Jump to content

Yamaha DSP-AX1


IngusM.
 Share

Recommended Posts

Vai šādam pastiprinātājam(Yamaha DSP-AX1) ir vajadzīgs ārējais DAC,ja klausos mūziku galvenokārt izmantojot DM800 satelītuztvērēju,kurš padod skaņu uz pastūzi caur optisko kabeli.Itkā jau kvalitāte apmierina,tikai vai to var uzlabot un vai ir vērts?Atzīšos,ka neesmu eksperts tajos DAC tāpēc rakstu te!

Jau iepriekš paldies!

Ingus.

Link to comment
Share on other sites

nav vērts uzlabot, jo šaubos vai caur satelītu būs reāla HD mūzika. Izmanto pastiprinātājā esošo iekšējo dac.

Link to comment
Share on other sites

Tas ir nevis glauns bet pat ļoti glauns-mūsdienu analogi ir DSP-Z7 un DSP-Z11.Pats mēģināju ebajā nomedīt Eiropas Z-11,bet laikam būs jāmet miers un jāgaida kad iznāks jaunie Z sērijas aparāti.Uz šodienu ir tikai 3020 modelis,kas ir klasi zem Z sērijas.Ceru ,ka Yamaha apdomāsies un izlaidīs kādu augstā plaukta pastūzi ,citādi kopš Z11 parādīšanās jau ir pagājuši 5 gadi un nu jau pāris gadus to vairs neražo.Ja kādam ir kāds info vai esat kau ko uzrakuši netā,padodat ziņu.

Link to comment
Share on other sites

Tas DSP-1 ir pieckanālu AC-3 un DTS pastūzis,astoņi tur nav,bet ir domāts apskaņot ļoti lielas telpas,kur ar vienu centra skandu zem projektora ir par īsu...varēja vismaz putekļus noslaucīt,,,un 90proc. ,ka displejs nerāda vai pikseļi vismaz puse izdeguši-tipiska A-1 problēma.

Link to comment
Share on other sites

The DSP-AX1 incorporates a pair of newly designed LSI's which deliver High-Density CINEMA DSP. Other new digital features include Burr-Brown PCM 1704 multi-bit DAC's (96 kHz, 24 bit) for all 10 channels, and a wide-range, precise digital volume control.

Pēdējais teikums pasaka,kas ir lācītim vēderā,domāju nav jēgas pirkt ārējo dac,neko labāku neiegūsi,vienīgi varētu ,ja pašam pastūzim nebūtu optiskās vai koaksiālās ieejas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...