Jump to content

sanchez
 Share

Recommended Posts

Sveiks,

 

Nāku pie jums ar Ziņojumu - ir iespēja pievienoties jaunai PBBG spēlej jeb Interneta Pārluka Spēle kurai balstās uz Sociālo Stratēģiju. 

>> Kopumā ir 59 aktīvas valstis. Visas preces ir ražotas no citiem spēlētājiem, un visiem pilsoņiem ir iespēja strādāt katru dienu. Uzņēmējdarbības pilsoņi var atvērt uzņēmumi dažādās nozarēs, un var iesaistīties tirdzniecībā visā pasaulē.

>> Jācīnās, lai aizstāvētu savu valsti - vai palīdzēt tai iekarot pasauli! Iesaistīties taktiskās kaujas pret otru par resursiem vai taktiskās priekšrocības. Jebkurš iedzīvotājs var iesaistīties arī savas valsts armijā, un kalpot dažādās kaujas lomās.

>> Vadi savu nāciju ar atbalstu no saviem iedzīvotājiem, kandidējot vēlēšanās par partijas līderi, kongresmeni vai pat prezidentu. Vai varbūt vienkārši sagrābt varu un kļūt par diktatoru, bet jābūt uzmanīgiem.

>> Meklējiet slavu un godu sporta jomā, konkurējot ar citiem jūsu reģionā, valstī vai pasaulē. Vairāki sporta veidi ir pieejami, tostarp vieglatlētika, peldēšana un svarcelšana.

 

Pievienojies - http://www.vnations.net

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...