putnazobs Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Sveiki! Iegādājos jaunu datoru (HP Probook 4540s) ar sākotnējo programmu Linux SUSE11. Pie datora startēšanas un sākotnējās instalācijas tika pārtraukta elektro padeve un instalācija nepabeidzās. Problēma: startējot datoru pa jaunu parādās "GRUB loading, prease wait ..... Erorr2" un vairāk nekādas darbības nerisinās. Jautājums: Ko varu iesākt un kā palaist, lai uzinstalētu virsū programmatūru? Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tufjord Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Tak liec Win7 un miers.Cik saprotu tak neesi Linux spec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
putnazobs Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 Tad man ir jāveido bootojošais Win7 ?, jo pagaidām es neko nevaru izdarīt. Un esmu instalējis Win7 tikai jau uz uzinstalētas prograammas. Bet tad pēc būtības ja es dabūšu būtojošu Win7 tad man vis aizies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasEsmuEss Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Iemet Windows disku un instalē. Ja jau tik ļoti vajag Linux, vari arī to ielādēt no neta un iecept diskā, ieinstalēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tufjord Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Jā.Un nav tak nozīmes,kas uz HDD pirms tam. esmu instalējis Win7 tikai jau uz uzinstalētas prograammas. No windows vides instelēji? Jebkurā gadijumā forumā info ir daudz. Meklē soli pa solim kas un kā.Savādāk te būs kas līdzīgs šim http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/149221-ka-uzstadit-w7-uz-dos/ un protams sagatavo visus vajadzīgas draiverus no mājas lapsa lai nerastos jaunas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzincha Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Ja instalācija aprāvās,jāsāk no sākuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts