Brugos Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 (edited) Sveiki.Atkal man ir problēma pret kuru esmu atdūries un netieku tālāk. Pārinstelēju māsas pc uz win7 ultimate, tātad tas nav legāls un vajadzīga aktivizācija. Ieteicams bija to darīt ar [te bija kaitnieciska metode] esmu mēģinājis arī ar citiem, bet iznākums ir viens un tas pats. Itkā parāda, kad ir viss okey, bet tad viņš restartējas un vairs neslēdzas iekšā, bet tiek līdz vietai kur lādējas un rādas win7 un restartējas. Varbūt kko spiežu nepareizi vai kas, kpc tā.? Edited April 4, 2013 by Skrandainais Pirātisms Link to comment Share on other sites More sharing options...
intervall Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 pamēģini antivīrusu un uac izslēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brugos Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Antivīrus man pat vēl nav uzinstelēts, bet pamēģināšu ar user account control izslēgšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markei Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Diez vai tev te kāds palīdzēs, kā zagt OS. Atnāks vēl dusmīgi boot admini un tevi muļķi salamās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brugos Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Paldies. intervall pamēģināju ar uac off. viss tagad okey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intervall Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 vēl pamēģini izraut sertifikātu vai pārējo drazu,kas visdrīzāk ir palikusi,ja esi jau čakarējies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapa Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 (edited) Autor - tev par rakstu zīmēm jamaksā? Nafig kko kpc - paldies, ka vismaz pieturzīmes esi salicis. pamēģināju ar uac off. viss tagad okey. neskaitot iespējamo "zvērudārzu" iekš Windows 7 Ultimate #### Edition Edited April 4, 2013 by tapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brugos Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 tapa - ja nesēdi pie sava PC un garumzīmes ir uz alt pie kā neesi pieradis. un izskatās, kad tev tik, ka tik pie kkā piekasīties. Kāda atšķirība ir garumzīmes vai nav priecājies, kad saprati, kad par ko iet runa un varēji izlasīt. intervall - kā to izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intervall Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 (edited) intervall - kā to izdarīt? Ar to pašu brīnumu,ar kuru to/tos iebaroji. Ja esi beidzis spēlēties,ieslēdz gan uac atpakaļ drošības labad. Edited April 4, 2013 by intervall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezavecis Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nu nebūs te atbalstīt pirātismu un mācīt, kā zagtu windows lauzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts