Jump to content

Mēneša laikā uztrenēties un nodzīt taukus


aivisradj
 Share

Recommended Posts

Tomijs123

 

 

4. teiksim taa. uzsaakot skriet tev ir jaapieskjir savam fiziskajam kjermenim zinaams paatrinaajums, veelaak tikai jaanotur aatrums. iedomaajies, ka tu esi bumba, kura ripo pa celju! tiesji taa, ripo! un kaaju peedas ir bumbas virsma! un taa arii riikojies. pareizi skrienot kjermenis neleekaa uz augsju/uz leju. principaa kjermenis gandriiz nekustas attieciibaa pret virsmu)
 1

 

vai video netiek runāts par šo? ekspert

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Zux

    10

  • usver

    7

  • Žaks Noriss

    12

  • Nain

    8

DL, ja nav noslēpums, kādas distances skrēji kādreiz? Cik km nedēļā?

Link to comment
Share on other sites

 

 

tagad Francis provansas ir palicis gaužām nebaudāms
Nu pēdējā laikā nav bijis Francis ņemts, bet kad bija, atceros, ka arī kaut kas nepatika.
Link to comment
Share on other sites

Skriešanai metam mieru, runājot par tēmu.. mēneša laikā max 10kg var atbrīvoties, nekuļu salmus, runāju pieredzi. Ievērojot 800-100kcal diētu. Es ar to cīnijos pusgadu(daudz kg aizgāja) tajā laikā, sēžot uz diētas nevajag papildus treniņus - reāli bojā veselību. Būtu otra iespēja, darītu tā, vispirms diēta - vēlamais svars, pēc tam treniņi pareiza/pilnvērtīga ēšana, lai ātrāk atjaunotu muskuļu masu, kas pazaudēta uz diētas. Šis protams attiecas uz tiem, kam jazaudē 10+kg. Pāris kg var nodzīt palielinot slodzi vai pāris reizes nedēļā uzskrienot 

Link to comment
Share on other sites

sen atpakalj, 80tajos gados, kad intensiivi skreeju, nebija pieejami nekaadi tur speciaalie skriesjanas apavi. maratons tika skriets ar parastaam kedinjaam:) mezjam tika izmantoti leisjos razjoti apavi ar lielaam gumijas pumpaam uz zoles, nesliideeja. cietam pamatam gan nedereeja. par ko te es... aa par tiem celjgaliem... vajag pareizu skriesjanas tehniku, nevis slampaat kaa begemotam un nebuus nekaada sacjakareesjana. tie speciaalie apavi pa lielam ir tuksjs marketings!!!

 

 

Visu cieņu par sportošanu jaunībā, bet nu ne jau nu regulārajiem sportistiem ir problēmas.

Fascinē tādi stāsti kā "es, būdams jauns, veselīgs un spēcīgs zirgs, augošs organisms, ar tādu imunitāti un tādu organisma spēju atjaunoties, kāda man dzīvē diez vai būs, trenera uzraudzībā regulāri trenējoties, vairākus gadus nostiprinot saites un esot ar savu bezmaz ideālo svaru, varēju skriet bez problēmām".

 

Nu .. ne jau tādi cilvēki sūdzas par sāpēm ceļgalos. Sūdzas tieši tie, kam:

 

1) nav bijis pēdējos gados to 3..7 treniņu nedēļā.

2) ir liekais svars - 10, ja ne 15 vai 20kg virs vidusskolas svara

3) ir aiz muguras jaunība, kad katra trauma vai sastiepums sadzija rekordlaikos

4) nav trenera, kas sekotu līdzi katram solim un slodzei

5) skriešana ir galvenokārt pa neelastīgu, ne-mežainu pamatu (lasi - asfaltu).

 

 

Vidusskolā trenējos karatē - skraidījām basām kājām 3x nedēļā pa koka seguma sporta zāli, skrējām atspoles skrējienus ar tajām pašām basajām kājām un visādi citādi ņēmāmies. Vasaras nometnēs vispār - slodze x3. Vai bija sāpes ceļgalos pēc 700 pietupieniem? Vēl 2 sporta stundas nedēļā + paša skriešana no rītiem/vakaros? Nē, ne tuvu. Vai bija kas cits? Da kas var būt jaunam, slaidam organismam ar regulāriem treniņiem? :D d_l, paskrien tagad 100km nedēļā ar kediņām - ja to varēsi izdarīt, pasniegšu medāli.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Šķidrie medāļi ir vēl labāki .

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...