Jump to content

Programma ieskenesanai


mudza
 Share

Recommended Posts

sveiki!

 

iesakiet progu ar kuras palidzibu varu ieskenet dokomentus un rediget tos, piemeram ka abbyy finereader 11, bet man ta isti vins neder, nelauj ieskeneto krasaino dokomentu rediget rakstito lai paliktu melns teksts uz krasaina fona, vardu sakot iesakiet kadu labu softu dokomentu ieskenesanai un redigesanai, paldies!

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Tu vispār saproti, ko pats prasi? Kur softs ķers info, kādai krāsai jābūt zem rediģējamā teksta? Pat tādas aplikācijas kā PS un Corel ar saviem patentētajiem maģiskajiem Smart Brush nespēj normāli klonēt kontentu, kur nu vēl kāds OCR softs.

Link to comment
Share on other sites

Es darītu tā - ieskenētu kā bildi, kā bildi rediģētu (piem. ar Paint.NET), un tad rezultātu izdruktu vēlreiz. Atšķirību diezi vai kāds redzētu.

Link to comment
Share on other sites

danke, Vilx- izciniju visu ar parasto paint, bet ja nu tomer kadam ir pieredze ar kadu no sadiem softiem uzrakstiet - paldies!

Link to comment
Share on other sites

Lai ieskenēto tekstu normālā viedā varētu rediģēt (ar klaviatūru, nevis "otu, zīmuli un dzēšgumiju"), šā vai tā ir vajadzīga kāda OCR programma, un man jau gan liekas, ka nekas labāks par FineReader nav izdomāts. OCR programmas principā dara "melno darbu" - pārveido skenēto dokumentu par normālu rediģējamu tekstu, a viss pārējais - tabulu atpazīšana, fontu un fontu stila atpazīšana u.c tā jau "izvirtība". Kaut kādas papildus darbības ar atpazīsto tesktu jau gulstas uz ārējām teksta apstrādes programmām. Nav ko cerēt, ka OCR programmas pārvērtīsies par pilnvērtīgiem tekstu redaktoriem, ka Word vai OpenOffice.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...