Jump to content

toshiba satelite


ser4iks
 Share

Recommended Posts

Sveicināti ir radusies tāda problēma kā alus + dators= beigas.

Un sekojoša tēma vai Toshiba satellite C6660-1HU ielikt mātes plati no kāda cita datora jo jaunu nopirkt nav reāli un gribas sataisīt!

Sīkaki info par datoru nu viszmaz ko var atrast uz korpusa:

part no. PSC(vai 0 nevar saprast)OSE-01X00UG3

serial no. 6B168774K

Link to comment
Share on other sites

Vai kāds jau ir devis slēdzienu mātes plates stāvoklim? Ir degusi, ir mēģināta attīrīt ar spirtu un ķīmiju + ultra skaņas vanniņa?

Kur uzlija alus, cik daudz, jo bez beigtas mb var nākties arī mainīt Klaviatūru.

Link to comment
Share on other sites

All-marss

Neķer kreņķi!

Samierinies ar domu,ka pizģec Tošibai!  Ja pašam par datora iekšām maza saprašana,un,spriežot pēc tava komenta,tā tas arī ir,visekonomiskāk ir ieguldī naudu nevis remontā,bet gan jauna dzelža iegādē.

Veco var mēģināt pa daļām pārdot un tā kaut kādu naudu atgūt.

Lai tev veicas!

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Portatīvajiem datoriem nevar ielikt un plates cena bieži vien tuvojas datora cenai. Alu vajag dzert kaut kur citur.

 

ielikt mātes plati no kāda cita datora

Link to comment
Share on other sites

Volters
(labots)

Tas, ka neatmaksājas, ir skaidrs, bet ielikt? Kāpēc nevar? Ja vien ir, ko likt ;)

Pirmkārt, modelis ir nevis C6660-1HU, bet C660-1HU. Ja ir plate no kāda C6xx, liela varbūtība, ka var pārlikt bez iespringšanas. Var nederēt kāds caurums, kur USB vietā, piemēram, ir e-sata, vai tml. Bet pamats jau viens un tas pats. Problēmas rada tikai 1 lieta. Uraksts uz lapša "For emerging countries", kur no Toshibas ierastās kvalitātes vairs nav ne smakas. Tad i domā, ka tā arī ir, ka neatmaksājas.

Pārdod visu tāds kāds ir patreiz. 20 Ls ar visu lādētāju varētu būt ņemams.

Labots - Volters
Link to comment
Share on other sites

 

Alu vajag dzert kaut kur citur.

 

Alu vajaga dzert pie parastā datora - ja nu patiešām sanāk plūdi, tad nomainīt klavieri 3-4 lati. Tas kraiņij slučijā, parasti jau izžāvē un iet :)

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Volter, nemaldini cilvēku....

 

Lādētājs 10 lvl

15.6 LED ekrāns - 40, 50 LVL aizies

320 gb HDD --

3 gb Rams --

i3 procis --

DVD uz Sata slota --

Bača, ja vēl tur un nav sagājusi uz īso --

 

Ja izjaukt un iztirgot pa detaļām savāksies vismaz 80 lvl, tas prasīs laiku, bet šis lietas ir pieprasītas, ja  ir strādājošas visas.

Labots - XRS
Link to comment
Share on other sites

Volters
(labots)

Lai autors man piedod, bet nekā personiska. Reāls piedāvājums šādās situācijās uz sitiena.

Prasīt vari visus 100, bet tas nenozīmē, ka kāds tūlīt par tiem 100 vai 70 tādu kaķi maisā paņems.

 

Ja ir kā parasti, tad šādās situācijās, kad sāc skatīties, kas tad tur vēl ir izmantojams, visbiežāk izrādās, ka labākajā gadījumā paliek tikai ekrāns (kuru pēc tam ilgi un dikti kādam jāmēģinā pārdot tālāk), kaut kāds minimāls rams un procis, kuru nevienam nevajag. Nu ok, baroklis.

Klaviere, pamatplate - beigta. ODD nojāti, cietajam BADi, baterijām nolietojums - 30-40%. Dažam arī korpuss noskrāpēts tā, ka kauns skatīties. Par 70 jau ejošu dualkori var dabūt ar visu aķi un barokli un visiem 4 GB DDR2.

 

Ja dators ir noplīsis cilvēkam, kas saudzē mantas un ar tām labi apietas, tad bez problēmām var arī vairāk. Labi, ka šādā reizē tur ir tikai alus :D Dažs dzer alu un arī pornu lūr :) Skrūvējot vaļā, jāvelk gumijas cimdi un maska :D

Labots - Volters
Link to comment
Share on other sites

ser4iks

nu komentari ar isti nav vieta jo es kadreiz biju nemies ar parastajiem datoriem vienkārši draugs sabojaja portiku vajag mates plati un  to es nomaisisu pats bet vienkārši nav info par saderību ar citam markam es domaju tiesi toshiba varbud der no kada cita mates plate.pats nebiju vainigs!taka noderetu tehniskie padomi un komentari nevis spriedumi kurus var izdarit katrs!

Link to comment
Share on other sites

Volters

Nu sorī :D

Ja der, tad tikai no Toshibas. Nē. nu protams, ja keisā var dabūt iekšā kāda ultrabuka iekšas, tad ar skoču var ielīmēt tur kaut vai Ipadu :D Bet vai Tev to vajag? Vajag Tavas pamatplates konkrētu modeli, lai atrastu, kuriem modeļiem vēl ir savietojamas plates.

Link to comment
Share on other sites

ser4iks

man jau vajag tikai toshibas modelus no kuriem der mates plates kods LA-6842P

Link to comment
Share on other sites

ser4iks

es domaju samest no 2 kompjiem metajas viensToshiba
L30-115

Link to comment
Share on other sites

Athlons

ja kādā brīdī saproti, ka tomēr neko nevari izdarīt tam kompim un nolem iztirgot pa daļām, tad padod ziņu...

ir kāreiz tāds pats modelis ar sabojātu lcd matricu, varbūt saņemšos un iepirkšu no tevis...

Link to comment
Share on other sites

ser4iks

ir kadi padomi sakara ar tehnisko parametru pusi?kuriem modeliem ir tadas plates?

Link to comment
Share on other sites

ser4iks

nu to mes redzesim vai pietiks prata ieslegt kalkulatoru :taunt: ka neka nedomaju ka tas ir grutak neka auto remonti!

beidzam spriedelet kas un ka ka tirgus babas!konkretus risinajumus uz uzdoto temu!par savu saprasanas limeni spriedisu pats! :grin: neko tirgot netaisos gribu remontet un neatkapsos no ta!tas nav grutak ka remontet auto smadzenes nav nekada rakeshu zinatne nomainit var katrs zidainis man vienkārši vajag info no kuriem modeliem der vaitad tik gruti izpalidzet?atrastu pats bet kompis darba tik lens ka artak izmetisu to pa logu:D

Link to comment
Share on other sites

notebooki sakīdzinot ar auto ir raķešzinātne. vismaz tavā gadījumā. Ņem ka lielo roreni un sacērt visu gabalos.

Link to comment
Share on other sites

ser4iks
(labots)

tici man ne to vien esmu licis ja vajadzes no2 platem 1saliksu nevajag domat ka citi mulki un neko nemak man pasam ir it izglitiba taka baigsima barstit gudribas un runasim tehniski nevis ka tirgus babas to un sito nevarsesi info ludzu sniegti nevis spriedumus par citu sagatavotibu un vel citus pienemumus ja nezinam par cilveku neko citu!palugsu tehnisko info!un par temu ar gudribam nevajag barstities ja pasiem nav sajegas sobrid te ir tikai2 saprotosi foruma biedri kuri snedza kkadu info parejie pagaidam izskatas pec tirgus babam!ja gribat te barstit savus pienemumus tam ir citas vietas ka piemeram tirgus:D

JDat pamegini auto saremontet gudriniek gribu redzet kur ir rakesu zinatne!:D

Labots - ser4iks
Link to comment
Share on other sites

raķežinātne priekš tevis ir notebooki nevis auto. Nepārproti.

 

Notebook. Ielikt plati no cita. Tu maz abas plates vizuāli salīdzināji? Vai vispār mehāniski dabūsi korpusā iekšā? Vai HDD, CD, utt utjp savienojumi abām platēm ir tajā pat vietā? Vai apabām platēm ir tāds par LCD pieslēgums? Kāpēc citiem jādomā tavā vietā? Jāuzdod tev jautājumi, kurus tev pašam vajadzētu izdomāt un atbildēt? Kāpēc citiem jānodarbojas ar ekstrasensu lietām un jāmin tavā vietā vai derēs? IT cilvēki tādas lietas paši noskaidro. Te nemaz neiet runa par elektronikas zināšanām, bet gan par pamatiem. Izglītība? Spriežot pēc taviem jautājumiem. Mehaņik desjatogo razrjada v Lūznavas lauktehnikas iznstitute.

 

Spriežot pēc taviem jaut'jumiem, es tevi nelaistu pat pie saca auto elektronikas. Par mehāniku padomātu. PAgaidām nav pazīmes ka tu nejauši vari aizmirst pievlikt kādu svarīgu skrūvi motoram. Bet nu. Drošības nolūkos. Labāk turies pa gabalu arī no manas mašīnas.

Link to comment
Share on other sites

ser4iks

man nevajag der vai neder es vienkārši gribu zinat analogus vai modelus kuros uztaditas tadas plates!

JDat man neinterese ko tu doma par luzni ar kuru brauc un strideties ar tevi netaisos!tikai tei tehniskie parametri man nepieciesami kurus paludzu!beidz metat gudriti un ja nav info nemaci citu ja pasam sajegas par to nav nekadas!es netaisos ne tavu luzni remontet ne pieradit kada prasme man ir kko skruvet vai taisit!

vienkārši lidzigus parametrus var tak atrast man nav pietiekama interneta atruma lai samekletu vienkārši modeli kuram ir lidziga plate ieksa!varbut kads ir saskaries ar tadu problemu un atrak ir pajautat!

Link to comment
Share on other sites

tu pats saproti ko tu prasi? Pārfrāzēsim: "Jūs ko? Vai tiešām nezinat visas toshiba modeļu mātesplates no galvas. Jūs esat tik gudri ka jums jāzin vai manam hlamam der cita plate. Atbildiet, sakeri!" Patīk? Tu tiešām esi dumjš edijots vai tikai izliecies par tādu? Portatīvais dators nav autiņš. Tur nevar tā kā tu esi iedomājies uz dullo mainīt detaļas. Tā neviens nedara. Tak saproti jel vienreiz to. Ja tu tādā pat stilā remontē auto, tad iesaku sākts slaucīt ielas. Vari remontēt autiņus tikai santīmpisējiem, kuriem pofig par tavu remontu kvalitāti.

Link to comment
Share on other sites

ser4iks

nu redz 1 cilveks var pateikt a pareje spredike un parfraze kko un murgo!antins tu esi JDat!nekas nav jazin no galvas ir internets un taja tev umnik neka vairak par google nevajag:D

paldies saprotosiem biedriem nevis tirgus babam kuri vienkārši barsta gudribas un nespej pat saprast ko nozime tehniska informacija un kur to atrast!

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka bez googles tantes te lielākā daļa ir praktiski nulles, tik vien kā zina, kur apmēram kaut ko vajadzētu meklēt.
Interneta nav, autoservisam brīvdiena :D

Link to comment
Share on other sites

ser4iks

piespiedu karta iegadajos okartes interneta modemu:D

Link to comment
Share on other sites

aivis1984

 

ser4iks ja jau esi ar IT izglītību, priekš kam tad forumā meklē help - tādas elementāras kā datora diagnostika jau skolā varēji iemācīties..

 

Link to comment
Share on other sites

Jābūt kaut nedaudz prātam arī lai mācētu kaut ko sameklēt internetā. Ne visi ar to ir apveltīti. Oi kā man patīk auto elektriķi, kuri māk izmantot tikai "pīkstuli" uz multimetra. Par 12V mērīšanu nemaz nerunāsim. Vai esi viņu saimē? Es arī nevaru strādāt bez interneta. Tikai... Google ir sekundārs. Pirms googles ir citas svarīgākas vietnes kur smelties vajadzīgo informāciju. Varbūt nākotē arī autiņi jaremontē ar youtube video palīdzību? Uz priekšu pokemonu tauta!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...