Jump to content

Printera, kurš būtu lēts lietošanā, izvēle.


wussamatta
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Liela bēda - vakar nomira mans mīļotais printeris - Canon Prixma ip2200 - ar šo printeri viss bija lieliski - reizi gadā pa 15Ls nopirku Canon 40 katridžu, un veselu gadu dzīvoju ar to - pašrocīgi katridžu uzpildot ar tinti tik ilgi, kamēr katridža drukas galva bija nokalpojusi tā, ka teksts vairs nebija salasāms. Tad pirku jaunu katridžu. Pat pie lielas lekciju materiālu printēšanas vidējās printēšanas izmaksas (neieskaitot papīru) nepārsniedza 20Ls gadā - negribu pārspīlēt bet gadā caurmērā izprintēju virs 1000 lapām, pēdējā laikā, iespējams, mazāk.

 

Lūdzu jūsu padomus, kādu printeri pirkt vietā, lai izmakas par tinti (pulveri) būtu minimālas - īsti nezinu, kā ir ar "moderniem printeriem" - tos var uzpildīt / nevar / briesmīgi jāčakarējās? Varbūt konkrēti ieteikumi ņemt kādu konkrētu modeli - t.i. no paša pieredzes - kāds būtu lētākais risinājums?

Iespējams, kāds no foruma lietotājiem var pārdot savu nelietoto, bet strādājošo printeri?

 

Jau iepriekš - liels paldies par atsaucību!

Link to comment
Share on other sites

Lemoninsh

Nu kaut kā aizdomīgi lētas izmaksas sanākušas uz gadu!

 

Jebkurā gadījumā ir variants pirkt kādu tintes printeri ap 30Ls un uzstādīt tinšu sistēmu ap 40Ls ar tintēm! Sākumā ieguldījums paliels, toties ilgtermiņā atmaksājas 10-kārtīgi. Pagaidām lētākais variants, ja vajag arī krāsainas izdrukas. Ja pietiek ar melnbaltām izdrukām, tad jāskatās uz lāzerprinteri ap 30Ls. Pēc tam toneri var pildīt, izmaksas ~padsmit lati -1500 izdrukas.

Link to comment
Share on other sites

variants pirkt kādu tintes printeri ap 30Ls un uzstādīt tinšu sistēmu ap 40Ls ar tintēm!

 

priekš 1000 izdrukām gadā ir tāpat kā pa mušām bliezt ar lielgabalu

Link to comment
Share on other sites

Lemoninsh

Nu ja ņemam vērā, ka oriģināls kārtridžu komplekts izmaksā ~20 Ls -> 200 izdrukas, tad gada laikā oriģinālie kārtridži pie 1000 izdrukām izmaksā 100Ls!

 

Gada laikā: 40 Ls tinšu sistēma ar 100ml tintēm (katra krāsa) - vai tad nav ekonomija? Paliek vēl pāri vismaz 2/3 neizmantotas tintes, kuras vēl nākamo 2-3 gadus lieto bez papildus tinšu pirkšanas!

 

Un pat ja beidzas tinte, tad izmaksas sekojošas:

 

Oriģinālais kartridžs viena krāsa 5-7Ls , 4-7ml

Sistēmas tinte viena krāsa 5-7Ls 100-120ml

Link to comment
Share on other sites

ak tad visiem printeriem visi kārtridži izmaksā 20 latus un kalpo 200 izdrukas? kur šinī shēmā vispār ierakstās tintes printeris, ja autors skaidri un gaiši uzrakstījis, ka lieotjis tikai 40-to kārtridžu, tas ir melno, līdz ar to pilnīgi viennozīmīgi vietā ir jāņem lāzernieks

Link to comment
Share on other sites

lietoju canon mp520, mūc no tāda, kartridžs 11ls, 44ls kopā uzpilde 2.50ls a šis rāda, ka nav krāsu un neprintē, noresetot ar pogu kombinācijām kā citiem modeļiem ar neizdevās. un ja druka fotogrāfijas, tad vienā kartiņas stūrī vislaik melns pleķis. Man ieteica tā, jāņem uz akciju kāds lētais epsons ap 27ls, jadrukā kamēr beidzas tinte un jāņem nākošais uz akciju

Link to comment
Share on other sites

wussamatta

Milzīgs paldies visiem par atbildēm!

 

Jā - iesākumā biju domājis par melnbaltām izdrukām, bet tagad, atklājot iespēju uzstādīt tintes iekārtas, esmu sacerējies par neskaitāmām, lētām, A4 foto izdrukām.

Izskatās, ka došos uz http://www.drukaletak.lv/lv, un uz vietas skatīšos, cik tad reālas ir A4 foto izdrukas - tad arī domāšu par konkrētu risinājumu.

Lai nu kā - vēl nekad neesmu bijis tik sapriecājies par.... .....printeriem! :D

Labots - wussamatta
Link to comment
Share on other sites

Arnis2002

fotogrāfijas viennozīmīgi lētākais variants - drukāt fotoservisos!

un mājās lāzernieks darbam.

Labots - Arnis2002
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...