Jump to content

Palīdziet izvēlēties spēlēm paredzētu portatīvo datoru.


Udensbumbaresnajamruncim
 Share

Recommended Posts

Ar tavu pieminēto būs kaut kas starp low-mid settingiem

 

http://www.notebookc...0M.63761.0.html

 

Ar to dell būs mid settingi

 

Protams padomā vai tev tieši portotīvu vajag, vai nebūs tā ka viņš pārsvarā stāvēs vienā vieta, jo pa šo naudu labu labais stacionārais sanāks ;)

Labots - GaryII
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Vēl ir dažas problēmas ar spēļu laptopiem. Pirmā un kaitinošākā ir dzesēšana, tās problemātiskums, skaļums. Drusku pacenšoties desktopā skaļākais būs HDD, bet laptops šņāks kā vecs pitons pavasarī.

 

Otrā lieta - spēlēm tāpat jāpērk normāla klaviatūra, jo laptopa iebūvēto sadauzīs 2 mēnešu laikā. Ir pieredzēts kā tas notiek.

Link to comment
Share on other sites

varbūt der padomāt cik bieži spēles uz NB tiks dzenātas tam neatrodoties mājās uz galda un pieslēgtam pie barošanas, lai saprastu vai tas vispār vajadzīgs. par to naudu jau var nokoplektēt piedienīgu stacionāro PC

pilnīgi piekrītu gB.

Link to comment
Share on other sites

Par 500 Ls neko labāku videokartes ziņā par 650m izskatās nevar dabūt.

Tā kā, ja man būtu jāizvēlas, tad ņemtu šo http://www.rdveikals.lv/products/lv/150/17071/sort/1/filter/0_0_0_0/ASUS-N56VZ-S4160D-15-i7-3610QM-6GB-750GB-GT650M-EN-DOS-Portat%C4%ABvais-dators.html

vai arī šo, kuram lielāks ekrāns, ja nav plānots slēgt atsevišķu monitoru http://www.hardware.lv/item/39GM

Link to comment
Share on other sites

Man jau šķiet, ka 30. novembris vēl tikai būs, bet StaRkiJs gan laikam dzīvo pēc cita kalendāra :)

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos, biju domājis oktobri.. tur tā akcija bij līdz oktobrim iepriekš, eh.. vēl kāds bija minējis par šo datoru pie S56CM Asus datora apskata komentāros..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pa lielam laikam kustinu jau vecu kakiņu, bet cik reizes Jums, foruma biedriem var teikt. Ja gribi rakstīt - portatīvai nav domāts spēlēm, vari šaut uz kamčatku, kur vēl Jūsu vecumam atbilstoša tehnoloģija no 1989 gada.

 

Cilvēkam ir budžets un jau ideja, ko grib pirkt. Nevis pārmetiet, bet iesakiet variantus. Pasakiet tad, lai budžetā iekļauj dzesētāju un aksesuārus. Par klaviatūru, te viens rakstīja, ka pēc 2 mēnešiem izbirst. Nevajag ārdīties, ka virtuālajā dzīvē tevi nošauj, tad klaviatūra visai labi kalpo. Rakstot tekstus klaviatūra tiek lietota vairāk.

 

Mani raksti ir forumos. Vēlreiz atkārtošu, nopirku labu Asusu. Gan BF3 online iet, gan Guild Wars 2 un visi pārējie brīnumi, ko gribu. Tāpēc visi jūs "portatīvais nav spēlēm" - marš uz Kamčatku.

 

Kurā brīdī cilvēks prasīja - BF3 uz maximālajām ? BF3 uz maksimālajām grafikām multiplayer pat 500 LS vērts stacionārais nevilks ( ja komponentes ir jaunas un no veikala, nerunājot par mazlietotām un labiem kontaktiem).

 

Kāpēc atgriežoties šajā forumā ik pa laikam var redzēt čukčas no Kamčatkas atkal salīdušus forumā. Nav vairs tie gadi, kad tiešam uz portatīvā spēles spēlējot arī uz viņa olu varēja izcept. Normāla dzese ( maksimums 20 lati) un nekas tam poratīvajam nenotiks. Ja jūs gribat, varat stacionāro ielikt tačkā, vilkt līdzi visur un vēl benzīnu ģenerātorā gāst, lai elektrība būtu.

 

Atvainojos par topica kustināšanu un offtopicu, bet man tiešām ir apnicis, ka no Sibīrijas ziemeļiem cilvēki forumā lien un stāsta muļķības.

 

Laptopu pa 500 latiem var dabūt sakarīgu, kas jaunas spēles uz low/ mid settingiem vilks. Un nestāstiet par 100 fps vai pat 60 fps. 24 FPS ir filmām un normāli spēlei ar 30+ pilnīgi pietiktu, lai viss ietu gludi, ja nav tāda lieta kā lagspike.

 

Paldies par uzmanību,sibīrieši turās, barga ziema nāk.

Visu gaišu.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Ko te var turkši pukstēt, ir un kā vēl ir domātas portatīvas ierīces spēlēm.

Lietoju dell ar i7 sandiju, gf525, 8gb ramu un visus pēdējos cod mw3 , battlefield bc2, bf3, crysis esmu uz med-hi setingiem spēlējis.

Te nevienā brīdī viņam neiet runa, gribu portatīvo spēlēm, lai varētu uz max graizīt!

 

Tākā mutes ciet, tie kuri tukšu kuli kasa.

 

P.s piekrītu skichy

Labots - MoYo
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ir vēlme pirkt datoru priekš spēlēm un darba, skatos vairāk uz firmu MSI un sēriju GE60 - GE70! Kā tur ir ar viņiem realitātē, ka pati firma MSI? Portatīvais vajadzīgs, jo patstāvīgi sanāk pārvietoties, monitoru un stacionāro kasti, īpaši nepavadās līdzi!

Link to comment
Share on other sites

Jau tika savulaik runāts par stacionārās kastes pārvadāšanu.

 

Ņem Kompaktu korpusu, tādu kurā var iestumt VGA, pie viena sāna pieskrūvē monitoru, tādu, kuram jau ir stiprinājumvietas pie sienas skrūvēšanai. Bezvadu peles un klavieres raidītāju, kā arī monitora barokli iebūvē korpusā ar visu vadu. Augšpusē pieskrūvē rokturi nēsāšanai. Būs tikpat kompakts un ērts kā laptops ielikts somā jeb neliela izmēra soma. Nekas nav jāpievieno vai jāatvieno. Iespraud rozetē un lieto. Vēl var piemeklēt pareiza izmēra koferīti kur ielikt, lai nesamirkst.

Link to comment
Share on other sites

Jesus +100 Vislabākā ideja priekš laptopgāmeriem :TBS:

Link to comment
Share on other sites

Nu ja bakstīšanos ar 22 fps uz mid/low iestatījumiem pie 15 kapeiku ekrāna sauc par spēlēšanu, tad pašiem jums laiks uz Kamčatku vai kur tur.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Portatīvais vajadzīgs, jo patstāvīgi sanāk pārvietoties, monitoru un stacionāro kasti, īpaši nepavadās līdzi!

 

Šādos gadījumos normāls ļautiņš nopērk lētu lapsi, ko vazāt riņķī un nav žēl nosviest zemē, apliet ar kaut ko, pazaudēt, bet savā mītnes vietnē uzbūvē kārtīgu proof monstru, uz kura ne tikai paspēlēties, bet normāli darbināt visu, kas vien nepieciešams.

Link to comment
Share on other sites

Nu ziniet par Personāliem datoriem, viņi arī nav domāti spēlēm! Tur var tikai konsoli!

 

Esmu visu spēļu skolu izgājis, sākot ar Hiteksu(90 gados), Sony, XBoksu un tiem PC, ne viens  ilgi nedzīvo, grozies kā gribi, PC videokartes vidēji 2 gadus novelk, cits daļas ilgāk,māte un procesors ap 5 gadiem! Uz esošo situāciju komplektēt PS sanāk, tik pat kā spēļu sērija! Uz Noutiem var spēlēt, tikai tas daudz maksā! Man konkrēti interesē MSI datori vai vērts, vai tomēr labāk piekrāt uz ASus G seriju paņemt vai Alienware! Man interesē konkrēta pieredze ar spēļu datoru sēriju vai līdzīgi! Tas atbildes no malas izskatās, neesmu lietojis, bet sūds ir!

 

 

Latvijas forumos, tā kaut kāda slimība, kaut ko painteresējies un tevi apdiršs no galvas līdz kājām!

Labots - m695
Link to comment
Share on other sites

Lūk ar to ir jāsāk! Linkā iet runa par prastu noutbuku, šaubīgs ražotājs un ar HD Intel videokarti!

 

 

Uz MSI krīt acis, pēc šā video apraksta un to ka dzese ir pārdomāta!

 

Bet par MSI sastāvdaļām prieks Personāliem ne īpašās, labas dzirdējis atsauces, ka pārkarst un skaļi strādā, ka kvalitāte zemāka par Asusu sastāvdaļām!

Link to comment
Share on other sites

PC, ne viens ilgi nedzīvo, grozies kā gribi, PC videokartes vidēji 2 gadus novelk, cits daļas ilgāk,māte un procesors ap 5 gadiem!

 

Ko tu te dzen, normāli lietoti un regulāri apkopti datori kalpo 10-15 gadus un vairāk, tas, ka viņi dzelziski vairs netiek galā ar šodienas prasībām, ir pavisam kas cits.
Protams, ja elektronika nepārtraukti tiek pakļauta slodzēm tuvu max un ekstremālām temperatūrām, tad i ne garantijas laiku neizturēs.

Link to comment
Share on other sites

Es vien nespēju brīnīties par Jums cilvēkiem.

 

Tiešām, ja galva durvīs iespiesta tad es saprotu, bet, ja tā gadījies nav, labāk pie daktera soļojat. 

 

Jūs lasīt taču mākat ? Redziet, foruma sadaļas nosaukum? Izlasījāt? Izlasiet vēlreiz. Kas tur ir rakstīts? Vai tur ir rakstīts - Kas ir labāks spēlēm? Portatīvais vai stacionārais? 

 

Ja tur tas nav rakstīts, tad kāpēc atrodas klauni, kas raksta par to, lai ņem stacionāro datoru? 

 

Protams, pārveidot stacionāro tā var, bet ne katrs to mācēs un gribēs + svars ir nesalīdzināms.

 

Kas te vēl par spēļu konsolēm rakstīja? Vispār, es brīnos kur ir moderatori un administratori? Paskaidrošu - spēļu konsole sastāv no tām pašām detaļām no kā sastāv stacionārais. Kaste savādāka ir tikai un līdzi nāk software. Mans portatīvais dators ir jaudīgāks par spēļu konsolēm (vismaz tās, kas ir izlaistas šobrīd). Spēļu konsoles ir vienkārši jau rūpnīcā nokonfigurētas visas vienādi (modeļi) un optimizētas tā, lai viss iet uz 100% vai tuvu tam. Tas ir tāpēc, lai visi varētu spēlēt vienādi un atšķirības nebūtu nekādas. Bet piekrītu par nodiršanu, taču jābūt arī galvai un jāmāk lasīt foruma sadaļu un topiku nosaukumus. 

 

Tā jau varam sākt runāt šeit arī par audiosistēmām. Lūdzu, ja ir kaut kādas vēlmes - radiet jaunu topiku un apspriežiet , kas tad ir labāks - portatīvais vai stacionārais. 

 

Atvainojos, ja nedaudz braucu augumā, bet nu lūdzu paliekat pie topikiem un mani neinteresē banu man dos kaut vai moderatori, kuri kā izskatās šeit nav. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Es priekš darba un savam priekam paņēmu DELL L702x (3D versiju)

 

Piegreidoju Ram līdz 32GB (ēdelīgas virtuālās mašīnas)

SSD 120GB

Nomainīju Zilo starotāju pret vēlvienu HDD.

 

Jā lopiņš elš un pūš kad tiek mocīts, arī klaviere kreisajā pusē karst manāmi.

 

Bet tā kā šodien palieku pie mammas pa nakti, lai nav lieki jāmēro 100km ceļš uz mājām. Sekojoši, bez sīčiem un sievas un kakla varēšu izpildīt dažus tāskus ar pilnu atdevi.

 

Šad tad uzrauju kādu spēlīti, max 2h nedēļā.

 

 

Secinājumi.

 

Ja gribi spēlēm kompi - portatīvo, ņeskopojies un ņem flagmaņus, kuriem ir liels geimeru fanu pulks.

 

Manējam nav nekādas vainas, ja vien tubmiņas nebūtu izvietotas zem rokas delma, bet Cena un maksimālais RAM apjoms, bija noteicošais pirkumā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...