Jump to content

nokia lumia800 OS instalesana.


falcka2
 Share

Recommended Posts

audio_spoks

Tev palīdzēs Nokia Care Suite 5.0. Lejupielādēt šeiten http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Nokia/Nokia-Care-Suite.shtml  Vari pa taisno iešūt WP7.8. To gan dari uz savu atbildību un meklē pats kur un kā. Bet tā proga Tev visas šīs iespējas iedos. Katrā gadījumā, kad būsi uzlicis Nokia Care Suite 5.0 palaid to, un tad izvēlies Product Support Tool for Store 5.0. Tālāk jau taisi restore vai refurbish. 

Vispār tā, uzmanīgi lasi šeit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2054474 un dari kā teikts. Tad jau arī būs O.K.

Labots - audio_spoks
Link to comment
Share on other sites

audio_spoks

Nezinu. Man jau patīk. Liekas tā kā bik ātrāk, un tie maināmie flīžu izmēri arī ir itin neko. Liekas ērtāk. Bet tas jau tikai tā IMHO.

Nu jā, un vajadzīgo OS variantu meklē online ar Data Package Manager. Ja vēlies WP 7.8 tad ņem RM-801 VAR EURO 1 GB CV MBLACK. Tikai skaties trubas krāsu. Šitā ir versija melnai trubai. Ja vēlies vecāku OS versiu, tad pameklē pats, ko tur tas tūlis online piedāvā.

Vispār drusku caur ziemeļgalu tas ir, bet var izdarīt salīdzinošai vienkārši.

Labots - audio_spoks
Link to comment
Share on other sites

audio_spoks

Nav jau nozīmes. Latviešu valodas nav tā vai tā. Un UK versijai ir labas lietas klāt, kuras nenāk Baltijas versijai. Piem., Nokia reader, Nokia Music ar Mix radio, un vēl šis un tas. Bet tas jau pēc katra paša izvēles.

Link to comment
Share on other sites

audio_spoks

Tos draiverus priekš Care Suite arī uzliki? Ja nē tad C:/Progam Files (x86)/Nokia/Nokia Care Suite/Drivers sameklē, un izvēlies kādu vajag. vai nu priekš x86 vai arī x64, atkarībā no Tavas Win versijas. tālāk jau vajadzētu visam sākt notikt.

Link to comment
Share on other sites

Uzliku savai 710 lumiai arii 7.8, protams ir forši, ka var noaminīt flīžu izmērus, patīk arī izmainītā atskaņotāja flīze un bing wallpaperi, bet kā viens no mīnusiem ir tas, ka ir izzudušas atskaņotāja vadības pogas no lockskreena, mazliet kaitina tas :)

Bet principā noliekot blakus Lumia 820,nezinātājs nepateiks atšķirību starp 7.8 un 8

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...