Jump to content

Internet explorer 10 nepiedāvā saglabāt paroles


ricijs
 Share

Recommended Posts

Sveiki, problēma tāda ka uz ie10 nepiedāvā saglabāt ielogošanās paroles (draugiem.lv utt.) varbūt kāds zin risinājumu šai problēmai, jeb var kāds pārbaudīt uz sava datora ie10 vai piedāvā iespēju saglabāt paroles.

Iekš internet options => autocomplites viss kārtībā.

Daļēji atrisināts

Labots - ricijs
Link to comment
Share on other sites

Labaisjanka

Ļoti labi, ka nepiedāvā. Paroles ir jāatceras un jāieraksta pašam, nevis jāizliek visiem pieejamā vietā.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

(labots) · Hidden by Žaks Noriss, Novembris 11, 2012 - No reason given
Hidden by Žaks Noriss, Novembris 11, 2012 - No reason given

.

Labots - ediots
Link to comment
viesturs0711

Novelc Firefox. Tam šāda opcija ir pēc noklusējuma ieslēgta! Katru reizi kādam instalējot, nākas atslēgt. Esmu pret paroļu saglabāšanu. Neatbalstu arī to, ja paroli zin sieva, draudzene vai kāds ģimenes loceklis (visvairāk jau kretinē ģimenes skaips, kur katru reizi jāraugās kafijas biezumos kas pacels trubu). Katram jābūt kaut kā kādai daļai privātuma. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ļoti labi, ka nepiedāvā.

Nav gan, ja opcijās viss ir sakonfigurēts, bet nepiedāvā, tas nozīmē, ka kaut kur ir iezadzies kāds bugs. Manuprāt, tas nav labi, ka ir problēma, bet tai vietā, lai to risinātu, tu piedāvā skatīties otrā virzienā un neuztraukties par to.

 

Novelc jēdzīgu pārlūku.

 

Novelc Firefox.

Novelkot Firefox viņam IE10 pēkšņi sāks saglabāt paroles????

Tā ir alternatīva, bet ne problēmas risinājums.

Labots - test1903
Link to comment
Share on other sites

jau kopš ie9 uzskatu ka ir viens no labākajiem pārlūkiem windows vidē "šaujiet mani nost" (tāpatās kā uz mac Safari)

 

Runājot par firefox tas ir palicis ļoti gļukains jau kādu gadu vismaz kopā ar flash player. (nesākam te rakstīt ka flash player nevajag un neviens normāls cilvēks nelieto viņu)

 

P.S piemēram ie10 skatoties hd1080 youtube video procesoru noslogo 50%, bet tas pats firefox 90% to pašu video. Abi pārlūki izmanto flash player.

 

Problēma daļēji atrisināta!

 

Īsumā sakot ie autocomplite jau no seniem laikiem ir problēma ar login logiem iekš web lapām. sīkāk ja interesē šeit http://blogs.msdn.co...lems-in-ie.aspx

 

Pašlaik pēc pāris testiem laikam lietošu Chrome, kas tomēr biški žiperīgāks par firefox.

Labots - ricijs
Link to comment
Share on other sites

Slinkums lasīt to linku. ko nozīmē daļēji atrisināta? Vismaz loginus saglabā? Chrome galīgi nav risinājums.

Link to comment
Share on other sites

Леший

Ļoti labi, ka nepiedāvā. Jo vairāk IE gļuko, jo vairāk cilvēki izmanto normālus pārlūkus. Es par Chromium.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
kellerman

IE10 starp citu diezgan ātri darbojās un labas rāda ļoti labi. Un nav grūti panākt lai tava web-lapele korekti rādītos, jo CSS3 un HTML5 pilnībā atbalsta. Un man rādās, ka ātrāk par firefoxi viņš darbojas :D Visātrākais joprojām ir Chromium, tikai čakars likt un pašam viņu apdeitot pēc tām uz windowsa. Tāpēc visvienkāršāk ir vienkārši uzlikt Chrome. Un visiem redzams ka firefoxis ir palicis lēnīgs ar pēdējām versijām. Liec uz kāda datora gribi...

Man patīk jaunais IE, tiešām.

Labots - kellerman
Link to comment
Share on other sites

Es izlasot vien tēmas nosaukumu sapratu ka te ies vaļā browseru kari. Man patīk IE9 un jūs man neiestāstīsiet ka citi pārlūki ir labāki. Man viņs patīk kaut vai tāpēc, ka varu smuki salikt savus bookmarkus uz windows 7 taskbar'a, ja taskbārā ieliek vienkārši shortcutu uz weblapu, tad tas shortcuts ir pieejams ar right click pie pinned sites. Interfeiss arī viņam labāks nekā pārējiem.

Link to comment
Share on other sites

Speciāli jums par prieku notestēju IE10 preview uz w7.

Šausmas. Kā kaut ko tik trulu var lietot?

1. mana iegriba speed dial nav realizējama

2. daļa(visi?) addonu ir .msi formā. Nokačā failu, ieienstalē to (sviests)

3. lai uztaisītu normālu search shortcutu vajag taisīs fucking akseleratoru

4. uzliekot adblocku, viss foršais speeds pazūd

5. addoni no addon galerijas maigi izsakoties ir izsmiekls

 

Back to Opera!

Maxthon arī tika ievērtēts, tas patika labāk par IE, bet ne labāk par pārējajiem.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Internet explorer 10 - a kas tas tāds? Sen jau to štruntu nelietoju! Pēdējā laikā par katru no brauzeriem var ko sliktu pateikt.

Tikai , ja runā par manām vajadzībām, tad IE ļoti nekorekti kopē man vajadzīgās lietas. Tajā pašā laikā Firefox ļoti kvalitatīvi to dara.

Jā un ja Firefox sāk bremzēt, tad ir jāpārinstalē tas. Un viss aizies. Un vaina ir Flash pleijerī, bet palīdz par jaunu to abu instalācija!

Opera nepatīk man, jo ļoti neērta proga. Googles materiālus vispār neatzīstu no tiem laikiem, kad nopirku noutu ar priekšinstalētu Vistu un visādiem Googles sūdiem. Nevarēju saprast kāpēc Vista tā tormozī jaunā kompī! Paņēmu visu izmetu un uzinstalēju Vistu pats un Vista man lidoja bez problēmām! Tā ka nestāstiet, ka Vistas nemāk lidot! Daudzkur ir vainīgas līkas ķepas.

Labots - symbio
Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

em... autors prasīja kaut ko saistībā ar paroļu nesaglabāšaun, nevis te pārlūka karus taisīt! Katrs tak sēdēs uz savējā un slavinās. Pēc laika pāries uz citu un atkal slavinās, iepriekšējo noliktdams utt.

Labots - biivers
Link to comment
Share on other sites

Kāda starpība ko autors prasīja un ko nē?

Pats savu sāpi jau sen atrisināja, tālāk kā jau vienmēr izveidojās diskusija par saistītu tēmu, šajā gadījumā browseriem.

Lietoju Opera ilglaicīgi, bet ar samērā īsiem pārtraukimiem, kuros palietoju gan IE, gan Chrome, gan FF. Neteikšu ka kāds no viņiem(ieskaitot Opera) vispār ir slavināšanas vērts. Katram savi plusi un mīnusi.

 

Arni, IE tirgus daļa ir krietni lielāka par 0.12 procentiem. Un lielākoties nevis tādu IE fanātu dēļ, bet gan korporatīvo klientu dēļ.

Lielajās firmās ir standarti, kuriem userim vulgaris ir jāpakļaujas.

 

Aizmirsu vēl pieminēt opjus/omes un cilvēkus, kuriem vienkārši ir vienalga, vai arī tos, kuriem internets ir IE ikona.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Tu joprojām nedzirdi ko es saku, ieliec shortcutu uz konkrētu lapu taskbārā, nevis atvērtās lapas lai rāda dažādos logos taskbārā. Es taskbārā turu tikai pašas nepieciešamākās lietas, man nav grūti nospiest Win pogu un ierakstīt pirmos trīs programmas burtus...

Link to comment
Share on other sites

Nu labi var tā izdarīt, bet tik un tā tas ir 3reiz sarežģītāk nekā IE, un kad to izdara tad pazūd viss UI(man vismaz chrome tā izdarīja).Tā kā nelietojama fīča.post-70985-0-49288600-1354916342_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kāds sakars ar līkām rokam izdarīt tik vienkāršu lietu? Chrome to nedara tā, kā man tas būtu noderīgi, man nav jāmeklē plugini vai kkas atsveišķi jākonfigurē, lai ieliktu bookmarku. Pastāsti man, kāpēc, tavuprāt, chrome ir labāks par IE.

Link to comment
Share on other sites

Uzliec homepage about:Tabs uz IE un būs tev quicklaunch. Es neprasīju kāpēc vispār, bet kādēļ Tu pats domā, ka viņš ir labāks.

Un btw kāpēc darīt tādas pervesijas- tādēļ ka nospiest vieno pogu lai atvērtu lapu kuru gribi vienalga būs ātrāk kā spiest divas.

Labots - eddyboi
Link to comment
Share on other sites

Biju domājis, ka chromi lieto vien dīdžeji un reperi, izrādās, arī developeri...

Link to comment
Share on other sites

Леший

Diemžēl alternatīvas Chromam nav. Kaut arī tas pārlūks pēdējo laiku ļoti bieži gļuko, un starp pazistamiem developeriem jau staigā teiciens "Chrome is the new IE", bet visi citi pārlūki ir lielāki atkrītumi.

Link to comment
Share on other sites

Neesmu ne viens, ne otrs. Lai cik tas dīvaini nebūtu. Uz hromu uzsēdos pirms vairākiem gadiem kad ugunslapsa mira nost pie katra weba ar flash drazu iekšā. Mira arī pie katra PDF atvēršanas. Tad hroms strādāja kā nākas. Pie tam tā fīča ka adrešu joslā jāievada atslēgvārdi nevis ātver google un tikai tad jāmeklē. Sīkumi, bet patīkami. Sevišķi patīkami tas viss notikās uz EeePC 700 kalkulatora, kur ar FF nevarēja online video skatītēs, bet hromb tur bija jūtami ātrāks un pietika pat flash video lūrēt. Kopš tiem laikiem kā lietoju hromu tā ārī lietoju. Es nepiekrītu tiem kuri saka ka gļuko un karās. Man nekarās. Developeriem varbūt nepatīk kaut kādas ninases HTML lietas, bet man, kā enduserim, tas ir pilnīgi pie kājas. Nē nu saka ka tagad arī FF ir attīstījies, bet... Ja mani apmierina hroms, tad kāpēc eksperimentēt? MAn vajag strādājošu lietu nevis eksperimentus ar pārlūkiem. Kamēr hroms mani nav izbesījis, tikmēr lietošu.

Link to comment
Share on other sites

Kādu mēnesi vai divus atpakaļ boot.lv portālā bija publicēta statistika par apmeklētājiem - arī še boot'ā vairums ir Chrome lietotāji.

Nevajag par visiem! Es piem., lietoju visu, pat Safari, tikai ne Chrome-gnome. Es vispār visus gogļa pričendālus izmetu no datora (kas bija priekšinstalēti un kompim palika pavisam cits ātrums.

Link to comment
Share on other sites

Symbio - stulbs, vai izliecies? Tu ar terminu "vairums" sevi individuāli saproti? Pēc statistikas VAIRUMS lieto Chrome, tātad tu esi daļa no mazākuma. Saprotami?

Ja Tev tā patīk! Bet piem, manā mājas lapā lielākā daļa lieto Firefox, bet es ar to neķičājos. Vispār jau lielākā daļa tomēr pieļauju lieto tomēr IE, jo tas ir priekšuzstādīts, taisnība gan nezinu vai vēl ir populāras OS bez iekļautas IE (zinu bij domāts EU tirgum). Bet man gluži vienalga ko Tu domā, jo es neatļaujos citus tamdēļ nosaukt par stulbiem kā mans oponents, kas neliecina par cieņu pret citiem cilvēkiem.

Link to comment
Share on other sites

Jāpiekrīt, ka Chrome kļuvis ļoti lagains un rijīgs. Tāpēc lietoju Chromium vecākās versijas, atslēdzot apdeita iespējas, tāpat kā flash pleijeri.

Labots - Animall
Link to comment
Share on other sites

Kādu mēnesi vai divus atpakaļ boot.lv portālā bija publicēta statistika par apmeklētājiem

 

Ņu nez, neesu matījis to statistiku. Pašam kā trešais pārlūks stāv SRWare Iron, bet biežāk tomēr tiek lietoti FF un Opera, tāpat reizēm ir vajadzība pēc IE. Chromīgajam tomēr tas izskats pārāk bērnišķīgs, bet tas ir subjektīvs viedoklis, lai gan pāris fīčas ir OK.

Ja neskaita dažu laidienu bugus, vairāk vai mazāk neko "nerij" neviens no pārlūkiem, ja arī ievaigas vairāk atmiņu, lai tak ņem, tam viņa domāta. Uz vecākām kastēm gan pēc idejas būtu jāliek tā laika pārlūku versijas, tad nekas nebremzēs, bet tiem atkal caurumi nav aizlāpīti...

Cik garš, tik plats.

Link to comment
Share on other sites

Boot'a sākumlapā bija pašreklāmas raksts, kur pa vidu bija pārlūku statistika. Lai Pāvels izpalīdz un iepostē pašlaik aktīvo boot.lv un foruma Google statistikas screenshotu. Starp citu - es nesen par pārlūku statistiku rakstīju:

Nu un kas tur sevišķs Hromam var teikt neliels pārsvars pār lapsu. Bet tas nebūt nenozīmē, ka visur citur Hroms ar ir pārsvarā. Tas ir tīri subjektīvi.

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

Jums neapnīk kladzināt? (alus)

 

Reti kad dzīvē var novērot tādu pašpārliecinātību un egoismu, aļa, mans ir labākais un tikai pasaki ka tā nav, citādi grausi manus uzskatus un jutīšos slikti, tapēc aizstāvos kā varu, pat ja man nav taisnība... par šādu homo sapiens rīcību man liekas ir pāris gudri vīri rakstījuši disertācijas tajos laikos, kad mūsu vectēvi pat plānā nav bijuši :D

Labots - biivers
Link to comment
Share on other sites

Леший
Bet piem, manā mājas lapā lielākā daļa lieto Firefox
Nu un kas tur sevišķs Hromam var teikt neliels pārsvars pār lapsu
Ņu nez, neesu matījis to statistiku

Šitais man atgadinā dažus topikus par kvantu mehāniku un kosmosu, kuros cilvēki, tajā vietā, lai 2 minūtes paguglētu, 5 minūtes raksta postu ar muļķībām.

Rekur jums reālie dati: http://ranking.lv/lv/rankings/web-browsers.html

Man bija iespēja pastrādāt pie lapām, kur apmeklējums ir ļoti liels, dažās no tām bija gemius, dažās nebija. Un varu apgalvot, ka šī statistika uz 99% atbilst reāliem datiem.

Esmu pārliecināts, ka ja kāds no boot adminiem salīdzinātu šo statistiku ar boot statistiku, tad viņš ieraudzītu tādu pašu ainu ar max nobīdi 1%.

Link to comment
Share on other sites

dažās no tām bija gemius

 

A es gemuis jau sen nobloķēju ar AdBlock, tātad mans hroms statistikā tā kā nepiedalās, pat ja piedalās, tad tik un tā salīdzinoši maz unfas par mani salasa. Aāā Un Googleanalitics arī tiek bloķēts... Nafig man tādu štruntus izmantot browsēšanā? Laikam tāpēc man hroms arī nekarās... :p

Link to comment
Share on other sites

Леший

JDat, un folija cepure tev kādā krāsā? Chrome gļuki galīgi nav saistīti ar statistiku. Personīgi man netraucē adblock neesamība, un arī, Chrome nekrešo. Gļuki medz būt arī bez krešošanas. Konkrēti, manā gadījumā Chrome parādās HTML attēlošanas gļuki.

Bez statistikas, lapas veidotāji nevarēs analizēt, kuras sadaļas ir apmeklētākas, nevarēs taisīt normālus a/b testus, un vispār, lapas attistīšana būs uz aklo. Zini tādu programmu skype? Tās veidotāji katrā updeitā izlaiž kaut kādu kaku, kas nevienam nav vajadzīga. Viņi nevienam neprasa, vai tas ir vajadzīgs, vai nē, vai tas gadījumā netraucēs. Rezultātā, pēc katra update, ir jāmeklē izvēlnē, kā to stulbo jauno fīču atslēgt. Gribi, lai tas pats būtu arī internetā?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
kellerman

Browseru kari... :D

Man ar patika kādreiz nocustomizēt savu browseri tā lai ir 100% perfekti. Tā kā pašlaik galvenais ir ka tik visu labi un ātri rāda :)

Un man izskatās ka Opera joprojām visur izmanto softwares renderi..

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...