Jump to content

Pāris jautājumu par Sandisk Sansa Clip Zip


rebus
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vēlējos uzzināt atbildes uz dažiem sekojošiem jautājumiem:

1.- vai, izmantojot hronometru (stopwatch), var turpināt sērfot starp mūzikas krātuvi, vai arī, tiklīdz tiek nospiesta kāda poga, laiks apstājas? Man tas ir svarīgi, jo trenējos skriešanā, bet, ja 2 stundas, kamēr hronometrs darbojas, nav iespējams pārslēgt dziesmas, tad tas nebūs diez ko noderīgi.

2.- interneta atsauksmēs šad tad dzirdēts, ka pleijeris ir lēns, gļukains. Kāds no jums ar to ir saskāries?

3.- īsti nav saistīts ar pašu pleijeri, bet kāds no jums to ir pasūtījis caur ebay? LV cena ir 30 ls, ebay- 21 mārciņa, bet nedaudz atbaida tas, ka pie preces norādīts refurbished, un garantija ir tikai 3 mēneši, kā arī, protams, gaidīšana, kamēr atnāk.

Labots - rebus
Link to comment
Share on other sites

Vari mainīt dziesmas un hronometrs joprojām darbosies. Nav gļuki, un lēns ar nav.

 

 Pats ar sūtīju no ebay refurbished. Principā viņš ir jauns, tikai bez iepakojuma. Vari droši sūtīt.

Labots - RHS
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
100debija

Ja jau aizgāja tēma, iepļurkstēšu arī savu sāpi, bija man Sansa Clip+. Bija, līdz kaut kur izsēju, pirms pāris nedēļām. It kā bija doma pirkt tādu pašu, bet man viena sāpe bija ar viņu - izļurkājās 3.5mm kontakts pēc intensīvas pāris gadu lietošanas. Man tikai tā nepaveicās, vai tā ir šī modeļa standarta sāpe? Varbūt varat ieteikt kādu alternatīvu (t.i. vienkāršs, mazs, bez blingbling displeja, ar ext. atmiņas kartes slotu, bonuss - flac atbalsts).

Link to comment
Share on other sites

Man clip+ jau pašā sākumā bik pazuda kontakts, vajadzēja štekeri bik grozīt. Brāķis vai neveiksmīga lietošana - velns viņu zin. Apmainīju pret garantiju un ir ok jau vairākus mēnešus. Tagad tuvākajās dienās domāju piepirkt lielās ausis, cerams, ka pavilks normāli.

Link to comment
Share on other sites

Pašam krājumā divi clip+, problēmas ar 3,5mm štekeriem bijušas abiem. Vainu veļu uz to, ka vienām no austiņām tas 3,5 spraudnis ir diezgan masīvs un kabatās vai tamlīdzīgi liela slodze uz ieeju.

 

Tiem, kam rokas nav līkas un no lodēšanas saprot vismaz pamatus, šitās vainas labošanai vajadzētu būt pietiekami vieglai. Pats gan to autsorsēju.

Labots - Tomazz
Link to comment
Share on other sites

100debija

Pat lielās Sennheiser hd25-1 II SansaClip+ pavelk salīdzinoši labi. 

 

Iedevu pulksteņmeistaram salodēt 3.5mm kontaktu, kādu laiku nečakarējās, tomēr ilgstoši lodējums neturējās.

Link to comment
Share on other sites

Ir viens clip+, jau gadu, nekāda vaina, lielās Sennheiser ausis ļoti labi velk, trešdaļa pleijera jaudas tik izmantoju, kā kurai dziesmai.. Bet problēma ar radio. Radio parasti skan tā pliekani, ar pazudušu skaņu diapozonu, bet pakustinot ausu vadu,ne štekeru pašu, vairākas reizes, trāpot uz vajadzīgo ''pusi'' un to noturot,  radio skanējums paliek dzīvs, var dzirdēt, ka stereo skan. Tas pats ar kad pieslēdzu pie tumbiņām. Bet ja klausās mūziku, tad vadu vari locīt kā gribi, skanēs viss kā tam jāskan. Itkā radio uztveramība manā dzīvesvietā problēmām nevajadzētu sagādāt, visu ķer labi.

Un vēl, ierakstot no radio kautko, jums tas ieraksta laikā un pats ieraksts ar čerkst? tā klik klik klik; šī klikšēšana, padara šo funkciju nelietojamu. Šķiet ar to radio un kliķšķiem, tas jau bija no paša sākuma. Ierakstīt no radio ar nav akūti nepieciešami, bet ja jau tāda funkcija, tad jau jāstrādā kā nākas.

Labots - dekers
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

Kaut kaa sanaacis, ka lielaakaa dalja kolekcijas ir wav formaataa.

To kļūdu var vienkārši labot ar kādu konverteri vai skriptu... Pie tam, tad gan jau arī failiem nav tagu. WAV formāts gan tos atbalsta, bet liela daļa programmu un dzelžu gan nē. FLAC tagus atbalstīs gandrīz viss.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Skatos uz Sansa Clip+ , Kāda pieredze, cik ilgi bača tur? Protams, saprotu, ka tas atkarīgs, kādas ausis pieliek, būs mazie puļķi, man galvenais, lai savas 2 darba dienas darbā notur, tās ir aptuveni 16h ik pa laikam pārslēdzot music/radio, kad kāda neinteresanta pārraide sākas, pārslēdzu mūziku.

Agrāk bija visādi mēsli, kam bača maz turēja, 3.5mm štekeris ātri izčakarējās, tika lodēti atpakaļ, pat papildus pielīmēti, bet agri vai vēlu kontakts bija vaļā. Pagaidām lietoju pavecu sony ericsson walkman, bača vairs nav no jaunajām, pēc šiem gadiem jau sāk zust datu kabelim kontakts, pats konektors čakarējas un nepatīk tā pāreja lai pievienotu 3.5mm austiņas.

 

Pie reizes, varbūt var ieteikt kādas labas austiņas, no puļķu sērijas, pagaidām ir oriģinālās sony ericsson walkman, bet tām īsais vads. Uz puļķiem nekad neesmu bijis sajūsmā, bet lielās ausis nav iespējams nēsāt, noteikumi. Domāju par kādām sennheiser.

Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Tam Sansa Clip tieši austiņu izeja ir vājā vieta, it sevišķi jaunajam modelim. Bet tā skanot it kā labi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

16h ir uz robežas. No lētām austiņām iesaku philips she3590.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...