kāda darba diena jūlija sākumā!

Link to comment
Share on other sites

Nu varbūt painteresējies te . Fotosesijas gan neesmu pasūtījis, bet vairākkārt ir bijusi ar viņiem darīšana - viss bija līmenī.

Link to comment
Share on other sites

The_Saint

Pagaidām viscerīgākais izskatās raiviic ieteiktais variants. Sazvanīju, noslogota gan viņa ir, bet varētu būt līmenī, kādā vēlējos. varbūt kādam vēl ir atsauksmes par Lindu Ratutu?

Link to comment
Share on other sites

Par Lindu Ratutu vislabākās atsauksmes! Viens no labākajiem LV fotogrāfiem ar savu vārdu un pieredzi. Vairāk specializējas uz kāzu foto, arī kailfoto. Ir bijusi sadarbība dažos projektos (business to business). Frizieris un vizāžists tur gan uz vietas nesēž. Var pieacināt savus, vai lūgt lai viņa sameklē. Tiem gan cena atsevišķi jārēķina būs. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...