Jump to content

Datora izvēle


emils_acme
 Share

Recommended Posts

Sveicināti, ir pienācis laiks iegādāties labu datoru priekš mācībām un mazāk spēlēm. Zinu, ka portatīvi nav domāts spēlēm, bet gribas uzspēlēt Counter-strike 1.6, League of Legends, GRID brīvajā laikā, domāju interneta sērfošanai, filmu skatīšanai. Lai iet normāli, bez lagiem. Varbūt ir kāds gudrāks, kas var palīdzēt mazliet pateikt kaut ko vairāk, kurš labāks un kapēc?

 

Atradu divus "variantus", bet grūti izvēlēties.

 

1. http://www.1a.lv/spe...ators/12746085/

2. http://www.1a.lv/spe...ators/12894535/

 

 

tātad, jūsu domas, varbūt paši variet kaut ko ieteikt (budžets ~600ls uz līzingu). Paldies!

Labots - emils_acme
Link to comment
Share on other sites

Ja es iesaku, tad ja ņemot uz līzingu ņem kaut ko pēc iespējas lētāku, lai to pēc tam neapnīk maksāt, ha. Protams, ja izņēmums nav ''biezie senči''.

Nu konkrēti tavām vajadzībām, vismaz cik pats raksti, ka vēlies studēt vairāk uz viņa, tad pa 4 simtiem, mierīgi vari paņemt, kaut ko salīdzinoši labu, skaitot vēl to ka katrs internetveikals konkurencei griež robus, tad pat, zem manas norādītās summas vēl sanāks kaut ko paņemt.

 

Brenda ziņā iesaku pieturēties pie Asus, Toshiba laptopiem. Vairāk neminēšu, savādāk jūtu, ka šeit sāksies ''razborkas''.

Labots - seyhee
Link to comment
Share on other sites

Ja ir biezi senchi, tad liizings nepastav, bet pilnigi piekritu, nav jegas maksat 600Ls lizingaa, kamer samaksasi, pa to naudu jau vares kko paris reizes labaku dabut un pasham bus stulba sajuta. Musdienas labu datoru, bez ipasham prasibam (tiesham labu un kvalitativu) var toch par 4iem simtiem dabut bez nekadam problemam ar visu ko sirsninja veelas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...