Jump to content

HP F2420 kārtridžu problēma


tomaats
 Share

Recommended Posts

Labdien. Uzreiz pie lietas.

 

Tātad pirms neilga laika printerim beidzās krāsas- aiznesu uzpildīt. Atnesu mājās - krāsainais kārtridžs nestrādā - rādas cartridge problem.Ar melno viss bumbās, tikai pārsteidzoši ātri beidzās. Tākā netika pildīts vietējā pilsētā un esmu par slinku , lai ietu tur kko skaidroties , nolēmu pasūtīt jaunus kārtridžus. Šodien arī viņus saņēmu , bet iebāžot iekšā tagad abiem rādās cartridge problem. Rezultātā neko nevar izprintēt. Aizkaltuši nav , kontaktus esmu tīrijis. Rezultāta nekāda. Nezinu paņemt un izmest to miskasti pa logu? Žēl 20 izmestie lati uz jaunajiem kārtridžiem.

Link to comment
Share on other sites

nnoname

viens no jaunajiem kārtridžiem brāķis (kas nav nekāds retums kreisajiem), uzzināt kurš var izņemot abus un atverot printer properties/services/ink levels un liekot pa vienam iekšā - pēc kura ielikšanas sāks lamāties, tas defektīvs

 

Link to comment
Share on other sites

tomaats

Abi nestrādā. Deg visas lampiņas printerim. Neprintē viņš neko , ne ar vienu , ne otru kārtridžu. Oriģinālais krāsainais arī neiet , rāda to pašu. Tas arī aizkaltis nav un kontakti ir mēģināti tīrīt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...