Jump to content

Vai tiešām vaina auto/audio pastiprinātājā Toxic tx-1000...


Raivis84
 Share

Recommended Posts

         Sveiki! Nu jau 5-ais gads un nojaušu, ka laikam pēdējais manam lētajam auto, audio pastiprinātājam Toxic-tx1000. Varbūt kādam ir atgadījies, kas līdzīgs kā man šodien! Un tātad mazliet skaidribai... Man ir 4 kanālu pastiprinātājs toxic tx-1000 (1000w) rms nezinu pieslēgtas priekšā komponentes sony 70w rms (modelis vecs un neatceros), aizmugurē elipses pioneer 4-ru joslu 90 rms (modeli neatceros), subis man stāv aktīvais Vibe CBR 12 1600w - rms 550. šorīt pagriežot mūziku uz volume 30 saak skaneet mūzika, līdz dziesma nonāk līdz lielākiem basies, tā tumbas prstāj skanēt, skan tikais subis (rībina), kas ir loģiski, jo viņš jau ir pie cita pastiprinātāja, kas ir iebīvēts kastē. Maģim arī nav ne vainas. pastiprinātājs toxic pie kura pieslēgtas visas 4-as tumbas, kad volume apm no 1 līdz 25-30 deg zaļā lampiņa, kā pagrieš skaļāk tumbas izrubijās un iedegās sarkanā lampiņa! Ko tas varētu nozīmēt? Vadus neesmu aizticis, neko neesmu pārslēdzis pastiprinātājā, vienkārši pie liela skaļumā pārstāj skanēt tumbas.

 

      Ja nu gadījumā pastūzis ir neatjaunojams, tad esmu noskatījis šo te http://veicis.lv/?nod_id=115101&pid=712785 Vai ši ir laba izvēle manis augtāk minētajām tumbām?

 

      Iepriekš paldies par atbildēm ! Ra cieņu Raivis...

Labots - Raivis84
Link to comment
Share on other sites

Tad laiks paarbaudiit vadus :) ja samaina baroshanas un masas vadus no subja, gadiijumaa nenotiek otraadat (sleedzas laukaa supis)? Bet nu toxics ir suuc peedeejais, briinums, ka tik ilgi shamo pacieti. Tas pio gan arii nav daudz labaks.

Link to comment
Share on other sites

Nu bet ieslēdzot maģi, viss skan nevainojami, nedomaaju, ka pie vainas masas vads 20 mm šķērsgriezumā. Kā jau minēju uz zema skaļuma viss skan kā vajag. turklāt masas vadi man nevar ne pārberzties, ne sarūsēt u.t.t. jo tie ir lapara, vai krāsainā metāla + diezgan pabiezā gumijotā apvalkā, pie klemēm viss tīrs, klemmes arī zeltītas, nekādas brīvkustības. nedomāju ka masa pie vainas. Ta jau tieši otrādāk, pie masas vainas subim pirmam laikam nevajadzētu skanēt, vai ne tā ? Vismaz zinu, ka tukšojas aķīts ārā, kas ir (loģiski saistīts ar masas padevi), tad pirmais atslēdzās sabis, vēlāk sāk tumbas čarkstēt, un tad jau mašīna jāstumj! :(

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Varbūt problēma ar dzesēšanu pastiprinātājā un mikrenēm starp korpusu pasta izžuvusi. Tad kad izslēdzas tas pastiprinātājs, tad patausti, vai nekas briesmīgi nekarst.

 

Tas defekts ir pēkšņi vai palēnām?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu defekts ir pēkšņs, kā pagriež virs 25 vol, kur vairāk basi parādās, tā skaņa pazūd, kā bass dziesmā norimst, tā skaņa tumbās atkal parādās...  Pastiprinātāju, kā reiz šodien taustīju pie manas ķibeles, nejutu, ka viņš baigi karsts ir, remdens bija, bet tāds vienmēr man ir !

 



Varbūt tomēr kāds man var ieteikt kādu samērā lādzīgu 4 kanālu pastiprinātāju, kuram rms jauda apm. 4*80w vai 4*100w mans budžtes 100 Ls ne vairāk.

 

p. s.    Tehniku pērku tikai un vienīgi jaunu, veikalos vai internet veikalos atiecīgi ar garantiju u.t.t.

Labots - Raivis84
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

 

 

kādu samērā lādzīgu 4 kanālu subi, kuram rms jauda apm. 4*80w
 

 

Kur adminis, šādu lasot ir jābrīnās, ka jaunais elektriķis, nav iemetis liesmas sistēmā :D

Link to comment
Share on other sites

kam negadās ! Jau izlaboju, bet zinu, ka tu saprati mani tā vai tā, tikai baigi gudro tagad gribēji notēlot...

Labots - Raivis84
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Zem 100Ls tikai teorijā būs tie 4x80W RMS. Es visādus 1000W pastiprinātājus esmu redzējis, kur reāli nāk ārā tikai max 50W uz kanālu. Viens līdzīgs Toxic 400W mētājās laukos skapī, jo paliels nīkulis. Salīdzinājumam bračka reiz bija iepircis arī 400W @ 4 Om Infinity un uzreiz varēja just atšķirību, jo pie lielāka skaļuma 20A drošinātāju sita ārā. Jāsaka, ka cena bija virs 200Ls. 

Labots - Skrandainais
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

mazāk apvainojies, bet vairāk rīkojies.

 

Kā tev barojas tas toxic un subis, no viena un tā paša barošanas vada 20mm ? Vai katram atvilkti savi ?

 

Kas ir, ja subi atslēdz, tad arī toxic slēdzas ārā pie lielākas jaudas ?

 

Uz pastiprinātājiem ir novilki 3 pāri signāla vadu vai mazāk un galos ir sadalītāji ?

 

Pēdējais nest uz garantiju.

Labots - Kaspars12
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kaspar12 Barojas no diviem masas vadiem, katrs vilts pa vienu un otru malu slieksnim! Ja subi atslēdz, slēdzas tikumtā ārā mūzika, lai gan es domāju, ka subim ar otru pastiprinātāju nav nekāda sakara. Uz pastiprinātājiem izvilkti viens pāris RCA no maģa, kas pienāk pie subja, otrs no maģa, kas pienāk pie Toxic pastūža, kur spraužās iekša jau 2 pāri RCA (Tobiš vienā galā 2 spraudņi (1 pāris), otrā galā 4 (2 pāri), kas pienāk pie pastiprinātāja) !

Link to comment
Share on other sites

Atvieno pa vienam nost skaļruņus, skaties, kas notiek. Iespējams, ka kāds skaļrunis rada problēmas. Bet tas tikai iespējams, un ir tā lieta, ko var pārbaudīt pirms pirkt nākamo brīnumu

Link to comment
Share on other sites

Paldies ju! maz, bet iespeejams, jo nesen paraadiijaas kautkaada charkstoņa vienā no komponenteem, apm. 1 meenesi pacharksteeja pie lielaaka skaljuma, un tagad vairs necharkst, iespeejams, ka varbuut tas ir iemesls!



Varbūt ir kādas atsauksmes par šo pastiprinātāja modeli http://www.expressshop.lv/lv/auto_world/auto_audio-video/car_audio_power_amplifiers/impulse_sd-600_car_amplifier.htm? Pats domāju, ka šis varētu būt labāks nekā mans iepriekšējais Toxic tx-1000 ! Ko teiksiet ņemt ciet par budžeta cenu ?

Labots - Raivis84
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
BLACK ALIGATOR

a moška tev pastiprinātājam konģori  izžuvuši 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Konstatators

Jāatzīst, ka tie Toxic tiešām ir čābīgi izstrādājumi. Bet prasīt šeit ar ko varētu aizvietot, nu puis, lieki iztērēts laiks. Budžeta Pionēris slikts, noteikti arī Kenwoods slikts, Blaupunkts sūds, vidējs Hertz arī kādam nenopietni, beigās atnāks vēl kāds dīvainis, kas par vienīgo mašīnā "daudzmaz" liekamo atzīs DLS Genesis sēriju vai ko tamlīdzīgu... Tak bezjēga.

 

Pabaksties ar to Toxicu, ja nu galīg nevar pie sajēgas vest, ņem vien kādu no brendu budžeta variantiem, noteikti būs labāk par Toxiciem un First Austriām un neklausies šitos wannabe āāāudiofīļus, kam vajag pastaipīt pat uz mašīnā mp3 drellējamās tehnikas...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...