Jump to content

LTC līguma laušana bez līgumsoda


Dermantīns
 Share

Recommended Posts

Pirms kāda laika viens čoms minēja, ka līgumu par elektroniskajiem pakalpojumiem (optiku) var lauzt, ja pakalpojumu sniedzējs nespēj nodrošināt to jaunajā adresē (nav infrastruktūras). Pašlaik pakalpojums tiek izmantots dzīvoklī Rīgā, bet pēc pāris mēnešiem tiek plānots pārcelties uz laukiem, kur pieejams tikai DSL. Attiecīgajā privātmājā jau ir DSL nets ar TV pakalpojumiem, tā kā LTC piedāvā pārslēgties uz DSL (būtu 2 interneta līnijas) vai pārrakstīt esošā abonenta pakalpojumus uz manu vārdu (būtu 1 interneta līnija).

Jebkurā gadījumā, mani tas neapmierina, jo es vēlos optiku. :) Šajā variantā viņi piedāvāja izpētīt teritoriju un variantu, kurā es apmaksāju infrastruktūras ierīkošanas izdevumus, kas, protams, arī nav pieņemams.

Pētīju līgumu, pielikumu un visu, ko LTC deva, bet nekur neatradu punktu par līgumsoda atcelšanu/paturēšanu dzīvesvietas maiņas situācijā. Boot forumā vienā topikā manīju, ka to atrisinātu iesniegums "Mainu dzīvesvietu uz xxx, lūdzu nodrošināt pakalpojumu vai lauzt to bez līgumsoda" - vai tas nostrādātu?

Gaidīšu atbildes, paldies.

 

P.S. - Atvainojos par postošanu nepareizajā sadaļā (tikko ievēroju, ka ir "interneta provaideri" sadaļa). Būšu pateicīgs, ja moderatori pārvietos uz attiecīgo sadaļu.

Labots - Renārs
Link to comment
Share on other sites

Līgumsods netiek piemērots ja viņi nevar nodrošināt pakalpojumu,šādā pat veidā tiku vaļā no sava līguma.

Labots - arābs
Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Cik sen tas bija un kāda bija procedūra (iesniegums, telefoniski, ...)?

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Tieši tā - ja jaunajā adresē pakalpojums nav iespējams, brīvā formā raksti iesniegumu klientu apkalpošanas centram, ka "sakarā ar to, ka adresē, uz kuru pārceļos [adrese te], jūsu sniegtie pakalpojumi līdzšinējā izpildījumā nav pieejami", tu atsakies no viņu sniegtajiem pakalpojumiem.

 

Tā jau sen zināma metode, kā atkratīties no ilgtermiņa līgumiem.

Tiesa - neaizmirsti visu tehniku (optisko modemu, rūteri, dekoder, kas nu vēl ir) smuki visu kopā ar barošanas blokiem salikt vienā maisā, un aiznest uz LTC veikalu, lai viņi pretī iedod kvīti, ka tehnika pieņemta. A savādāk pēc pāris mēnešiem pienāks rēķins par 200+ Ls par tehniku. Stāsts iz dzīves - manam puikam šitā sanāca, jo LTC veikalā rindas dēļ nepierakstīja, ka tehnika nodota.

 

 

EDIT: Pēc zemāk publicētajām biedru atsauksmēm izskatās, ka šitais pasākums ir piegriezts jaunajiem slēgtajiem LTC līgumiem. Atvainojos par maldināšanu ar novecojušu informāciju!

Labots - Arnolds Piepe
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

pēdējās izmaiņas LTC līgumā ir atrunāts ka tā ir klienta problēma, ka viņš kaut kur pārceļas. Līgums ir noslēgts uz 24 mēn un punkts. Jautājums tikai, vai tu esi parakstījis jauno Līguma edition?

Link to comment
Share on other sites

Iepriekš tā tika veiksmīgi darīts, pēdējā reizē vairs nestrādāja ~2012 oktobrī/novembrī (līgums bija noslēgts 2012.g janvārī). Atbildēja tieši tā, kā jau Lapais rakstija.

Eh, žēl, ka jaunajā adresē optika nebij pieejama :) Tagad jāapmierinās ar ātrāko dsl un līgumsodu.

Labots - falck
Link to comment
Share on other sites

šitā fīča vairs nestrādā, pārāk daudz haļavščiku bija saradies.

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Liels paldies Lapajam un Falck par informāciju - būsim zināt šito jauno 'joku'... Bet, cik saprotu, vecajiem klientiem (kas vēl pagājušovasar pieslēdza), nosacījumi nav grozīti?

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

 

Līgums ir noslēgts uz 24 mēn un punkts.

Tagad vairs nevar vispār slēgt beztermiņa līgumus? Trīs gadus atpakaļ varēja,vismaz dsl pieslēgumam.Vienīgais nedrīkstēja tajā gadījumā izmantot akcijas vai savādāku bezmaksas ierīkošanu.Bet par modēmu un darbu bij jasamaksā.55Ls un bez termiņa līgums rokā.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Dermantīns

Vai varētu, lūdzu, kāds nosaukt līgumos punktus, kas atbilst šai redakcijai (varbūt tie ir interpretējami no tiesiskuma viedokļa)?

Link to comment
Share on other sites

jurists par tavu naudu jebkuru līgumu būs gatavs interpretēt no tiesiskuma viedokļa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Dermantīns

Man 8. maijā atnāca vēstule, ka LTC palielina abonēšanas maksu par 48 santīmiem, kā arī ar piebildi, ka var lauzt līgumu mēneša laikā bez līgumsoda - tā kā dāvana no debesīm, īstajā laikā. :))

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...