Jump to content

IP:Port starpniekservera (ne)cauredzamība


LVArturs
 Share

Recommended Posts

Ir tāda laba interneta vietne http://hidemyass.com . Tur var dabūt IP:port tipa starpniekserveru adreses un man savajadzējās būt anonīmam ( :innocent: ). Lietoju Firefox, ievadu proxy adresi, atveru http://whatismyip.com - bac - 2 adreses redzamas, no kurām viena ir mana īstā. Atradu, ka vajag caur Internet Options (tie paši iestātījumi, kas IE pārlūkam) ierakstīt starpniekservera adresi, un pēc tam CMD lietot komandu proxycfg -u , lai iestātītu globālo OS starpniekserveri. Vienalga redz cauri, arī ja lieto IE pārlūku.

Kā var to labot? Kaut kas tīkla maršrutētāja iestātījumos jāmaina vai ugunsmūri jāpārkonfigurē (AVAST! Internet Security)? Ja ir kādas idejas un esat saskārušies ar līdzīgu problēmu, tad palīdziet, lūdzu!

Link to comment
Share on other sites

Meklē anonīmos proxy serverus, kuri taviem HTTP requestiem neliek X-Forwarded-for/Client-IP vai citus headerus.

Link to comment
Share on other sites

Tādi vispār dabā pastāv bezmaksas? Varētu kāds padalīties, ja ir zināma kāda lapa ar IP:Port starpniekserveriem, kuriem nevar redzēt cauri manu reālo IP adresi? Man der arī lēni.

 

P.S. Rekur šajā saitā atradu, ka ir daži proxy, kuri nav caurredzami http://spys.ru/proxies/ . HideMyAss gan pēdējā laikā esmu tikai caurredzamos redzējis, pat ja viskrutāko anonimitātes klasi lieto.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...