Jump to content

MYSQL bāzes dinamisks pārlūks


Laša Kungs
 Share

Recommended Posts

Labdien cilvēki!

 

Vai ir kāda daiļa programma, kas monitorētu notiekošo datu bāzē dinamiski?

 

Vai arī, laikam "SQL" [tjipa*SELECT] teikums, kas izdod man tabulā māklinieka ID savāktās balsis un klāt LAIKU, jo:

 

lieta tāda, ka balso robots, par mākslinieku X. Labi, ka tas to dara ar noteiktu laika intervālu. Tas nozīmē varu radīt filtru un nokļūt pie provizoriski reāliem mākslinieka X rezultātiem.

 

p.s. pašu bāzi vēl neesmu redzējis, man ir tikai ierindieka aokalpošanas pienākumi - ir tikai kaut kāda FTP pieeja un tur atradu vienu connect.php :)

 

anyway, varbūt variants ir ielikt serverī vienu kurirX.php, kas ar teikumiem man iedod štelli un ja kādam padomā ir filtru teikumi ... lūgtum..

 

:pooh_honey:

Labots - Laša Kungs
Link to comment
Share on other sites

Apsveicu ar pieGdienas agrīnu iestāšanos!

 

No šī rakstu šedevra nevieni 2 teikumi nelīmējas kopā! :blink: Davai, mēģini vēlreiz!

Link to comment
Share on other sites

Laša Kungs

Tātad man ir ftp pieeja, bet tomēr spp pieeja, ja tam kāda starpīb.. Es gribu redzēt datu bāzes tabulas utt. Es gribu redzēt kā skaitās balsis iekšā datu bāzē, jo lapā var balsot par māksliniekiem. Vienam mākliniekam, vai nu fans vai kā uzlicis robotu lai balso - tas ir 100 punkti. Protams, robots maina ip adreses vai kas tamlīdzīgs. Jo šeit var balsot tikai reizi dienā.

Link to comment
Share on other sites

pašu bāzi vēl neesmu redzējis, man ir tikai ierindieka aokalpošanas pienākumi - ir tikai kaut kāda FTP pieeja un tur atradu vienu connect.php
Kāds tur finālā cietīs :) pēc Tavām aktivitātēm.Tikai jautājums, kas vairāk Tu vai mākslinieks :spruce_up: ?Kam nogriezīsi balsojumu :mda:
Tas nozīmē varu radīt filtru un nokļūt pie provizoriski reāliem mākslinieka X rezultātiem.

 

Labāk informē datu bāzes saimnieku,par savu atklājumu(novērojumu).Būs prātīgāk. :)

Labots - Tufjord
Link to comment
Share on other sites

Laša Kungs

Kamon, viņš jau zin un ņems to blici ārā pavisam. Arī es šeit esmu mākslinieks unnnn .. gribējās tik paspodrināt savas zināšanas un, protams, arī panākt, ja blici izņemt tad lai tāpēc, ka tai ir zemākais balsu skaits atlases kārtā , ja vispār.. khmm .. Cīnīties ar šādiem uzbrukumiem citādi nav iespējams. Tad gribu ielikt administratora lapā blakus balsu skaitam pogu - "parādīt rezultātus pēc algoritma skriešanas" un voala - varēsim spriest gan par to, kurš un kā negodīgs un arī par to cik kam godīgi atbalstītāji.

 

Es jau centos dikti kamēr ķēros pie forumgļa.. No visa vislabāk patīk DreamCoder for MySQL bet HA!!! Kur man ko rakstīt??? Stabili man ir datu bāzes parole un lietotājvārds, bet nezinu, man ir arī spp lietotājvārds un parole - visas kombinācijas jau izprovēju. Būtu labāk , ja kāds pateiktu priekšā.

 

Baigais jau nu es developers - uzlicis kādam Wordpress, apkopju vienu citu ar FAVICON veidošanu un Find and replace dzīvi pa php lapas programmā. ekk :(

Link to comment
Share on other sites

Uzliec uz tā servera caur ftp phpmyadmin(atpakotu) un tur ar doto mysql lietotāju+paroli slēdzies klāt, meklē kurā DB tabulā tas ir, un tad šo tabulu refrešo.

Vari jau arī uzrakstīt PHP skriptu ar mysql selectu kas izvada info iekš pārlūka un refrešo ik pa laikam - kaut vai pašu lapu.

Link to comment
Share on other sites

Tātad man ir ftp pieeja, bet tomēr spp pieeja
Eh, ko? Kas vispār ir "spp"? :blink:

 

OK, pārbaudīsim, vai es esmu Tevi sapratis: Ir kaut kāda weblapa, kur var balsot par māksliniekiem. Tev ir aizdomas, ka viens mākslinieks balso negodīgi, izmantojot robotu. Tu gribi par to pārliecināties, reālajā laikā skatoties, kā aug balsis. Pēc tam Tu gribi aprēķināt, cik daudz robots ir sabalsojis, un šīs balsis atmest, lai rezultāti būtu godīgi. Pareizi?

 

Ja tā, tad varu ieteikt 2 dažādus rīkus. Ja vajag onlainā, tad vari izmantot phpMyAdmin. Tā ir weblapa, kuru vari uzlikt turpat blakus eksistējošajai weblapai, un caur to visu darīt.

 

Ja gribi softu, ko darbināt uz sava kompja, tad neesmu redzējis neko labāku par Toad for MySQL. Tas ir bezmaksas.

Link to comment
Share on other sites

Al Capone

Laša Kungs, tavu teksu ir nežēlīgi grūti lasīt ...

Link to comment
Share on other sites

Laša Kungs

Aha, paldies.

 

Pareizi saprasts, bet varbūt ka tas pat nav mākslinieks, kas ir negodīgs, bet kāds viņa atbalstītājs, kas, ja es nepastrādāju, ir izdarījis vien sliktu.

 

Ķeramies pie darba!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...