Jump to content

BlackBerry interneta sharings (hotspot, tethering) un Bite


Tasteris
 Share

Recommended Posts

Pirms kāda laika nopirku lēto BlackBerry 8520, pieslēdzu Bites BIS pakalpojumu ar neierobežotu internetu par Ls 5 (parastam telefonam internets maksā ap Ls 10 mēnesi). Telefons patīk, tāpēc ir domā nopirkt kādu jaudīgāko modeli ar 3g un iespēju dalīt internetu planšetdatoram. Dzelziski daži modeli atbalsta tethering, kā ir realitātē, ar Biti un ātrumu? Varbūt kādam ir pieredze.

Link to comment
Share on other sites

Ļoti labi un ļoti slikti.

Padomā, kas Tavā jautājumā ir ne tā, kā vajag, un tad arī sapratīsi, kādēļ no manis tāda atbilde.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Hotspot ir domāts islaicīgam risinājumam, jo jebkurai trubai akumulators būs sauss mazāk kā dienas laikā. Gribi datorā internetu - iegādājies normālu 3G modemu.

Link to comment
Share on other sites

Pārfrāzēju, ja kāds nesaprata. Mani interesē kombinācija: Blackberry telefons ar 3G un hotspot funkciju + Bite pakalpojums Blackberry par Ls 5 + tethering. Kā kopā tas strādā?

 

Man arī vajag īslaicīgo risinājumu, piemēram, stundu transportā. Planšetdatorā nav 3g, ja būtu, tad tas nemaksā Ls 5 mēnesī (neierobežots trafiks).

Labots - vintars2
Link to comment
Share on other sites

Njāā.. Tev laikam joprojām nepielec, kādēļ tā rakstīju. Kā Tu domā - Rīgā un Krāslavā mobilo operatoru pārklājuma kvalitāte ir vienāda? Kā lai Tev kāds atbild, kā ir ar 3G pārklājuma kvalitāti, ja Tu pat neuzskati par vajadzīgu pateikt, kur Tu atrodies un kur Tu pārvietojies??

Link to comment
Share on other sites

Tādā gadījumā varu teikt, ka sakaru pārtraukumu man nav bijis nekad un 3G tīkls arī man Rīgā ir bijis pieejams itin visur, kur man ir nācies būt. Vienīgi pagrabos var būt švakāk ar zonu. Bet tā kā neviens Tev nesniegs 100% atbildi, nezinot, kāda tipa ēkās Tu uzturies, tad vienīgais reālais ieteikums ir paņemt uz 3 dienām Bites testa USB modēmu un palietot to visās vietās, kur nākas uzturēties. Kāda būs tā modema lietošanas kvalitāte - tāda būs arī kvalitāte, kad izmantosi internetu no telefona.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Vajadzētu noskaidrot dažas lietas:

- tu meklē jebkādu trubu ar hospot funkciju?

- tu meklē tieši blekberry trubu, kurai ir hotspot?

- kādu, pateiks vai konkrētais bite piedāvājums pa tiem 5Ls būs labs?

Link to comment
Share on other sites

Neierobežots internets telefonā maksā ap Ls 10. BlackBerry trubai tie ir Ls 5 (Bites piedāvājums priekš BlackBerry, tagad izmantoju BB telefonam, kurš neatbalsta hotspot un 3g). Plus man patīk lietot BlackBerry.

Mani interesē, vai tam piedāvājumam nav kādu ierobežojumu uz to hotspot. Bites tante pa telefonu neko konkrēto nevar pateikt.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Diemžēl būs jāapbēdina, ka netu lētāk par to, cik viņš maksā nedabūsi - vai nu ātrums būs limitēts, vai arī apjoms. Bezmaksas ir tikai siers peļu slazdā.

 

Hotspot nav domāts megaātrumiem un apjomiem, bet priekš planšetes noderēs atliektiem galiem, tikai truba ātrāk izlādēsies. Savulaik daudz caur Bluetooth nets lietots ar 1G/2G.

Link to comment
Share on other sites

RockstarUnicorn

Cik nu es atceros, BB, hotspot nepiedāvā , vispār, varbūt 9900, ko tādu piedāva, protams, baidos sameloties, tādēļ neuzstāšu uz savu viedokli, pats 9000bold lietoju.

 

Autor, tu jel kad esi dzirdejis par bb progu, kuru vari ielādēt savā pc, un pačukstēšu, ka tur ir tāda funkcija, ka tu tel vari izmantot, ka neta uztvērēju ?

Jeb, arī beidz cepties ar to planšeti un vienkārši paņem playbook....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...