Jump to content

Skripts vai programma, kas rediģētu mp3 tagus, kopējot no viena lauka otrā


m123
 Share

Recommended Posts

Sagribējās sakārtot savu mūzikas kolekciju ar smukām albumu bildītēm. Lieta tāda, ka lielākā daļa mūzikas atskaņotāju kārto dziesmas pēc albumiem, bet ne visām manām dziesmām vispār albums ir tagos ierakstīts. Auto-tag reizēm rāda tādus brīnumus, ka vairs negribu to izmantot. Tāpēc iedomājos, ka varētu vienkārši pārkopēt albuma nosaukumu no dziesmas nosaukuma, un albuma izpildītāju no izpildītāja. Viss strādā brīnišķīgi, tieši kā es vēlos, tikai problēma, ka tagi jākopē manuāli. Pie pārdesmit dziesmām apnika. Palikusi vēl čupiņa, tāpēc meklēju kādu skriptu, kas varētu kopēšanu izdarīt veselai mapei uzreiz.

Labots - m123
Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta ka esmu izmeklējies un izmeģinājis visādus tagu redaktorus. Neviens no atrastajiem nepiedāvā kopēt no viena lauka otrā vesalai čupai failu.Manuāli es to varu darīt kaut winampā. Bet es gribu automātiski. Katrai dziesmai ir savādāks nosaukums un izpildītājs. Čupai failu es varu dabūt tikai vienādu albuma nosaukumu. Man nebūtu tik svarīgi, albuma nosaukums neatbilst īstajam, galvenais pašas dziesmas nosaukums un izpildītājs.

 

Doma bija arī paņemt kādu open source tagu editoru un palabot kodu, tikai diemžēl tik labi programmēt lai spētu iebraukt cita kodā vēl nemāku :sorry:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...