Jump to content

Win8 uzstādīšana uz "tīra" cietā


Rihardss
 Share

Recommended Posts

Var uzstādīt dajebkur. Samaksā, novelc un uzliec uz usb fleša (opcija jau ir integrēta), i vsjo. Tālāk būtojās no fleša un instalē kur grib, nekādus iepriekšējās os seriāļus neprasa. 

Link to comment
Share on other sites

Te būs labāks piedāvājums W8 Pro par 14.99 EUR var instalēt no USB flash uz tīra HDD  (visa info, kas un kā atnāks uz e-pastu).

 

Te būs "workarounds aktivizacijai", lai Win8 domā, ka tiek upgreidots no Win7.

 

A brilliant, wonderful human being named BinaryInk posted the following:

"The work around for this, while probably not officially supported for obvious reasons (they want more money), is to change a registry key. This was posted for Windows 7 update keys doing the same thing on a forum (though I had an update version AND did a clean install MULTIPLE times without having to do this) but worked without an issue on my laptop running Windows 8 regardless.

1. Run the registry editor (regedit)
2. Find the following key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup\OOBE
3. Change the value for 'MediaBootInstall' from 1 to 0
4. Open an elevated command prompt (run as admin)
5. Run the following command: slmgr -rearm
6. Reboot

If you already entered your key, check the activation: for me it was already activated and I needed to do nothing more. If not, type in activate windows and type in the key; it should work. Also, do yourself a favor and export this key from regedit and save it somewhere if you ever are required to do another clean install. I know I did."
Labots - Rainy
Link to comment
Share on other sites

Nu 30 vai 15 eiro - ne viena ne otra cena nav iespringšanas cienīga - toties čakars ar reģistrēšanos un W7 iegādes pierādīšanu atkrīt, tā kā labāk dārgākais variants.

Link to comment
Share on other sites

nu jāpierāda jau gan nekas nav... un par 15 eiro officiāla un orģināla programma... es domāju ka ir vērts. Labāk par 80 eiro vai nu cik tur? vai pirātu līcī ņemt softu, kurā kāds jau ir iegrūdis savus pirkstiņus un šo to pamainijis, tik neviens jau nezin ko...

Link to comment
Share on other sites

Var uzstādīt dajebkur

 

Tēmu izveidoju, jo atradu sekojošo, ko tā arī neizpratu: Lai instalētu jauninājumu uz operētājsistēmu Windows 8 Pro, datorā ir jābūt instalētai operētājsistēmai Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 Consumer Preview vai Windows 8 Release Preview.

 

Bet nu tagad man ir skaidrība, ka var veikt arī instalāciju no nulles :)

 

 

 

Te būs labāks piedāvājums W8 Pro par 14.99 EUR var instalēt no USB flash uz tīra HDD

 

Paldies par ieteikumu  ;)

 

 

 

 

 

Vēl viens glups jautājums no manas puses:  Piedāvājums ir spēkā no 2012. gada 26. oktobra līdz 2013. gada 31. janvārim, un tas ir pieejams privātpersonām un maziem uzņēmumiem, kuriem ir nepieciešams jaunināt līdz piecām ierīcēm.

 

Vai nopērkot Win8 pro, es varēšu to uzstādīt uz 5 datoriem, bez papildus samaksas?

Labots - Ricardo
Link to comment
Share on other sites

nu jāpierāda jau gan nekas nav...

 

 

A kā reiz kļūdies :)

Rudens pusē zvanīju MS un prasīju kas notiek, ja taisu Apgreidu no legālas Vistas uz W7, vai varu šādu pc izmantot komercdarbībai, šie atbildēja, ka viņiem būtu pokuj un viss patiktos, bet visticamāk mierā ar to nebūšot EP un BSA - tiem jāpierāda, ka pirms apgreida pirktais lapsis ir pirkts ar putnu virsū  - t.i pirkuma dokuments par sākuma OS :>

 

Tātad pēc loģikas arī šinī gadienā ja dzelzi paredzēts izmantot komercdarbībai, visticamāk "vīri melnā" nospļausies par tavu "Apgreidu" un prasīs uzrādīt pamata OS, no kuras veikts apgreids, legalitāti :>

Labots - Red
Link to comment
Share on other sites

Viņi paši nezin neko konkrētu. Es arī ar viņiem esmu kontaktējies. Nu izmantošanai biznesā protams ir savādāk tas viss. Un vispār jautājums par pierādīšanu man liekas bija ne par to, bet par to kad piesakoties akcijai tjipa jāpierāda, ka esi nopircis datoru pēc 01.06.2012 ar W7 virsū. Tas nu galīgi nav jāpierāda, tur ir vaļa paša fantāzijai :D

Link to comment
Share on other sites

 - legāla OS par smiekla naudu :)

Noņem metro un lieto kā W7

Link to comment
Share on other sites

Man ar to 14.99 eur piedāvājumu nekas nesanāca-ievadītie dati neesot derīgi piedāvājuma saņemšanai. 

Link to comment
Share on other sites

Konkrētāk neko neuzrakstīja, vienkārši paziņoja, ka: Diemžēl reģistrācijas laikā sniegtā informācija neatbilst prasībām, lai pieteiktos uz jaunināšanas piedāvājumu.

Iespējams tāpēc, ka w7 ir senāks par to viņu norādīto datumu..

Link to comment
Share on other sites

Tas tāpēc, ka tavs Windows 7 nav aktivizēts augstākminētajā periodā. Es gan lasīju, ka MS tur pārbauda tikai to, vai W7 atslēga ir legāla, bet nu nezinu. Man ar noteiktajā periodā pirku W7 atslēgu viss aizgāja un jau 2 mēneši, kā lietoju W8. Bet ar krietni vecāku atslēgu nekas nesanāca. 

 

A par tām piecām kopijām: viena atslēga derēs vienai W8 kopijai. Caur to linku tu vari nopirkt līdz 5 W8 par 15 Eur. Sesto un nākamo pirkumus uz to pašu adresi / epastu / telefonu tev atcels. 

Link to comment
Share on other sites

Apakša nav jābūt W7, jebkurš legāls win, kaut XP vai Vista, tā kā tur kaut kas cits pie vainas, ja neļauj nopirkt.

Link to comment
Share on other sites

nav taisnība, arī par 14.99 nav apakšā jābūt W7. Esmu 2 iepircis, un nebija nevienam W7 apakšā. Lai varētu par 14.99 dabūt, bija jānopērk pēc 01.06.2012 dators ar W7 un jāpiesakās microsoft akcijai. tad iedeva kodu, ar kura palīdzību var pēc tam dabūt par tiem 14.99

Labots - keksis
Link to comment
Share on other sites

Arnis2002
Lai varētu par 14.99 dabūt, bija jānopērk pēc 01.06.2012 dators ar W7

un tas ko- neskaitās win7?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

tas ir tikai lai pieteiktos akcijai. un tas dators ar to w7 nekur tajā procesā nav jāizmanto. Beidz te gudri spriest, ja nezini. Es 2 w8 par 14.99 esmu nopircis un ir man vel 2 akcijas kodi, kurus var izmantot līdz 31.01., tā kā ļoti labi zinu, ko tur vajag un ko nevajag.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ir doma nopirkt upgrade pa 14,99. Nekur neatradu info, kas notiek ar win7 licenci, viņa paliek spēkā? Tas tā, ja nu kādreiz sadomāju atgriezties pie win7.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...