Jump to content

HP Pavilion G6 garantija


girtsvanags
 Share

Recommended Posts

Labdien, forumieši.

Jautājums ir sekojošs. Ir HP Pavilion G6 ar garantiju, jo dators iegadats LMT centrā. Dators ipašuma ir apmeram 1,5 gadu. Pedeja laika ir sacis pastiprināti karst un ari ventilators šņāc.

Tas nu skaidrs putekļu vaina,

Tad viens tachpada taustiņš ir iekritis uz iekšu, bet to sapratu pa garantiju neviens nemainiss.

Tad ir viens tads gļuks ka reizem strādājot paradas uz ekrāna stripa kas mirgo un raustas, bet pec laika pazud.

Par garantiju jautājums vai visi šie defekti attiecināmi uz garantijas remontu? Pats varetu izjaukt, bet tad garantija bus pilniba zaudeta.

Link to comment
Share on other sites

rememberme

Tiec no viņa vaļaa, cik aatri iespeejams. HP ir meesli. Pašlaik mans čoms domaa ko ar taadu mironi dariit. Garantija tiko beigusies, bet tas meesls liekas izcepies un neko vairs neraada. Serviss centros prasa 100ls un vairaak, par maatenes maiņu, iespeejams ar procis jaamaina. Liekas bija labi tehniskie parametri, i3 vai i5 cpu, 4gb DDR3 rams. 750gb hdd, vga arii neslikta. Tagad maybe, tik rezerves daļaas biki vareetu atpelniit.

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka ventilators šņāc, prasās pēc apkopes -kā teici, no radiatora putekļi jāiztīra. Kā nekā 1,5 gadi lietošanā! Tas ekrāna gļuks vairāk attiecas uz garantijas remontu, ja vien dators nav kritis vai citādi saspiests. Izskatās pēc matricas defekta. Par taustiņu - drīzāk to norakstīs uz nolietojumu, vai izdomās citu atmazku. Es domāju, dēļ ekrāna varētu doties uz servisu. Kaut vai uz Servisnetu, jo LMT diez vai nodrošina garantiju.

Link to comment
Share on other sites

girtsvanags

respektivi garantija varu prasit lai meklē to displeja vainu, Un pašam bus jamaksa lai viņi iztiritu putekļus pareizi?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
seyhee

Šis HP ir liela miskaste, tiešām. Paziņam arī G6, puse no defektiem, kurus pieminēji arī viņam ir. Rūc kā putekļusūcējs, ļoti karst, taisa autorestartus u.t.t. Tagad it kā patīrīja, ir nedaudz labāk, bet skaņa vienalga kaut kāda drausmīga. Ar displeju vari braukt uz garantiju, atradīs vainu, nomainīs!

Link to comment
Share on other sites

Es gan teiktu, ka visu var mēgināt pa garantiju.

Un labāk stiep nevis LMT bet pa taisno uz Servicenet. Izstāsti visas problēmas, tas ja kaut ko pa garantiju neremontēs, tad pateiks, cik varētu maksāt remonts un ir tiesības arī atteikties :) Bet principā arī skaļa rūkšana daudz maz var iederēties garantijā, jo var arī cooler vaina būt.

Link to comment
Share on other sites

girtsvanags
(labots)

Putekļus klients esot pamanījies dabūt ara ar kaut kādu putekļsūcēju.  Palicis esot klusāks un vairs tik traki nekarst un nešņāc.Paliek tik tas video kartes problēma. Bet intereses pēc no kā radies ta problēma. 

Labots - girtsvanags
Link to comment
Share on other sites

optron

Pirmkārt, tiem G6 ir 3 gadu garantija.

Otrkārt, putekļi ir jātīra regulāri, nevis tad kad ir pa vēlu.

Treškārt, tie simptomi liecina ka lietots ir ļoti nevīžīgi un garantijas remonts ļoti pareizi darīs, ja atteiks garantiju.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...