Jump to content

Max payne 3 steama


Guest fmx
 Share

Recommended Posts

Baigais Janka

Tikko pa izejamajām lamājos matam :) Spēlēju, spēlēju, pēkšņi vienā konkrētā brīdī izlec idiotisks dialogs "Insert Max payne disc" ar OK/Try Again/Cancel - spied kuru pogu gribi, tas logs turās, kā klints. Visu laiku vienā un tai pašā vietā šmuce notiekās. Spēle, protams, stīma, kāds tur disks... Forumos skatos, ka neesmu vienīgais.

Tas tā, lirika - uzsita asinis, kā šitā game tika pieminēta :) Pat pieklājīgāko vārdu, ko veltīju rockstar un stīmam, še neuzrakstīsi. Vot tev, pērciet tikai oficiālās spēles...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
bigmaneds

Iesaku tev izspēlēt abas vecās sērijas,tad tu sapratīsi story un kas tev jādara un ko tev gaidīt no tā.Ja nezini vai ir vērts ņemt,tad iesaku paskatīties pāris "review".

Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē "steama"?

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Es vēl aizvien šito gami par jēlu mēslu saukšu :) Tai iepriekšminētajai problēmai tiku garām, kaut ko dzēšot no stīma drazām, kaut ko ķīmiķojot, bet ilgi prieki nebija - atkal citā vietā, vienmēr vienā un tai pašā - nokaras, viss sastingst, un cauri. Vispār, man jau kādas četras vai piecas spēles praksē ir tādas, ka stīmā viņas baisi gļuko, a kreisās krakotās iet kā žvīkst :) "Metro" tā arī darījos, kad sakārojās atkārtoti uzraut, bet pašā ielādes sākumā nokārās - uzliku krakoto, un ar baudu dzenāju bez problēmām.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...