Jump to content

Sony Ericsson Live With Walkman gļuko pie uzlādēšanas


Paramount
 Share

Recommended Posts

Laiciņu iepriekš biju aizrāvies savu kakaino viedtālruni lādēt ar visiem lādētājiem, kas bija pa rokai un kuriem bija micro usb kontakts, darīju slikti, savu vainu apzinos! :sorry: Jau krietnu laiciņu tālrunis uzlādējas kad pašam tīk - reizēm lādējās, reizēm nē. Vienā rozetē lādējas, citā nē. Reizēm uzlādējas ātri, reizēm nē un reizēm vispār tikai līdz 30% un tālāk nē. Ko mest pirmo pa logu ārā - akumulatoru vai visu telefonu? Starp citu, kolēģis, kurš nepasen iegādājās Xperia Z, arī atkārtoja to pašu kļūdu kā es un viņa tālrunim arī šīs burvīgās kļūmes sāk izpausties!

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, pie kāda vājprāta abi esat savus telefonus pieslēguši, bet izmantojot dažādus telefonu lādētājus, es savās ierīcēs nekādus brīnumus neesmu novērojis.

Ir visai ticami, ka telefons izlemj ļoti lēni uzlādēties, ja tiek izmantots lādētājs, kas ir vājāks par komplektā iekļauto. Daži telefoni par šo faktu informē ar brīdinājumu ekrānā.

Ja lādētājs ir daudz par vāju, telefons var nelādēties vispār.

Link to comment
Share on other sites

Ja telefonam ir garantija, tad nes to telefonu uz remontu.

„Micro USB” arī Āfrikā ir „micro USB”, kas tieši tāpēc arī tika pieņemts kā vienots standarts mobilo telefonu lādētājiem, lai visi tie „micro USB” lādētāji būtu savstarpēji savietojumi, un lai atturētu ražotājus no sliktās tradīcijas, katru gadu izdomāt jaunu lādētāja ligzdu, un pelnīt uz to, ka vienīgi "oriģinālais ladētējs" ir vienīgais pareizais.

Link to comment
Share on other sites

Paramount

Bet kā izskaidrot to, ka telefons, izmantojot vienu un to pašu lādētāju, izdomā uzlādēties vai nē kā pašam tīk? Varbūt problēma tomēr slēpjas akumulatorā? Un jā - garantijas nav!

Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar jautājumu, vai "viens un tas pats lādētājs" ir telefona lādētājs, vai, piemēram, BT austiņas lādētājs?

Link to comment
Share on other sites

Paramount

Tas ir telefona lādētājs - Samsunga galaxy! Vienīgais lādētājs, kurš vēl spēj manu sasodīto telefonu šad tad palādēt! :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...