Jump to content

Milzīgāks Tele 2 rēķins


Lapinsh
 Share

Recommended Posts

Lietotājus, kas uzbāzīgi reklamē kādu vienu savu preci/pakalpojuma sniedzēju, no foruma vajadzētu izšvarņīt.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • VIL

    9

  • CAP

    9

  • tumsasgars

    10

  • Lapinsh

    9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tā notiek dēļ tā ja tu pastāvīgi nekontrolē savas ierīces(telefona) darbības
 589mb 15 sekundēs ir cik ātrs nets? ~300 megabiti? Nice! Optikas dzīsla no torņa uz telefonu rulz!
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Kams,Beidz dusmot! Nezinu nekā par 600mB/15sec,pēc jaunās 3G bāzes stacijas ātrums te nav īpaši liels palicis no 1,2MB/S-2,64MB/S(10-22mb/s). Man pašam nāk pilnā Reiķina datu analīze PDF formātā uz 20-40lpp. Normali cipari tur. Huh

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Tad jau priekšroka dodama dzērājtofiku iemītniekiem

 

Kas vainas dzērājtofikiem? Savu reiz noder.

Ja nezināji, vīnā vismaz ir patiesība, atšķirībā no reklāmām.

Link to comment
Share on other sites

@tumsasgars kamēr nav problēmu, nav problēmu :)

Diemžēl, dažiem ir problēma ar mistiskiem datu apjomiem un saprotams - rēķiniem. Un tajos tieši tāda maģija parādās....

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Kams,bet te variants un daudzos citos arī ir pilnīgi skaidrs. Pārtēts datu apjoms un kāds vel huuh 5gb*0.09=460ls + 2GB par datu plānu zelts. Un nē,es netaisu reklāmu kādam(kā daži ar brīvību,gandrīz katrā topikā). Tele2 ir bedre milzu lempjiem(neredz ne to ka tel netu ēd,5GB nepieciešamas 2,5h tele2 tīklā(nesen visas savas android aplikācijas apdeitoju) un tiem kuri nespēj apvaldīt savu tā teikt tieksmi "iekāri" kačāt,kačāt,kačāt(teica tak ka bija brīv.klients un 100% domāja ka bezlimita trafiks,un man pašu besī tādi noslogotāji redz es bezmaksas varu 20gb kačāt un vairāk,visam ir limits,lai būtu normāli lietojams pakalpojums).

Speciāli pārtērējām paziņam ZZ viss vienības pieslēgumā(kā rakstīts bija tā bij 8lieki saņi par 1sms(51) un zvana minūti.)

 

Ir tur nenozīmīgi gļuki,bet neviens no paziņām,nedz darba kolēģiem(bij viena kas uz ārzemēm visu laiku zvanijās, savam dēlam, reikini lielāki par 40ls,nenāca) nesūdzās.

Un jā kad bija tas masu zonas gļuks,visi uz mani darbā šķībi skatījās,jo man vienīgajam no 20cilv bija i zona in nets gāja i zvanīt varēja. :-)

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
tas ir kā? "5gb*0.09=460ls + 2GB " man sanāk, ka 5GB*0.09=0.45GB

 

1 gigabyte = 1024 megabytes*5=5120MB*0.09LS/MB=460,80LS

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

tumsasgars, nu ko tur ņemties, tie tarifu plāni ir tāpēc, lai cilvēks sāktu domāt. Pa 5Ls/mēn arī būs "bezlimita" pakalpojumi, kuriem beidzoties vai pārkāpjot nosacījumus, ierubās lielais cipars. Tas attiecas uz visām priekšapmaksas kartēm.  Vislielākie pukstētāji arī ir lielie taupītāji, kas taupīšanas rezultātā ietaupa līdzekļus ar mīnus zīmi. 

 

Vot ar lētumu nesen fāters iegrābās pārejot no LMT uz Amigo. Pretēji solītajam rēķins pieauga vismaz 2-3 reizes, jo viesabonēšanas tarifi NVS valstīs izrādījās daudz augstāki, kas nebija īsti pateikts, plus kredītlimits ierubījās, kad zvani tika bloķēti, kamēr mēneša vidū atrodoties citā valstī neapmaksāsi rēķinu, kas prasīja vismaz 2 izčakarētas dienas. Kā rezultātā nācās atgriezties pie LMT ar dārgajiem tarifiem  . 

 

Bet ar tele2 ir tas pats kas ielaisties darījumos ar čigānu - 100 atrunas sīkā drukā, samudžināti tarifi (ZZ), mistiskas atlaides, bieži vien sistēma gļuko ar sakaru pārrāvumiem, bet nu ja viss tas apmierina un ievēro visus lietošanas noteikumus, tad gala izmaksas ir zemākas. Diemžēl maz to cilvēku, kas var uzstādītos rāmjos noturēt datu un zvanu patēriņu, kā rezultātā nekāda ietaupījuma nav.   

Labots - Skrandainais
Link to comment
Share on other sites

Tu pats Tele2 esi lietojis? Kādi sakaru pārrāvumi? ZZ neviens neliek izvēlēties samudžinātu tarifu, jo ir arī vienkārši saprotami tarifu plāni.  Tad jau Okarte ir samudžināta ar visādām bombām.

 

Nevienu atrunu ar sīkiem burtiem savā Tele2 līgumā neredzu. Pats izdomāji par tādiem?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

BoondS, man bija savulaik tiešā saskare ar cilvēkiem, kuri izmanto tele2 pakalpojumus braukājot pa visu Latviju. Ja ar LMT un Biti problēmas sakaru pārrāvumos bija dažas reizes gadā, tad tele2 norma jau vairākas reizes mēnesī. Arī pats reiz biju bijis tele2 ofisā un risinājis vienu APN sviestu, ko tikai tele2 spēj izdomāt. Personāla attieksme arī nerada kompetentu iespaidu. 

 

Ja runā par datu pārraidi, tad maksimālais iespējamais datu pārraides piedāvājums ir nožēlojams priekš lielas mobilo sakaru kompānijas.

 

 

 

Sērfo, cik vēlies, jebkurā vietā Latvijā, un maksā mazāk nekā iepriekš!

  • Ls 17.75 mēnesī
  • 25 GB bez maksas*
  • Datu pārraides ātrums līdz 6 Mb/sek.**

* Lai saglabātu augstu pakalpojuma kvalitāti, Tele2 patur tiesības līdz esošā mēneša beigām samazināt datu pārraides ātrumu līdz 64 Kb/s, ja tiek izmantots lielāks datu apjoms nekā mēnesī bezmaksas noteiktais.

** Vidējais datu pārraides ātrums, lietotājam neatrodoties kustībā, apkalpojošās bāzes stacijas normālas tīkla noslodzes gadījumā.

 

Un lasot tālāk:

 

Maksa par pārsniegto 1MB apjomu Ls 0,001
Labots - Skrandainais
Link to comment
Share on other sites

1 santīms par 10MB???

 

 

viņš laikam par šo - http://www.tele2.lv/privatpersonam/pakalpojumi/internets/datu-plani/internets-datoram5/datu-plans-turbo0/

 

bet tas jau ir nets datoram.. ar puļķi. ne jau telefonā.. bet domu viņa saprotu kā.. teksts, ka samazina ātrumu, lai gan turpina iekasēt maksu par pārsniegto datu apjomu.. mjā.. tele2.. citāds operators.. :D

 

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

MārcisB, es par principu, ka maksāju konstanti X latus mēnesī un rēķinos ar nepārtrauktu pakalpojumu. A te sanāk 1Ls/GB par katru pārtērēto GB + draud ar ātruma ierobežojumiem.

Link to comment
Share on other sites

Es lietoju LMT 10 gadus. Šovasar izdomāju pāriet pie Tele2, jo piedāvāja, sarunas var teikt gandrīz pa velti. Gribēju pamēģināt un paskatīties, vai tiešām tas Tele2 ir tik slikts kā bieži var dzirdēt. Šā pusgada laikā nevaru pilnīgi neko sliktu pateikt par Tele2.

Link to comment
Share on other sites

Secinājums viens:

* Latvijā vajag vismaz vēlvienu mobīlo operatoru - savādāk šie trīs arī kaunu nezin.

* Visi viņi ir kretīni un zēl, ka PTAC viņus nav izrūnijuši ! Ja reklāmā ir minēts, ka tarifs ir BEZ LIMITA vai BEZ IEROBEŽOJUMIEM, bet realitātē tiek ierobežots apjoms, ātrums vai iekasēta papildus nauda tad būtu jāliek sodiņš - daudz nē, kādus 50-100 tūkstošus par katru reizi.

Atceramies cik nekaunīgs bija LMT kamēr tas bija viens pats ?! Nekaunība samazinājās, kads atnāca Baltkoms(tele2), un tad vēl Bite..

Ak jā - peļņas viņiem procentuālā ziņā ir diezgan astronomiskas un ir daudz kur atkāpties.

 

Un šis "ierobežotais ātrums uz 64kb/s"... nu brīžiem liekas, ka šie 64kb/s ir uz visiem lietotājiem kopā un tornis nespēj nodrošinātt pat šādu ātrumu.

 

Savā laikā; man Tele2 izčakarēja prātu ar SMTP bloķēšanu - palaižu kantorim uz laptopiem mobīlo netu - viss iet, SMTP iet, pēc divām nedēļām pēkšņi vairs neiet. Zvanu prasu vai gadijumā nebloķē SMTP ?! Šie sit pie krūts, ka nebloķē, ka nekad nav bloķējuši utt.

Pamocos, neispringstu - pēc dažām dienām ir vēlvviens zvans. Šoreiz es esmu idiots, jo vienmēr viņi ir SMTP bloķējuši un tā nevr būt, ka ir strādājis, un tā nevar būt, ka darbinieks ir teicis, ka netiek bloķēts. Laipni lūdzam Tele2 ! :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

@@MIGs, un tomēr LMT ir skaidri atrunājis nosacījumus pieslēgumam Brīvība.. un no nelimitētajiem pieslēgumiem, tas arī ir visnelimitētākais.. vienīgi ar ātruma ierobežojumu netam pēc to 50mb pārsniegšanas. Citādi.. zvani, raksti cik un kam gribi.. neviens to prieku neliedz. 

Link to comment
Share on other sites

Atceramies cik nekaunīgs bija LMT kamēr tas bija viens pats

Piemērus, lūdzu.

Link to comment
Share on other sites

Cienu tevi un zinu, ak tu tur strādā, bet nekļūsti reliģiozs !

Piemēram cenas utt. Tā ir normāla biznesa parādība un tur nav par ko kaunēties.

Nē es nesaku, ka LMT ir izpildijies tā kā Tele2 (Rēķini neatbilda patiesībai utt).

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

LMT arī nav svētie.

 

Kaut vai pavisam pēdējais incidents pagājušā mēnesī, ka pēkšņi ne no kurienes iznirst parāds ~0.50 Ls apmērā, lai arī visi rēķini 100% apmaksāti. Skaidrojās veselu nedēļu, kamēr paši izraka, ka palicies kaut kāds mistisks rēķins no 2007.g. par GPRS pakalpojumiem bez abonēšanas, sms vai sarunām. Es tā ceru, ka šis te ir kaut kāds izņēmuma gadījums nevis ikdiena, kur klientiem piesūta aizvēsturiskus rēķinus, kurus grūti izskaidrot.

Labots - Skrandainais
Link to comment
Share on other sites

Piemēram cenas utt

 

Tajos laikos, kad LMT bija vienīgais.. ja nemaldos līdz 1997-8. gadam.. bija pavisam cita situācija mobilajos sakaros. Manuprāt nesalīdzināma ar šodienu. 

Link to comment
Share on other sites

CAP, protams, ka tehnoloģijas bija dārgākas utt, bet ienākot Baltkomam cenas samazinājās. Ienākot Bitei arī cenas samazinājās. Jo vairāk konkurentu jo labāk patērētājam.

 

Vai LMT vēl aizvien iekasē 80 santīmus par megabaitu, ja tev nav peislēgta abonēšanas maksa internetam ?! :?

Link to comment
Share on other sites

@@MIGs, Ne jau tikai konkurence samazināja mobilo sakaru cenas un vairoja to pieejamību. Paskaties kādiem soļiem tehnika ir attīstījusies pēdējos 20 gadus.. un cenas samazinās visam.. 

Link to comment
Share on other sites

CAP - nē to nu gan es neesmu pamanijis. :sarkasms:

Tehnoloģiskais progress samazina LMT izmaksas, bet tam nav tieša sakara ar cenu. Mobīlo operatoru peļņa pret ieguldijumu ir dikti liela visos laikos.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Princips balstās uz to, ka klients pats pārslēdz līgumu uz citu tarifu plānu ar citiem izcenojumiem, lai gūtu kaut kādus labumus. Ja dzīvo ar veco "Piezvani Man", tad arī maksā pēc veciem tarifiem pēc tā līguma, kas joprojām ir spēkā. Respektīvi, tā ir klienta problēma, ka nav aizvilcis pakaļu līdz tuvākam apkalpošanas centram.

 

Vai LMT vēl aizvien iekasē 80 santīmus par megabaitu, ja tev nav peislēgta abonēšanas maksa internetam ?! :?
Labots - Skrandainais
Link to comment
Share on other sites

@, nav jau pat līdz KAC pakaļa jāvelk.. mazliet pirkstu kustības iekš manslmt.lv un viss notiekas. 

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Un tas internets datorā turbo ir ar bezlimitu,ar ātruma ierobežojumu (16/8),vai 1san/10mb,bez ātruma ierobežojuma. Pats lietoju.

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Nope,jau gadus 4 ir 64kb/s lejupielāde,jeb 16kB/s.

Link to comment
Share on other sites

jau gadus 4 ir 64kb/s lejupielāde,

 

Jā un pirms četriem gadiem Klasiskajam datu plānam samazināja ātrumu pēc tam, kad mēnesī pārsniegti 3 GB.

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
Jā un pirms četriem gadiem Klasiskajam datu plānam samazināja ātrumu pēc tam, kad mēnesī pārsniegti 3 GB.
pirms 4 gadiem klasiskajam bija 10gb+limits huh. un tad pacēla +15gb,un tad,tad radās Turbo hmm..  
Link to comment
Share on other sites

protams 6000 :spruce_up: jabūt īpaši apdāvinātam.Bet ticamāk spamere un tad tiešam vajag nokaut saknē un miers.Otrs variants rakstot ar mīkstinānum zīmēm Š,Ņ,Ģ var ar savākt ,bet šā vai tā ap 2000 mēnesī jauzdrukā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...