Jump to content

Bezvadu termometrs


ViktorsPodnieks
 Share

Recommended Posts

ViktorsPodnieks

Labvakar.

   Tīri dzīves atvieglošanai vēlējos uzjautāt.

Patīk iet pirtī bieži , bet vienmēr ir slinkums no mājas iet uz pirti ,lai pārbaudītu cik ir tieši grādi tajā , piedevām virinot durvis , tā ilgāk jākurina.

   Tapēc rodas tāds jautājums ,vai ir izveidoti tādi termometri ,kas ir liekami pirtī un caur teiksim wifi ir iespējams saņemt informāciju piemēram datorā vai caur serveri telefonā ,par to cik ir grādu pirtī. Skatijos ka dr.lv projekts ko līdzīgu piedāvā ,bet visiem ir t amplitūda 60 grādi , kas būtu par maz priekš pirts. Varbūt kāds ir aizdomājies arī par tāda veida dzīves atvieglošanu ,kas gan ir diezgan reta situācija. Ja tā , tad es būtu pateicīgs par informāciju. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Pameklē bezvadu grilla termometrus. Pašam ir viens no Weber, grilleejot staigāju pa visu māju.

Link to comment
Share on other sites

ViktorsPodnieks

Līdz pirtij ir kādi metri 20-30. Nav jau tā ,ka grūti aiziet, jo tāpat jādodas malka piemest ik pēc min 30. Vienkārši ,lai tās durvis pirts nevirinātu , meklēju risinājumu.

   Par bezvadu grila termometru nebiju iedomājies. Laikam tas būs risinājums. Paldies.



Pačekoju par arduino. Iespēja noteikti ir caur ko tādu veidot. Bet atkal viss atduras pret to ,ka tā ir pirts. Slapšs un karstss. Nav daudz elektronikas ,kas to paciestu. Ja vienīgi caur papildus garu vadu.

Link to comment
Share on other sites

Var izmantot šādus sensorus un pašu mikrokontrolieri ievietot mitrumizturīgā kārbā kaut kur priekštelpā,man ir izveidots termometrs siltumnīcas temperatūras kontrolei izmantojot enc plus mini ,ja negribās vilkt tīkla kabeli uz pirti var izmantot kādu no lētajiem wi-fi rūteri .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...