Jump to content

uzpildāmo tintes kārtridžu kvalitāte un uzticamība


egoisc
 Share

Recommended Posts

Lūdzu padalieties pieredzē ar uzpildāmajiem tintes kārtridžiem. Paredzēts izmantot A3 epson printerim(wf-7015 ja tiks iegādāts). Uzpildāmo kārtridžu komplekts varētu būt T1291-T1294. Nepārtrauktās tintes padeves sistēma ar burkām nav nopietni, A4 printerim vēl varbūt bet A3.... Svarīgi piebilst, ka vēlos izmantot oriģinālās Epson 70ml tintes, kas paredzētas L100 printerim, tādejādi es ceru izvairīties no printēšanas galvas "bojāšanas" ar nekvalitatīvu izejmateriālu, ja kļūdos lūdzu palabojiet mani.

Lietas kas mani visvairāk mulsina ir pretrunīgās atsauksmes lielajā kaimiņu zemē, izgūglēju forumus, tur tādas dieva zīmes sarakstītas, ka netiksi gudrs. Tiesa diskusiju laiks 2009-2010 gads. Ir gan pilnīga uzpildāmo kārtridžu nolikšana, gan arī pozitīvas atsauksmes. Vienam redziet tek tinte laukā, otram atkal nervus ir sabojājusi jāšanās ar NTPS. Būtībā jau tas uzpildāmais kārtridžs esot līdzīgs orģinālo uzbūvei, ar piekļuvi gaisam un noblīvētu iepildīšanas atv.

Galvenais jautājums būtu: vai ir vērts čakarēties ar tiem uzpildāmajiem brīnumiem? Vai tie "neatvemj" visu saturu smukajā printerī? Un cik reizes tādu kārtridžu drīkst uzpildīt(ja kātridžā ir filtrs, tas aizkalst?)

Tas pats epsons varētu ražot arī A3 NTPS tintes printeri, tad jautājumi atkristu, pirkt A3 lāzernieku pa 800 lašiem un tad vēl katru krāsu pa 100, ir bik sālīti.

Link to comment
Share on other sites

Uz jautājumu ar pretjautājumu. Vienā video šim printerim uzstādītās "ķeskas" bez maz vai jau tāpat sitas pret printēšanas karieti, kas notiks ja drukās 30 lapaspuses minūtē, vai kad papīrs uzlocīsies(drukājot A3+ bez maliņām vismaz HP officejet7000 mīlēja tā darīt). Otrā video atkal burkas jānovieto 8cm augstumā no galda, bez maz jāievēro debess puses un jāveic rituālās dejas lai nerastos caurulītēs gaisa burbuļu. Ja uzpildāmo kārtridžu vienīgais trūkums būtu to regulārā uzpildīšana, tas nebūtu tik traki.

Vai kāds nepateiktu, kas notiek ar šodienas epsona printeru print-galvu uzbūvi, ja teiksim no tā kārtridža satek tinte, vai tā nenodedzina, neaizkaltē vai jebkā citādi nesabojā print-galvu? Ja vienīgais risks ir saķēpāts printeris, tad varētu arī noriskēt.

Tiešām neviens nekad nav lietojis šādus brīnumus?

Link to comment
Share on other sites

pirkt A3 lāzernieku pa 800 lašiem un tad vēl katru krāsu pa 100, ir bik sālīti.

 

varbūt iesākumā vajag parēķināt tādam izdrukas izmaksas pirms apgalvot, ka sālīti, un čakarēties ar kreisajām tintēm? es tā saprotu, ka fočenes netiks drukātas, tad kāds vēl ir iemesls neizvēlēties vidējā gala lāzernieku?

p.s. jebkuras drukas galvas, vai tās būtu epson, hp vai canon, aizies pie tēviem, ja tinte tiks tur, kur tai nav jātiek

Link to comment
Share on other sites

es domāju liet iekšā epsona tinti, kas ir domāts L100,L200 printeriem. Lāzernieka krāsainais toneris drukā 7000lpp, tinte 700lpp - 10x vairāk, ja kārtridžs iet pa 6lvl, tad 10gab. būs 60lvl, toneris maksā 100...130LVL labākajā gadījumā, kur īsti saskatīji izdevīgumu? Protams, ka izdrukāt tik lapaspuses cik norādīts uz iepakojuma noteikti līdzinās fantastikai, tinte beidzas ātrāk kā padomju veikalos importa preces.

Labots - egoisc
Link to comment
Share on other sites

Perfomance

Ja nedrukās foto viennozīmīgi to sistēmu ar caurulītēm. Uz A3 lapām to kārtridžu nespēsi pildīt. Un tintes kreisās 1litra pudelēs. Un atiet ZUZĪT 30Lpp minūtē :punk:

 

Lapu skaitu cik kārtridzs var izdrukāt parasti norāda- A4 Lapa ar 5% pārklājumu. Ja melnajam kārtridzam uzrāda 200 lapas, tas nozīmē ka var izdrukāt 10 pilnīgi noklātas A4 melnas lapas.

Labots - Perfomance
Link to comment
Share on other sites

Protams, ka izdrukāt tik lapaspuses cik norādīts uz iepakojuma noteikti līdzinās fantastikai, tinte beidzas ātrāk kā padomju veikalos importa preces.

 

ja kāds ražotājs atļautos melot par kārtridžu ietilpību, tad ne viens vien amīšu advokātu kantoris jau sen būtu uzvārijies uz šādām lietām, un ietilpību nu jau sen kā uzrāda gan 5% ofisa izdruku pārklājumam, gan fočenēm, tas ka kādam gribās drukāt maļēviča kvadrātu par kapeikām ir cits jautājums

par epsonu gan nebūšu isti komponents, bet kas attiecas uz konkrētajām epson tintēm - kādu brīdi atpakaļ bija doma notirgot vienam pasažierim L800 modeli kāreiz izmaksu optimizācijai, tā doma ātri izgaisa apskatot resursa garantiju, kas šim modelim ir ne vairāk, ne mazāk kā 3000 izdrukas

turklāt jāņem vērā, ka ne visām galvām var barot jebkuras tintes pat viena ražotāja ietvaros, pat ja ir aptuveni zināms, ka tāds L800 ir tas pats R280 (vai kurš nu tur, precīzi neatminos un meklēt slinkums) tikai ar nepārtraukto padevi nenozīmē, ka tintes un galvas viņos ir identiskas

Link to comment
Share on other sites

Paldies "nnoname" par atbildi. Varbūt kāds zin A3 tintes printeri kam ir lielākas tintes kasetnes par 8...12ml. Atradu vienu ploterveidīgo izstrādājumu tiesa A2, kas īsti nav nepieciešams, un kuram ir 110 un 220ml krāsainās tintes attiecīgi par 40 un 70lvl. Neraža, ka tas aparāts maksā ~1500lvl un vēl nav zināms cik ilgi jāgaida pirmā izdruka. Varbūt nopirkt jebko kam ir lētākās print-galvas tirdzniecībā un drukāties kaut vai ar alternatīvajiem vai pildītajiem kārtridžiem kamēr šis nenobeidzas un ar vieglu sirdi likt jaunu print galvu un drukāt tālāk, jeb vai tur ir vēl detaļas, kas aizies pa pieskari un būs jāmaina, jeb tikai print-galva?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

iepriekš minētas Epson WF-7017 ir ļoti labs variants priekš A3 izdrukām. ar tintes sistēmu, ja to pareizi uzliek, tad nav problēmu, vienīgā "neērtība", ja to tā var nosaukt, ir reset podziņas nospiešana un paturēšana, lai atjaunotos tintes sistēmas čips, kad printeris paziņo, par to, ka pēc izdrukātā apjoma ir "beigusies" tinte. ja kas, tad drukaletak.lv uzstādīs to visu ar garantiju, un problēmu gadījumā novērsīs kļūdas. par drukas galvu aizkalšanu var nesatraukties, nav tādu problēmu. pie neregulāras drukāšanas, ja printeris tiek izmantos retāk, kā reizi mēnesī, tad var gadīties, ka jāuztaisa neliela apkope, atgaisojot sistēmu. pārējais, ja drukā regulāri, un laicīgi pielej tinti, tad vienīgais, tik jāspiež reset podziņa, kad printeris to palūdz.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...