Jump to content

Modems E353


snabelis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!Tad nu es vēlos iegādāties šādu modemu E353  http://www.okarte.lv/lat/internets/mobilais_internets  .Dzīvoju laukos.Pēc interneta lasītā esmu sapratis ka tuvākais GSM tornis atrodas aptuveni 12km attālumā.Tad nu domāju kāda antēna man ir vajadzīga-kāda superdārgā vai kāds lētucis pat derētu :).Pašreizējajam modemam antēnu pielikt nevar,tādejādi zona arī ir tāda pasūdīga. Piedodiet par gramatiku :)

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Pēc pieredzes Jagi antenes normālam internetam vairs neder un pirkums nebūs īpaši ekonomiski pamatots. Vairāk pa 5-8MBit/s nevar izspiest. 

 

Palasi šo topiku, kur mazāk teorijas ar šķīvjiem, konservu bundžām un citiem sviestiem, bet vairāk praktiskas lietas ar reālām antenām un reāliem interneta ātrumiem.

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/148116-3g-taluztversana-jeb-ciesams-internets-laukos/

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Jautājums ir pārāk komplekss, lai uz to atbildētu. Ne mēs zinām, kur tava būda atrodas - kalnā, ielejā, starp ēkām, ne arī to, kādi šķēršļi atrodas priekšā, ne kādas antenas izvietošanas iespējas un kādi attālumi starp datoru un potenciālo antenas atrašanās vietu.

 

Ja antenu var nolikt pie loga virzienā uz torni, tad nemaz nevajag varbūt to likt ārā. Jebkurā gadījumā neviens no šiem modēmiem nav piemērots darboties āra apstākļos un stipri jāparūpējas, lai mitrums netiktu klāt. Ja antenu jāliek augstu uz jumta vai otrā mājas pusē, tad atkal kaudze problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Dzīvoju pie ezera.Divstāvmāja-dzīvoju otrajā stāvā,skats uz ezeru.No otras mājas puses sākās mežs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...